Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

I could show you, but then I would have to kill you :rolleyes:

JenlsnA9-mE

Το σπλάχνο μου δεν το λυπάσαι καλέ; ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑΑΑΑ
Αυτό κατά το "Ι could tell you, but then I'll have to kill you?" Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου λέει.
Σε ταινία δεν ακούγεται; Εγώ δεν το σπάω κι όλας το κεφαλάκι μου, περιμένω να δω τα μούσκουλα πρώτα :lol:

zNB4rvHPjPg

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!να χαιρεστε ολοι τις οικογενειες σας!:D

Πάντα τις ευχές τις δίνω καθυστερημένα αλλά νομίζω ότι μια ευχή βγαλμένη μέσα από την καρδιά δεν έχει χρονικό περιορισμό. Να χαίρεσαι το Σπύρο σου Μάιρα :D

Tι να κάνουμε μ'εσάς που μπλέξαμε. Μας γκαστρώνετε μία μία και μας ξεφορτώνεστε!

Αμήν και πότε και σε μένα (να κάνουμε και λιγο χιουμορ στον εαυτό μας :lol:)

Καλημέρα σας!

Εσυς, αυτό που σου λένε τα κορίτσια, χαλάρωσε και όλα θα έρθουν. Θέλει μεγάλο κουράγιο αυτό που κάνετε και πρέπει να είστε χαλαροί. Αυτό με το τζάκι και το τάβλι που σου λέει η Τάρα πολύ με άρεσε, τι καλά να το εφάρμοζα και εγώ, αλλά που.... Οπότε κάντο εσύ τώρα που μπορείς!

Αρχίζω και συνέρχομαι και αρχίζω πάλι να ελπίζω (η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία λένε :rolleyes:)

Υπάρχει κάποιος να μην αγαπάει αυτό το κομμάτι; Ας το δηλώσει τώρα

nAdaQhitdKg&feature=related

588297g65hhibfcq.gif

Σε ταινία δεν ακούγεται;

Σε αρκετες ταινιες θα ελεγα!

Χρονια πολλα και καλα στην Ελευθερια μας! Τη γαργαλιστρα μας!!! Κατερινα να τη χαιρεσαι!:D

Καλημερα σας!

y2kEx5BLoC4

age.png age.png

καλημερα καλησπερα και αντιο σας:tongue:εκει θα φτασω τωρα:rolleyes:το πως ξαφνικα γεμισε η ημερα μου δεν μπορω να το καταλαβω :confused:ο μικρος μου με εχει στο τρεξιμο πασχει απο οξεια μαμακιαση:tongue:το απολαμβανω ομως μεχρι εκει που δεν περνει ισως επειδη πλεον ξερω οτι σελιγο καιρο που θα καταλαβει πιο καλα τον μπαμπα του δεν θα ξεκολαει απο πανω του οπως και τα αλλα και ως συνηθως την μαμα στο φτυσιμο:rolleyes:

εχθες μετα απο ποσο καιρο σουλουπωθηκα λιγουλακι :tongue:και γυριζει και μου λεειο μεγαλος μου αρχιζεις και μου θυμιζεις την μαμα μου πριν απο 10 μηνες:confused::confused::confused:παρτε και καταλαβετε το πως ημουν :roll::roll::roll:

Μαιρα και τσικι να χαιρεστε τους γιους σας :D

οπως και εσυ Κατερινα την κορη σου :D

Μαεστρο μου και εγω εαν ειχα καιρο να βγω εξω το μπαρακι θα επελεγα παρα την ταινια;)αληθεια τωρα που το λεω πολυ θα ηθελα να βγω και να χορεψω παρα πολυ ομως

Χριστινα τι δηλωσεις ειναι αυτες; εχεις αρχισει και το σκεφτεσαι για το δευτερο;:tongue::D:D

Ντιπες το ξεκινησες το γυμναστηριο η οχι ακομα;:tongue:

Ρανια καλως ηρθες:D:D:D

Εsys εννοειτε οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια και στο κατω κατω της γραφης δεν ειναι στο χερι της αλλα στο χερι μας να μην μας παιρνει απο κατω

CMThz7eQ6K0&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Σε ταινία δεν ακούγεται; Εγώ δεν το σπάω κι όλας το κεφαλάκι μου, περιμένω να δω τα μούσκουλα πρώτα :lol:

αν και καθήμενη ορθά γράφεις ;)

Μου τη σπάει η έλλειψη του έντιτ!

