Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μόλις γυρίσαμε

Καλά ήταν. Δεν είχε κ πολύ κόσμο και είμασταν άνετα. Η πλάκα είναι ότι η μικρή (3) μας είχε φάει να πάμε και μόνο που δεν την πήραν τα κλάματα, ενώ ο μικρός (14μ) ήταν μες στην τρελή χαρά μόλις είδε ντορα-μπομπ.

Γίναμε και διάσημοι, μας πήρε η cam του nicelodeon. Προλάβαμε ήπιαμε κ καφέ. Όλα μαζί.

αυτά

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς τελικά μέσα, έφυγε ο μπαμπάς μας και δεν βγήκαμε. Ισως τον πάμε αύριο. Αν έχει καλό καιρό μπορεί να πάμε και μια βόλτα στη θάλασσα το πρωί και να συνδυάσουμε δουλειά και άτα.

WN6Op3.png

Ποιο παιδάκι έχει γενέθλια;; (μπερδεύτηκα λίγο η αλήθεια!!!)

Χρόνια πολλά :D.

η μικρη μου εκλεισε τα δυο:-D,ευχαριστω για τις ευχες!

. Να το προτεινω στον ανιψιο μου? Ντρεπομαι σαββατιατικα να τον κλεισω μεσα.:roll:

γιατι ντρεπεσαι?τι θα παθει απο ενα Σαββατο??

γιατι λετε οτι δεν εχει εντιτ?εμενα παντως λειτουργει!

Pu6Mid2a428&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

2633855d50cxrafve.gif

δεν εχεις να χασεις και τιποτα :tongue::tongue::tongue:

Ναι πραγματι! Θα βγουμε τελικα!:D

γενικά το mall, έχει περισότερα "θέματα" για παιδάκια

Εχουν βαλει εξω τρενακι και καρουζελ? Ειχαμε παει περσι.

Μόλις γυρίσαμε

Καλά ήταν. Δεν είχε κ πολύ κόσμο και είμασταν άνετα. Η πλάκα είναι ότι η μικρή (3) μας είχε φάει να πάμε και μόνο που δεν την πήραν τα κλάματα, ενώ ο μικρός (14μ) ήταν μες στην τρελή χαρά μόλις είδε ντορα-μπομπ.

Γίναμε και διάσημοι, μας πήρε η cam του nicelodeon. Προλάβαμε ήπιαμε κ καφέ. Όλα μαζί.

αυτά

Μια χαρα! Αφου δε γινοταν και συνωστισμος... Αυτο ειναι που δεν αντεχω σε τετοιου ειδους εκδηλωσεις.

γιατι λετε οτι δεν εχει εντιτ?εμενα παντως λειτουργει!

Σε μενα λειτουργει μονο στο καφε των μαμαδων. Πουθενα αλλου.

Καλημερα σας!

kPBzTxZQG5Q

age.png age.png

Ταρα καλα να περασεις:tongue:ειδες τελικα :wink:απο οτι καταλαβα ο ανηψιος δεν ειχε κανενα προβλημα,μπραβο στο παιδι

Σας διαβαζω που λετε για mall για golden κτλ και ζηλευω αυτα ειναι τα καλα των πολεων εχεις πολλες επιλογες για τα παιδια σου ενω εδω που βρισκομαι εγω λες δοξα το Θεω που υπαρχει εστω φροντιστηριο αγγλικων:rolleyes:

αλλες χρονιες που ηταν μικροτερα τα παιδια τα παιρναμε τα παιδια και ερχομασταν Αθηνα τα Χριστουγεννα φετος δεν υπαρχει περιπτωση:(

dvyDWGF290M&feature

tRX1p2.png

...

Σας διαβαζω που λετε για mall για golden κτλ και ζηλευω αυτα ειναι τα καλα των πολεων εχεις πολλες επιλογες για τα παιδια σου ενω εδω που βρισκομαι εγω λες δοξα το Θεω που υπαρχει εστω φροντιστηριο αγγλικων:rolleyes:

αλλες χρονιες που ηταν μικροτερα τα παιδια τα παιρναμε τα παιδια και ερχομασταν Αθηνα τα Χριστουγεννα φετος δεν υπαρχει περιπτωση:(

Δεν ξέρεις πόσο τυχερή είσαι/στε

'Εχω ζήσει και τις 2 εναλλακτικές (Αθήνα/μικρή επαρχιακή πόλη) τόσο σαν παιδί όσο και σαν ενήλικας. Η Αθήνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια παλεύει φιλότιμα να έχει ποιότητα ζωής αλλά δυστυχώς δεν... ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει το κυκλοφοριακό κατά τη γνώμη μου (κ πολλά άλλα βέβαια).

Όσο για το mall κ.λ.π που αναφέρεις θα σου πω το εξής που ίσως φαντάζει κλεμένη ατάκα αλλά δεν είναι: "η Αθήνα είναι η πόλη που μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά τελικά κάνεις ελάχιστα".

