Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

...

Ντεπιες, χορευαν με τα ξυλοποδαρα το Saltarello...!!! Mεχρι και σκοινακι επαιξαν!

πολύ ενδιαφερον ακούγεται αυτό

νταξ ειδικά το Saltarello έχει παίξει παντού

από αίθουσες επιπέδου Μεγάρου Μουσικής και άνω μέχρι σε διαφήμιση για μουστάρδα

@ Κατερίνα

το ερώτημά σου έχει βασανίσει και εμάς

Κατ' αρχάς, σωστή η άποψη ότι πρέπει τα παιδιά μας (και τα παιδιά των φίλων, συγγενών κ.λ.π) να αντιληφθούν ότι δώρο στο αδελφάκι που εορτάζει δε σημαίνει κατ ανάγκη δώρο και σε εκείνα.

Από την άλλη, εάν το δούμε ρεαλιστικά, το άλλο παιδάκι βλέποντάς σε να φέρνεις δώρο στο αδελφάκι του σε κοιτά στα χέρια να δει τι έφερες και σε εκείνο. Έχει δεν έχει γίνει "briefing" από τους γονείς προς τούτο τα παιδάκια εξακολοθούν (σαν από αρχέγονο ένστικτο) να περιμένουν -και ας μην γιορτάζουν- δώρο.

Ναι, όπως θα φανταστήκατε ήδη και εγώ υιοθετώ την πρακτική να πηγαίνω δώρο και στο άλλο παιδάκι και ας μην έχω αφορμή (γιορτή, βαπτιστήρι κ.λ.π).

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ θα πάω δώρο και στο δεύτερο παιδάκι, έστω κάτι πιο μικρό. Πήγαινα και στ' ανήψια πάντα, μικρότερο δώρο και σ' αυτά που δεν γιόρταζαν.

Δεν ξέρω, πάντα η νονά μου έφερνε και στις αδελφές μου και θυμάμαι ότι το χαίρονταν, κι ας είναι αρκετά μεγαλύτερες. Οπότε αν παω, πηγαίνω σε όλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

χρονια πολλα

υγεια στις οικογενειες μας ηρεμια και αγαπη:tongue::tongue::tongue:

σημερα ο μπεμπης μου ακουσε για πρωτη φορα τα καλαντα:tongue:εγω τον κραταγα και ο μπαμπας μας εβγαζε φωτο :rolleyes::tongue::tongue:

αληθεια τα παιδια σας πανε για καλαντα;

εμενα παει μονο ο μεσαιος τωρα αν και η τελευταια χρονια θα ειναι σαν να παραμεγαλωσε:rolleyes:

δεν θελετε να μαθετε ποσα εβγαλε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω ελεγα φετος θα ηταν κριση και στα καλαντα αλλα απο οτι εδειξε το πραγμα οχι:confused::confused::confused:

μηπως να το ριξουμε και εμεις στα καλαντα μπας και δουμε ασπρη μερα:tongue::tongue:

dTnQfdLbi0s&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...