Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές, να την χαίρομαι την γαργαλίτσα μου!

Να σας τρατάρω και απο ένα κεηκποπ

IMGP1496.jpg

η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα!:mrgreen:

τι ειπαμε εκανες τη λιωμενη σοκολατα?:cool::cool::cool:

και παλι να την χαιρεστε!:D

Καλημερα σε ολους! Αποψε θα πω κλαψε με μανα κλαψε με τη νυχτα με φεγγαρι...!!! Θα παω σε thrash metal live...!:? Γελαστε οσο θελετε, θα πιω τις μπυρες μου για να ξεχαστω!!!:cool:

ετσι μπραβο!κατεβασε ενα καφασι μπυρες και δεν θα καταλαβεις τιποτα!:tongue:

Καπετανισσαααααααααααα!!! Να χαιρεσαι τη Φωτεινουλα σου! Πολυχρονη και καλοχρονη! Πως περναει ο καιρος... Μεγαλωσε κι αυτο το κοριτσακι...!:-D

ευχαριστω πολυ!να εισαι καλα,ενα περιεργο πραγμα συμβαινει παντως,ενω ολοι γυρω μου μεγαλωνουν εγω μενω στασιμη στα 25!!!:mrgreen:

http://www.batcity.gr/event/%CE%B2loody-chains-are-back

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να βαλω ενα κομματακι να ξορκισω το κακο...!!!

:lol::lol::lol:

christmas_angels1.jpg

Καλησπερα σε ολη την παρεα!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε Κατερινα εσυ τα εφτιαξες τα γλυκακια;εγω νομιζα οτι ειχες βαλει απλα την φωτο:?τελεια φαινονται και εννοειτε οτι θελουμε την συνταγη:P

Ταρα εγω ποτε δεν λεω οχι σε οτιδηποτε ολα τα αντιμετοπιζω σαν εμπειρια και την καταβρισκω με καθε περιεργο:tongue: αυτο ειναι και το αποθημενο μου να εχω οσες πιο πολλες εικονες καταστασεις εμπειριες απο την ζωη

καλα να περασεις:tongue::tongue::tongue:

Μαιρα διαβαζω οτι εχει γενεθλια η μικρη σου να την χαιρεσαι

εχθες εκανα τελεια μελομακαρονα σημερα λεω αναλογως την ορεξη μου να κανω κουραμπιεδες

Οχι, εγώ θα περιμένω πρώτα να ευοδοθεί η προσπάθεια της εσυς και μετά. Δηλ.μετά θα σου δώσω τα στοιχεία να μας το κάνεις εσύ, σιγά μην ξαναχαλάσω τέτοια ατελείωτη κορμάρα :lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εχω γινει που εχω γινει σαν φακλανα:tongue:οποτε δεκα ανω δεκα κατω δεν μου λενε τιποτα

fJ_hXQItfu8&feature

tRX1p2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΙΡΑ!!!!!!!!

να ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Tελικά οι μεταμεσονύχτιες προβολές ήταν .. ΠΟΛΥ μεταμεσονύχτια, αλλά αφού βγήκα που βγήκα - ω, ναι, το τόλμησα - μέσα στον ψόφο, είδα ένα ωραίο λάιβ, σ' ένα μικρό μπαράκι στην Αριστοτέλους! :mrgreen: Αχ, να 'ταν πιο συχνά!

Αχ τι καλα!!!Και γω εκει εφοιτητεψα!!!!!

Παντως το Σαββατο εχω και γω μπαροτσαρκα!!!Τελικα απο τοτε που γεννησα πιο πολυ βγαινω...;)

Ολο λογια εισαι κι εσυ και η αλλη...γιατι δε μεινατε και πολλοι...!!!:tongue:

Χαθηκα κοπελια το ξερω..αλλα ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ!!!Εδω ειμαι!!!Σας βλεπω!!!!

Και μη κοιτας που δεν βαζω ασματα ειναι που αργει αυτο το μηχανημα και βαριεμαι!!Κατσε να γυρισω στη δουλεια!!!Χαχαχαχαχ

Επιτελους χιονισε και εδω!!!ποσο μου αρεσει!!!