και επειδή έπεσα λίγο, θα βάλω κάτι για να ανάψω τα αίματα

(ίσως το πιο δυναμικό κομμάτι από depeche)

LYH6CnT5O7Y

age.png

age.png

εξαφανιζολ ολοι;:tongue::tongue::tongue:

ολοι εξω για τα χριστουγενιατικα ψωνια;

GWrxs2RDNRU&feature

ντιπες τα ξερω ολα αυτα που μου λες απλα μονο και μονο για τις επιλογες που μπορεις να προσφερεις στα παιδια σου μιλαω,γιατι εγω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να ζησω στην Αθηνα:(την εζησα πριν απο αρκετα χρονια απο τα 18 μου μεχρι τα 24 και ακομα και τοτε σχεδον καθε Σ\Κ κατεβαινα στο χωριο μου :tongue:δεν μπορω βρε αδερφε αυτο το απροσωπο οπως ελεγα και λεω παντα θελω να βγω για καφε και να ξερω και τον διπλα και τον παραδιπλα:tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

μπαααα, εγώ εντός και μόνος με τα μικρά, γίνεται ένας χαμός

...δεν μπορω βρε αδερφε αυτο το απροσωπο οπως ελεγα και λεω παντα θελω να βγω για καφε και να ξερω και τον διπλα και τον παραδιπλα:tongue::tongue::tongue:

εγώ από την άλλη αυτό το λατρεύω, να περπατώ στο δρόμο δλδ μεταξύ αγνώστων, να μη νιώθω ότι γίνεται αντικείμενο συζήτησης κ σχολιασμού η κάθε μου κίνηση

να φορώ αθλητικά και i-pod στα 30+ και να μην λένε ότι ξεμωράθηκα e.t.c (ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα)

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Και εγώ παρούσα!!!

Γιουλίκα ναι, εγώ τα έφτιαξα τα κεηκποπς, είμαι η επίσημη ζαχαροπλάστρια των ροκάδων.

Και έχω να σου πω το εξής, μη ζηλεύεις τα mall και τα μεγάαααααλα εμπορικά κέντρα, εγώ είμαι κατά, τα θεωρώ απρόσωπα, δεν τα επιλέγω για ψώνια ούτε για βόλτες. Φαντάσου ότι έχω παει 2 φορές στο μολ, και 3 φορές στα γειτονικά εμπορικά και αυτό επειδή ήθελα να δω κάποιες φίλες.

Και επειδή ζω την πιο χάλια πλευρά της αθήνας (είναι η δουλειά μου σε πολύ άσχημο σημείο, μπορώ να σου δείξω φωτό απο αυτά που βλέπω), ακόμα υπαρχουν κάποια σημεία που νομίζεις ότι δεν τα έχει ανακαλύψει κανείς. Και που μπορείς άνετα να περπατήσεις με το "αει ποδι" (που λέει η Χριστίνα) στη διαπασών χωρίς να ανησυχείς αν σε ακολουθεί κάποιος. (Ντιπες κυκλοφορούν πολλοί σαν και εμάς, μην ανησυχείς!).

Ομως σας ζηλεύω πολύ εσάς που τα παιδιά σας παίζουν στη φύση και όχι στην πιλωτή της πολυκατοικίας με τους γονείς στα μπαλκόνια να κρυφοκοιτάζουν μη τυχόν περάσει κανείς και συμβεί κάτι. Σας ζηλεύω που η θάλασσα είναι δίπλα σας, και ας είναι ο Πειραιάς 5 λεπτά με το αμάξι απο το σπίτι μου. Σας ζηλεύω για την ραστώνη στην οποία ζείτε. Ενα πράγμα δεν θα άντεχα, το κουτσομπολιό που ακόμα και άνθρωπες της ηλικίας μας δεν έχουν ξεπεράσει.

Πολλά σας είπα έχω να πω και άλλα, ώρα να την κάνω όμως γιατί ήρθαν οι φίλοι μας!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Nαι, ξεσκιστήκαμε, τι να σου πω!

Ντεπιές πήγαμε στο γκόλντεν σήμερα. Γιούλα, που λέγατε για τα μολια και τα γκολντεν ένα έχω να πω: μέχρι ν'ανέβεις κηφισίας, να κάνεις αναστροφή, να μπεις γκολντεν, σου φεύγει η όρεξη με τόση κίνηση. Είμαστε 10 λεπτά μακριά με το κάρο και κάναμε μια ώρα ρε παιδιά, έλεος. Φανταστείτε ότι μπαίνοντας φρακάραμε στη μπάρα, γιατί είχε μηδέν κενές θέσεις στο πάρκιν. Και μόλις άδειαζε μια, έμπαινε ένα αυτοκίνητο. Κι άντε να βρεις που άδειασε. Οπου βλέπαμε ανθρώπους κοντά σε αυτοκίνητο γκαζώναμε, τους πλησιάζαμε και ρωτάγαμε αν έρχονται ή αν φεύγουν για να ανάψουμε αλάρμ. Κι όλο αυτό για μια ώρα σκάρτη που κάτσαμε. Βεβαίως την χάρηκε ο μικρός τη Ντόρα, τον Μπομπ και ειδικά στα Λέγκο, όπου δεν ξεκόλλαγε. Αλλά αξίζει μια ώρα+ για τόσο λίγη χαρά;