ποιο από όλα θέλει edit?

Ντιπες το ξεκινησες το γυμναστηριο η οχι ακομα;:tongue:

ακόμα, αλλά δεν το γλιτώνω :rolleyes:

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου λέει.

Jamις Μποντ νομίζω :cool:

πήγατε τελικά Γκάζι?

ήταν καλά?

FZYxb9UUAQ8

age.png

age.png

GMNexOUKk5c

Το άκουσα στο Αμστελ λάιβ και το θυμήθηκα. Ωραίο κομμάτι!

Σήμερα πήγαμε για πορεία (απεργούσε ο χάζμπαντ) αλλά με τον ΨΟΦΟ που είχε μόνο πορεία δεν έγινε! :rolleyes:

Ωραία ήταν πάντως η γύρα, σαν λεύτερα παιδάκια!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Depeche, χαχαχα τζέμης μπόντ ΧΑΧΑΧΑ, κατι θυμήθηκα τώρα όσον αφορά το τραγούδι, χιχιχιχι

nHKH1NRpSs4

Ευχαριστώ για τις ευχές, να την χαίρομαι την γαργαλίτσα μου!

Να σας τρατάρω και απο ένα κεηκποπ

IMGP1496.jpg

Γιούλα μου σε ζηλεύω!!!! Να έρθω να στον κρατήσω εγώ τον μικρούλη και να ασχοληθείς εσύ με τα μεγάλα? Πολύ θα ήθελα ένα μωρό αρκεί να μην είναι δικό μου, αυτή τη χρονική στιγμή τουλάστιχον.

Εσύς, γρήγορα θα γίνετε εσείς! :-D Ψάχνω ένα ωραίο τραγουδάκι απο ΖΑΖ που άκουσα προχθες αλλά δεν ξέρω τίτλο και μόνο το je veux μου εμφανίζει ο τιούμπης. Επιφυλάσσομαι όμως!

Μαεστρία, χτύπησες φλέβα, αγαπημένο το παλιό μου παλτό (γι'αυτό και δεν το έχω πετάξει χιχιχιχι). Μου θυμίζει παλιαααααα που ερχόμασταν Ξεσσαλονίκη με τον ξαδερφό μου και το ακούγαμε συνέχεια στο κασσετόφωνο (φαντάσου, δεν είχε σιντι το αμάξι του, ποσο παλιά μιλάμε!) και κάποια στιγμή μάσησε τη κασσέτα και μετά το τραγουδάγαμε σε όοοοοοολη σχεδόν τη διαδρομή. Τι εποχές!

Να βάλω και ένα τραγουδάκι για το κορίτσι μου το οποίο της αφιερώνω μια που της αρέσει να το χορεύει και να τραγουδάει λοκαλοκαλοκα!

KewfYKJy8YU

Και αυτό επειδή το έχω συνδέσει με το κοριτσάκι μου

w7JthgTMHDU

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Αμήν και πότε και σε μένα (να κάνουμε και λιγο χιουμορ στον εαυτό μας :lol:)

Υπάρχει κάποιος να μην αγαπάει αυτό το κομμάτι; Ας το δηλώσει τώρα

nAdaQhitdKg&feature=related

Mπράβο κοπελιά, έτσι μ'αρέσεις (και για την ατάκα και για το άσμα)
Χριστινα τι δηλωσεις ειναι αυτες; εχεις αρχισει και το σκεφτεσαι για το δευτερο;:tongue::D:D
Οχι, εγώ θα περιμένω πρώτα να ευοδοθεί η προσπάθεια της εσυς και μετά. Δηλ.μετά θα σου δώσω τα στοιχεία να μας το κάνεις εσύ, σιγά μην ξαναχαλάσω τέτοια ατελείωτη κορμάρα :lol:

WN6Op3.png

Κατερινάκι Χρόνια πολλά για την κορούλα σου να είναι πάντα καλά και χαρούμενη :D

Εσύς, γρήγορα θα γίνετε εσείς! :-D Ψάχνω ένα ωραίο τραγουδάκι απο ΖΑΖ που άκουσα προχθες αλλά δεν ξέρω τίτλο και μόνο το je veux μου εμφανίζει ο τιούμπης. Επιφυλάσσομαι όμως!

