Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γιουλίκα ναι, εγώ τα έφτιαξα τα κεηκποπς, είμαι η επίσημη ζαχαροπλάστρια των ροκάδων

μπραβο σου τοτε παρα πολυ ωραια ειναι εγω δηλωνω αχρηστη στα γλυκα θα φτιαξω καλο μονο 2-3 γλυκα και αυτα μονο αφου τα εχω φτιαξει και τα εχω ξαναφτιαξει,βεβαια δηλωνω εξπερ στο να τα τρωω:tongue::tongue::tongue:

χριστινα και μονο που μου ειπες ολα αυτα κουραστηκα:rolleyes:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χθες ειχα ετοιμάσει ένα ωραίο ποστάκι ... αλλά η σύνδεσή μου μαμιέται! (ντιπές εμένα μέχρι τώρα δεν μ' ενθουσίασε η χολ!)

Σήμερα έφτιαξα κι εγώ μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας!

Έχει πέσει προκοπή. :mrgreen:

CyQZ5fyInMo

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ πάλι περιορίζομαι στο να τα τρώω τα γλυκά. Πιο ακαμάτρα νοικοκυρά απο μένα στο θέμα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής δεν υπάρχει. Και άντε μαγειρική κάτι κάνω (κάτι ψιλά!!), απο ζαχαροπλαστική δεν ξέρω ούτε καν να φτιάχνω κέικ. Δεν μ' αρέσει κιόλας να μαγειρεύω, απο ανάγκη το κάνω.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι περιορίζομαι στο να τα τρώω τα γλυκά. Πιο ακαμάτρα νοικοκυρά απο μένα στο θέμα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής δεν υπάρχει. Και άντε μαγειρική κάτι κάνω (κάτι ψιλά!!), απο ζαχαροπλαστική δεν ξέρω ούτε καν να φτιάχνω κέικ. Δεν μ' αρέσει κιόλας να μαγειρεύω, απο ανάγκη το κάνω.

Λιάνα μια απ' τα ίδια. Αλλά αργία μήτηρ πάσης κακίας, οπότε για να περάσει η ώρα στην ανεργία, φτιάχνω μπισκότα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2586131rf3bpu7ry9.gif

Χθες, στα πλαισια χριστουγεννιατικων εκδηλωσεων ειδαμε street theatre, την ομαδα HELIX. Ηταν εντυπωσιακο το θεαμα, και καταπληκτικη η μουσικη!

http://www.helix-theatre.gr/?p=364

Εμεις νομιζω ειδαμε το Firedance, αλλα δε βρηκα φωτο να σας βαλω.

Ντεπιες, χορευαν με τα ξυλοποδαρα το Saltarello...!!! Mεχρι και σκοινακι επαιξαν!

WQILvRxj7rs

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!

Ολα καλά?

Μια ερώτηση έχω για όσες/ους έχουν 2 τέκνα και ανω. Οταν έρχεται ο/η νονός/α του ενός παιδιού, όχι απαραίτητα για γιορτές, έστω και σε άσχετη φάση, πρέπει να παίρνει κάτι και για το άλλο παιδί? Δλδ, αν, πχ, εγώ πάω στη βαπτιστήρα μου σε άσχετη φάση και δω μια βλακειούλα και θέλω να της την πάρω, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω κάτι και για το άλλο παιδί? Βασικά δεν ξερω αν το διατυπώνω σωστά και ακούγεται άσχημα η ερώτησή μου. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί χθες ψώνισα ρούχα για τη βαπτιστήρα μου και είπα να της τα πάω γιατί δεν είχε πολλά νούμερα στο συγκεκριμένο φόρεμα και ήθελα να το αλλάξω αν δεν της έκανε. Στις 26-12 έχει γενέθλια ο αδερφός της και ούτως ή άλλως το δώρο του θα του το πήγαινα τότε. Μίλησα με την κουμπάρα μου για να δω αν μπορούσε να βρεθούμε και μου είπε ότι καλύτερα να έφερνα και το δώρο του αγοριού. Έτσι έκανα λοιπόν. Όμως σκεφτόμουν τι θα έκανα εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, μήπως θα έπρεπε να μάθω στα παιδιά ότι επειδή παίρνει το ένα δώρο δεν σημαίνει πως θα παίρνει και το άλλο δώρο, και ότι όλοι έχουν τη δική τους στιγμή που παίρνουν δώρα? Δλδ όταν έχει γενέθλια το ένα παιδάκι, το άλλο να μην περιμένει δώρα, θα έρθουν τα δικά του γενέθλια που θα του κάνουν δώρα.