Και τα λέω εγώ που είμαι σίτι γκερλ :cool:

Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα έβγαινα καθόλου αυτές τις μέρες. Δυστυχώς λόγω δουλειάς, θα φάω στη μάπα όλες τις κινήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας κλπ μέχρι παραμονή πρωτοχρονιάς :mad:

WN6Op3.png

........Δυστυχώς λόγω δουλειάς, θα φάω στη μάπα όλες τις κινήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας κλπ μέχρι παραμονή πρωτοχρονιάς :mad:

Ρε Χριστιν, τι δουλειά κάνεις, βοηθός του Αγιου Βασίλη???:tongue:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γεια σας κορίτσια (και αγόρια). Χάθηκα, το ξέρω, αλλά ΔΕΝ έφυγα, όπως λέει και το μανκέν Ρένα.

Κατερίνα, σου έκλεισα λίγο απότομα το τηλέφωνο τις προάλλες αλλά είχε μπαστακωθεί πάνω απο το κεφάλι μου η αφεντικίνα και με κοίταζε με μισό μάτι. Που λες, τα πρωινά με πάει ο πεθερός μου στη δουλειά (ναι, αυτός που είχε πάθει εγκεφαλικό, είναι μια χαρά τώρα! - το ελπίζω δηλαδή) και το απόγευμα παίρνω ταξάκι.

Να χαιρόμαστε όλοι τα παιδάκια μας και τους συζύγους μας καθώς απ' ότι είδα όλοι λίγο πολύ αυτές τις μέρες κάποια γιορτούλα ή γενέθλια έχουμε.

Σήμερα ήταν η μεγάλη μου χαρά καθώς εμένα Public δώσε μου και άσε με εκεί απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Είπαμε να το επισκεφθούμε στο Σύνταγμα και ήταν πάρα πολύ ωραία. Στο μετρό του Συντάγματος έχει και το μπαζάρ του "Χαμόγελου" και πήρα διάφορα πραγματάκια και απο κει.

Αντε να βάλω και ένα τραγουδάκι καθώς ποιος ξέρει πότε θα ξαναπεράσω απο δω. Μην με μαλώνετε μωρέ, δεν το κάνω επίτηδες.... έχω και εγώ πολλά στο κεφάλι μου και κυρίως μια δουλειά που ακόμα τη μαθαίνω...!

Φιλάκια!

Mz6EFiXbcT8

1844374g8czomvwc5.gif

Η Αθήνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια παλεύει φιλότιμα να έχει ποιότητα ζωής αλλά δυστυχώς δεν... ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρει το κυκλοφοριακό κατά τη γνώμη μου (κ πολλά άλλα βέβαια).

Όσο για το mall κ.λ.π που αναφέρεις θα σου πω το εξής που ίσως φαντάζει κλεμένη ατάκα αλλά δεν είναι: "η Αθήνα είναι η πόλη που μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά τελικά κάνεις ελάχιστα".

Συμφωνω απολυτα.

Και εγώ παρούσα!!!

Γιουλίκα ναι, εγώ τα έφτιαξα τα κεηκποπς, είμαι η επίσημη ζαχαροπλάστρια των ροκάδων.

Ω ναι!!!

Και έχω να σου πω το εξής, μη ζηλεύεις τα mall και τα μεγάαααααλα εμπορικά κέντρα, εγώ είμαι κατά, τα θεωρώ απρόσωπα, δεν τα επιλέγω για ψώνια ούτε για βόλτες.

Κι εγω το ιδιο!

Γεια σας κορίτσια (και αγόρια). Χάθηκα, το ξέρω, αλλά ΔΕΝ έφυγα, όπως λέει και το μανκέν Ρένα.

Ηρθες για συμπαρασταση στη γραια δηλαδη?:tongue:

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Καλα Χριστουγεννα!

Το Σαββατο το βραδυ ροκαραμε ως το πρωι! Α ρε καπετανισσα να μην εισαι εδω!!! Ξεκινησαμε για το παρτυ του κουμπαρου, ειπαμε να κανουμε μια σταση για μπυρα στο bat city και η μπυρα εγινε κανατες, σφηνακια και πολυς χορος! Ειχε εκπληκτικο προγραμμα και πολυ κεφι!

Χθες πηγαμε σε παιδικη θεατρικη παρασταση με τον Αντωνη αλλα χαλαστηκα πολυ. Διαβαστε...

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1839153&postcount=148

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...