Βάλλε ένα γαλλικό βρε Κατερινάκι να το χαρούμε (να το χαρώ δηλαδή :tongue: γιατί οι υπόλοιποι δεν το συζητώ :mrgreen:)

Mπράβο κοπελιά, έτσι μ'αρέσεις (και για την ατάκα και για το άσμα)

Οχι, εγώ θα περιμένω πρώτα να ευοδοθεί η προσπάθεια της εσυς και μετά. Δηλ.μετά θα σου δώσω τα στοιχεία να μας το κάνεις εσύ, σιγά μην ξαναχαλάσω τέτοια ατελείωτη κορμάρα :lol:

Χριστίνα μου με ανεβάζεις να είσα καλά, θα κοιτάξω να κάνω γρήγορα :D

we0mk_J0zyc

1461918t96rideq57.gif

καλημερα καλησπερα και αντιο σας:tongue:εκει θα φτασω τωρα:rolleyes:το πως ξαφνικα γεμισε η ημερα μου δεν μπορω να το καταλαβω :confused:ο μικρος μου με εχει στο τρεξιμο πασχει απο οξεια μαμακιαση:tongue:το απολαμβανω ομως μεχρι εκει που δεν περνει ισως επειδη πλεον ξερω οτι σελιγο καιρο που θα καταλαβει πιο καλα τον μπαμπα του δεν θα ξεκολαει απο πανω του οπως και τα αλλα και ως συνηθως την μαμα στο φτυσιμο:rolleyes:

Και μετα λενε οτι οι γιοι εχουν αδυναμια στις μανες τους...:rolleyes:

πήγατε τελικά Γκάζι?

ήταν καλά?

Στην παραμυθουπολη? Οχι. Την Κυριακη εκτος απροοπτου θα παμε σε χριστουγεννιατικη θεατρικη παρασταση, και ισως πεταχτουμε μια βολτα απο κει. Εσεις πηγατε στο Γουδι?

Σήμερα πήγαμε για πορεία (απεργούσε ο χάζμπαντ) αλλά με τον ΨΟΦΟ που είχε μόνο πορεία δεν έγινε! :rolleyes:

Ωραία ήταν πάντως η γύρα, σαν λεύτερα παιδάκια!!!

Ελα ρε! Εδω ειχε παρα πολυ κοσμο η πορεια. Αχ ειναι απο τις στιγμες που θα΄θελα να ειμαι ελευθερη να ειμαι κι εγω εκει. Οταν μεγαλωσουν με το καλο τα παιδακια μου θα βγω και παλι στους δρομους!;)

Ευχαριστώ για τις ευχές, να την χαίρομαι την γαργαλίτσα μου!

Να σας τρατάρω και απο ένα κεηκποπ

IMGP1496.jpg

Κατερινα τελεια εγιναν! Μπραβο! Θελω τη συνταγη!

Μην ανησυχεις γλυκια μου, θα τη φτιαξουμε την κορμαρα μετα! Θα ειμαι εγω με το μαστιγιο και θα σ΄αφηνω να κατεβαζεις μπουκια!!!:tongue::mrgreen::twisted:

Καλημερα σε ολους! Αποψε θα πω κλαψε με μανα κλαψε με τη νυχτα με φεγγαρι...!!! Θα παω σε thrash metal live...!:? Γελαστε οσο θελετε, θα πιω τις μπυρες μου για να ξεχαστω!!!:cool:

Καπετανισσαααααααααααα!!! Να χαιρεσαι τη Φωτεινουλα σου! Πολυχρονη και καλοχρονη! Πως περναει ο καιρος... Μεγαλωσε κι αυτο το κοριτσακι...!:-D

2686159w6o8vvo3pm.gif

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...