Και εγώ τις περισσότερες φορές όταν υπάρχουν 2 παιδάκια παίρνω και μια χαζομαρούλα για το άλλο που δεν γιορτάζει. Αλλά θέλω και τη δικιά σας γνώμη.

Αυτά!

Σόρυ αν σας κούρασα.

Πάρτε και ένα τραγουδάκι για να διαβάσετε μετά μουσικής

b35B2tk1QtI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kατερινα πολυ σωστη η απορια σου. Κι εμεις το αντιμετωπιζουμε αυτο με τον Αντωνη, και του εχουμε εξηγησει πολλες φορες πως εχουν τα πραγματα με τα δωρα, αλλα δεν εχουμε καταφερει τιποτα. Το ιδιο πιστευω συμβαινει με ολα τα παιδια. Ειναι πολυ μικρα για να καταλαβουν, και ειναι λογικο να θελουν δωρο! Του κουνιαδου μου τα 2 μικρα ειναι 7 και 11. Περσι σταματησαμε να πηγαινουμε 2 δωρα, και αυτο γιατι μας παρακαλεσε η συνυφαδα μου...

age.png age.png

Νταξ, είναι πολύ λογικό να μην καταλαβαίνει. Και εγώ θα ζήλευα. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το καταλάβει, όπως εγραψες για τα ανίψια, σε μεγάλη ηλικία το κατάλαβαν.

Απλά, αν κάποια στιγμή η Ελε, αποκτήσει αδερφάκι, δεν θα ήθελα να περιμένει κάθε φορά και εκείνη δώρο. Επίσης δεν θα ήθελα να υποχρεώνω τους άλλους για 2ο δώρο (και ας είναι παραπολύ φτηνό). Φέτος της είπα κάτι και φάνηκε ότι το κατάλαβε, της εξήγησα ότι ο Αγιος Βασίλης πηγαίνει δώρα σε όλα τα καλά παιδάκια, όμως όταν βλέπει ότι ένα παιδάκι έχει πάρα πολλα παιχνίδια, πηγαίνει το παιχνίδι σε ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει, χωρίς να της πω όμως αν θα της φέρει παιχνίδι ή όχι. Κάποια στιγμή, την ρώτησε μια φίλη μου τι θα της φέρει ο Αγιος και απαντάει η δικιά μου "όχι, εγώ έχω παιχνίδια, θα το πάει σε άλλο παιδάκι που δεν έχει". Μου άρεσε που το κατάλαβε.

Αυτά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερα:D

Κατερινα πιστευω οτι παιζει ρολο η ηλικια του παιδιου πρωτα και μετα πως του το εχουν περασει οι γωνεις το θεματου δωρου εαν ειναι μικρουλη δηλαδη το ενα να ειναι 2 και το αλλο 4 τι να του πεις και τι να καταλαβει:rolleyes: εγω προσωπικα μεχρι περισυ πηγαινα και κατι στην αδελφη του το βαφτιστηρι μου ειναι 5 τωρα και η αδελφη του 11 ε σε πληροφωρω στραβωσε και καθε φορα που εχει γιορτη γενεθλια ο μικρος το κανει θεμα γιατι δεν της πανε κατι και εκεινης,εμενα αυτο μου φαινεται παραλογο ομως πως να μην ζηταει και να το απαιτει κιολας αφου η κουμπαρα μου ακομα και μπροστα της το λεει οτι ζηλευει ειναι παιδι ακομα:confused:και φερνει σε δυσκολη θεση ολους οσους ειναι μπροστα

Απο την αλλη δεν ξερω πως εχει γινει δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο ουτε εχω πει επισης κατι τα δικα μου δεν ζηλευαν ποτε ουτε τα δωρα ουτε ρουχα ουτε τιποτα και φαντασου οτι ο μικρος δεν εχει παρει σχεδον ποτε δωρο απο την νονα του ουτε χριστουγεννα ουτε πασχα παραπανω απο 4 φορες ολα αυτα τα χρονια δεν εχει φερει η κουμπαρα μου:-(ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε κανει παραπονα παρολο που βλεπει την νονα του μεγαλου που του κανει συνεχεια δωρα...ασχετο αλλα να μην πω και εγω τον πονο μου;

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...