Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2558071iewasd2o42.gif

Αύριο η ωοληψία. Στον υπέρηχο φαίνονται 5 μεγαλύτερα και 3 μικρότερα αυγουλάκια. Να δούμε ποσα θα γονιμοποιηθούν για να μπουν στην κρυοσυντήρηση.

Kαλη επιτυχια!!!

Kαλησπέρα κορίτσια! Πέρασα μια βόλτα να αφήσω αυτό...

Μιά εκπληκτική εκτέλεση ενός συγκλονιστικού κομματιού. Γιατί κι ο Γκάτσος... μπορεί να ροκάρει!

Οντως καταπληκτικη εκτελεση! Τι κανεις εσυ κοριτσακι? Πως τα πας?

Καλησπερα!

Viva mexico!

Καλως την! Viva Mexico!!!

xCFdYi9C_94

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!

Εσυς, όλες μου οι ευχές και η θετική ενέργεια για καλή επιτυχία!!

Γιούλα, απορώ πως τα καταφέρνεις με τόσο διαφορετικές και απαιτητικές ηλικίες! Μπράβο σου! Ασε το παιδί να φάει! Και να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσάκια του.

Γειά σου Ράννια, γειά σου Ελλη, μας έλειψες!

Νικολεκάκι Χρόνια σου Πολλά!!!!

Τάρα ωραίο τραγούδι!

Κάνει νύστα απόψε ή μου φαίνεται?

Πάω να φτιάξω καφέ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kαλημέρα κοριτσάκια!

ΚατερίναΒ μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Tara μου γλυκειά καλά είμαι, δόξα τω Θεώ. Είναι πολύ πιεστικές αυτές οι μέρες για μένα στο γραφείο και τρέχω και δεν φτάνω!!!!

:shock::shock::D:D

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Γιούλα, απορώ πως τα καταφέρνεις με τόσο διαφορετικές και απαιτητικές ηλικίες! Μπράβο σου! Ασε το παιδί να φάει! Και να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσάκια του.

μαλλον μια συνηθεια ειναι ολα:rolleyes:

εχθες το απογευμα θηλαζα τον μικρο την ιδια ωρα διαβαζαμε γεωγραφια με τον μεσαιο και ο μεγαλος μου ελεγε για την πρωην του που τον κατηγορει σε ολο το σχολειο:confused:και οτι για σπασιμο την αλλη εβδομαδα που εχει τα γενεθλια του θα καλεσει κολλητες της αλλα οχι αυτην και εγω πρεπει να μιλησω σοβαρα εκεινη την ωρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

H μέρα μου χθες, με τον μικρό σε διάρροια! :rolleyes:

ωχ περαστικα σας:-(

ειναι το μοναδικο πραγμα που μας πιανει οικογενειακως:mad::mad::mad:

JjD4eWEUgMM&feature

tRX1p2.png

μαλλον μια συνηθεια ειναι ολα:rolleyes:

εχθες το απογευμα θηλαζα τον μικρο την ιδια ωρα διαβαζαμε γεωγραφια με τον μεσαιο και ο μεγαλος μου ελεγε για την πρωην του που τον κατηγορει σε ολο το σχολειο:confused:και οτι για σπασιμο την αλλη εβδομαδα που εχει τα γενεθλια του θα καλεσει κολλητες της αλλα οχι αυτην και εγω πρεπει να μιλησω σοβαρα εκεινη την ωρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχα θέλω βίντεο από τέτοια σκηνή!

WN6Op3.png

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Όπως σας ειχα πει πηγαιναμε για 8 ωάρια που τα πήραμε όλα. Όμως μόνο τα 5 ήταν καλά. Σήμερα μου ανακοίνωσαν ότι μόνο τα 2 γονιμοποιήθηκαν. Ένιωσα τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Τέλος πάντων, αυτά έχουμε, αυτά καταψυχουμε και προχωράμε στον επόμενο κύκλο με μακρύ πρωτόκολλο. Ο Θεός βοηθός

Όταν είμαι στα down μου σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είμαι σε ένα καλό παλιό στέκι να κάνω ένα τσιγάρο και να πίνω την αγαπημένη μου μπύρα.

Πολυαγαπημένο μου τραγούδι, το αφιερώνω σε όλους και όλες και πάλι ευχαριστώ για τη στήριξη

kVUZuVZWHkk

1765611lxpejlg12q.gif

Χαχαχαχα θέλω βίντεο από τέτοια σκηνή!

Κι εγω!!!

Ne4s_Ob0Ods

Τι εκπληξη ηταν αυτη?!

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Όπως σας ειχα πει πηγαιναμε για 8 ωάρια που τα πήραμε όλα. Όμως μόνο τα 5 ήταν καλά. Σήμερα μου ανακοίνωσαν ότι μόνο τα 2 γονιμοποιήθηκαν. Ένιωσα τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Τέλος πάντων, αυτά έχουμε, αυτά καταψυχουμε και προχωράμε στον επόμενο κύκλο με μακρύ πρωτόκολλο. Ο Θεός βοηθός

Όταν είμαι στα down μου σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είμαι σε ένα καλό παλιό στέκι να κάνω ένα τσιγάρο και να πίνω την αγαπημένη μου μπύρα.

Καλη επιτυχια! Να σκεφτεσαι οτιδηποτε σε ανεβαζει! Πλησιαζουν και γιορτες, εκμεταλλευσου το. Φτιαξε γιορτινη ατμοσφαιρα στο σπιτι, χαλαρωσε και απολαυσε τη συντροφια του αντρα σου, βγειτε καμια βολτα τωρα που ειστε ακομη ελευθεροι, καντε πραγματα μαζι!

Εμεις που ειμαστε γονεις ολο το 24ωρο, θα επιθυμουσαμε να περασουμε λιγες ωρες σα συντροφοι μονο. Εχω νοσταλγησει την εποχη που αναβαμε το τζακι και καθομασταν διπλα με τις ρακες ή τις μπυρες μας, παιζοντας με τις ωρες ταβλι ή σκραμπλ!

YbqaKyVEFjU

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...