Καπετανέσσα έχουμε γεννέθλια; Να μας ζήσει καλέ το κορίτσι το όμορφο το γλυκούλικο! Γέμισέ τη φιλάκια από μένα και τον Αλεκούδα!

Ρενάκι άστες να λένε, μόλις γυρίσεις δουλειά θα πάρουμε με το μέρος μας όλες τις υπόλοιπες και θα γίνουμε πολλές. Πολλοί (μην στραβώσει και το μούσκουλο χαχα)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Στην παραμυθουπολη? Οχι. Την Κυριακη εκτος απροοπτου θα παμε σε χριστουγεννιατικη θεατρικη παρασταση, και ισως πεταχτουμε μια βολτα απο κει. Εσεις πηγατε στο Γουδι?

όχι, λογω καιρού

μας έφαγε το mall και το golden...

Rf7uHcEPiDI

age.png

age.png

2927841tosb344dha.gif

Χαθηκα κοπελια το ξερω..αλλα ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ!!!Εδω ειμαι!!!Σας βλεπω!!!!

Και μη κοιτας που δεν βαζω ασματα ειναι που αργει αυτο το μηχανημα και βαριεμαι!!Κατσε να γυρισω στη δουλεια!!!Χαχαχαχαχ

Ρενάκι άστες να λένε, μόλις γυρίσεις δουλειά θα πάρουμε με το μέρος μας όλες τις υπόλοιπες και θα γίνουμε πολλές. Πολλοί (μην στραβώσει και το μούσκουλο χαχα)

Τωρα φοβηθηκαμε!!!:mrgreen::tongue::twisted:

Τελικα με λυπηθηκε ο Θεος και ακυρωθηκε η συναυλια λογω απεργιας των ΜΜΜ! Πηγαμε και βρηκαμε το μαγαζι αδειο! Ευτυχως δουλευε ο κουμπαρος βραδυ και πηγαμε απο κει για μπυρες. Μας ειπε οτι κανει και χριστουγεννιατικο παρτυ το Σαββατο, αλλα η γιαγια δεν παιζει για baby-sitting. Να το προτεινω στον ανιψιο μου? Ντρεπομαι σαββατιατικα να τον κλεισω μεσα.:roll:

37ZaSINRDGM

age.png age.png

Μας ειπε οτι κανει και χριστουγεννιατικο παρτυ το Σαββατο, αλλα η γιαγια δεν παιζει για baby-sitting. Να το προτεινω στον ανιψιο μου? Ντρεπομαι σαββατιατικα να τον κλεισω μεσα.:roll:

Mην τον λυπάσαι καθόλου. Αν είναι σινγκλ, έχει ένα σωρό σαββατόβραδα στη διάθεσή του.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τελικα με λυπηθηκε ο Θεος και ακυρωθηκε η συναυλια λογω απεργιας των ΜΜΜ! Πηγαμε και βρηκαμε το μαγαζι αδειο! Ευτυχως δουλευε ο κουμπαρος βραδυ και πηγαμε απο κει για μπυρες. Μας ειπε οτι κανει και χριστουγεννιατικο παρτυ το Σαββατο, αλλα η γιαγια δεν παιζει για baby-sitting. Να το προτεινω στον ανιψιο μου? Ντρεπομαι σαββατιατικα να τον κλεισω μεσα.:roll:

δεν εχεις να χασεις και τιποτα :tongue::tongue::tongue:

eDom44uO-Dk&feature

tRX1p2.png

γενικά το mall, έχει περισότερα "θέματα" για παιδάκια

απλά αυτή την περίοδο (και σήμερα λ.χ) πάμε γκολντεν λόγω χριστουγεννιατικου προγράμματος (ντορα, μπομπ κ.λ.π :rolleyes: )

age.png

age.png

γενικά το mall, έχει περισότερα "θέματα" για παιδάκια

απλά αυτή την περίοδο (και σήμερα λ.χ) πάμε γκολντεν λόγω χριστουγεννιατικου προγράμματος (ντορα, μπομπ κ.λ.π :rolleyes: )

Eχει ντόρες και μόρες σήμερα; Αν δεν φύγει ο φάδερ του για δουλειά να τον πάω καλέ να ξεσαλώσει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...