Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον ντεπιές συνάδελφο (σόρρυ, u2 μόνο παίζω σήμερα!)

(το δικό μου βιντεάκι αποσύρθηκε από το youtube)

θυμήθηκα στα ξαφνικά το παρακάτω, έψαξα, το βρήκα και το απόλαυσα πραγματικά μαζί με τις παιδικές αναμνήσεις που μου έφερε

enjoy

-WK8ybtGvbU

age.png

age.png

Επισης ανοιξε και στην Ξανθη και θα παω μια βολτα αυριο να το δω και λεω να ξεκινησω

http://www.curves.gr/

Αθηναιες τι λετε;;;Τι εχετε ακουσει;;;;

Η κουνιαδα μου ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη. 30 λεπτα γυμναστικη και πραγματικα γινεται καλη δουλεια οπως μου εχει πει.

(το δικό μου βιντεάκι αποσύρθηκε από το youtube)

Μια απ΄τα ιδια. Ποιος ξερει τι κομματι ηταν αυτο...:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Ρένα αν και είχα διάθεση να ακούσω αυτό.....

.....θα σου κάνω το χατήρι και θα βάλω U2..........

........ αν όμως μου έλεγες "ρε συ κατερινάκι, παίξε για μένα κάτι", θα έβαζα αυτό

Αν και τώρα θα ήθελα να ακούσω αυτό

Μπαι δε γουέι που λέμε και στο χωριό μου, οι Sonic Youth υφίστανται? Το όνομά τους ισχύει? Χαχαχα

:?:???::?

GIOYLA να σας ζησει ο μικρος,παντα γερος κι ευτυχισμενος να ειναι,καλο σαραντισμο και σε σενα!

ετσι αφηνεις ''τις αλλες'' βρε ΤΑΡΑ?ευκαιρια βρηκαν!!!:cool:

0zNHFxZjBUk

L5L8RrphXRg&feature=related

Καλο σας ξημερωμα!

1958530te2chmztha.gif

Ευχαριστω! Σαφως και υπαρχει φοβος, και απο δω και περα να ξερεις οτι ο φοβος θα ειναι μονιμα μεσα σου. Αν πετυχει η συλληψη, θα φοβασαι για την εκβαση της εγκυμοσυνης το πρωτο τριμηνο. Μετα θα φοβασαι αν το μωρο ειναι υγιες και μετα τον 6ο μηνα που θα ειναι βιωσιμο, μη τυχον γεννησεις προωρα. Στο τελος θα φοβασαι για τον τοκετο και για την καλη υγεια του βρεφους. Και απο τη στιγμη που θα γεννηθει, θα φοβασαι μια ζωη...

Ειναι πολυ δυσκολη διαδικασια, και ευχομαι πραγματικα να πετυχει η στρατηγικη του γιατρου και να μαθουμε συντομα τα ευχαριστα!:D

Ευχαριστώ TARA. Αύριο η ωοληψία. Στον υπέρηχο φαίνονται 5 μεγαλύτερα και 3 μικρότερα αυγουλάκια. Να δούμε ποσα θα γονιμοποιηθούν για να μπουν στην κρυοσυντήρηση. Πάντως η επόμενη διέγερση θα γίνει με μακρύ πρωτόκολλο (υποθέτω για να μεγαλώσουν όλα ταυτόχρονα, μιας και τώρα φαίνονται διάφορα μεγέθη). Πάντως έχεις πολύ δίκιο για όσα περιγράφεις. Η αλήθεια είναι ότι το άγχος κυριαρχεί από την πρώτη μέρα της διαδικασίας και δεν τελειώνει ποτέ :rolleyes:

Εσυς, η κολλητή μου, μετά απο 3 παλλίνδρομες και άπειρο κλάμα και νεύρα, αφού πήρε απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει μάνα ποτέ, έμεινε έγκυος και τώρα έχει έναν Νικολάκο που γιορτάζει σήμερα! Εκει που δεν θα το περιμένεις θα έρθει!!!

Το έχω ακούσει πολλές φορές Κατερινάκι αυτό και μακάρι να έρθει και σε μας έτσι ξαφνικά και όμορφα. Απλά τώρα είμαστε στην τσίτα και δεν μπορούμε να ηρεμίσουμε ή να σκεφτούμε κάτι πιο λογικά. Έτυχε και το πρόβλημα του πεθερού μου και είμαστε συνεχώς στα νοσοκομεία, κάτι που έχει κουράσει και ουσιαστικά διαλύσει τον άντρα μου. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν ξέρω την ποιότητα του σπέρματος που μπορεί να δώσει για τη γονιμοποίηση :-(

Έτσι λέω κι εγώ!!! (αν και σήμερα τον έστειλα σταθμό - είναι σε πρόγραμμα και δεν πληρώνω - να ξεκουραστώ λίγο :mrgreen:)

Τουλάχιστον μου τα πληρώσανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Αφού πήρες τα χρήματα που σου χρωστούσαν, πάλι καλά. Καλή ξεκούραση λοιπόν :D

Χρονια πολλα και στους ναυτικους μας,παντα καλα και κοντινα ταξιδια να εχουν!

απο χθες εδω κανει πολυ κρυο ξαφνικα,χειμωνας κανονικα!

ηταν και ο μπαμπας μας εδω και στολισαμε το σπιτι,να δω ποσο θα αντεξει το δεντρο....:rolleyes:

Ο Άη Νικόλας να φυλάει τον άντρα σου και να τον έχει καλά. Κι εγώ πατέρα ναυτικό είχα (ο οποίος έκανε υπερατλαντικά όμως ταξίδια) και καταλαβαίνω την αγωνία.

Όσο για τον καιρό, λένε ότι θα πέσει πολύ η θερμοκρασια το σαββατοκύριακο. Στην Αθήνα είδα κάτι 1-6 βαθμούς κελσίου. Όχι ότι μου αρέσει το κρύο αλλά να νιώσουμε Χριστούγεννα και όχι Πάσχα ρε παιδιά :?

γυρισα:tongue:και οχι μονη μου με εναν κουκλο που αλλο να σας λεω και αλλο να βλεπετε:tongue::tongue::oops::oops:(κουκουβαου)

ασπρουλης ξανθουλης και ολη την ωρα πειναει

σημερα γυρισαμε σπιτι μας και προσπαθουμε να μπουμε σε μια σειρα:-)αφηστε που ολη την ωρα η το ξεχναμε οτι υπαρχει και αλλο παιδι στο σπιτι η καθομαστε οικογενειακως και τον χαζευουμε:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οσον αφορα την γεννα μετα απο 2 φυσιολογικους τοκετους η τριτη γεννα ηταν με καισαρικη και πολυ επωδυνη τοσο που ουτε θελω να την σκεφτομαι:-(

esys καλο κουραγιο κοπελα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να καταφερετε γρηγορα να αποκτησετε το παιδακι που ονειρευεστε μπορει να σας ταλαιπωρει λιγο αλλα να εισαι σιγουρη οτι μολις τα καταφερεις θα τα ξεχασεις ολα :-)και ταλαιπωρια και κιλα και ολα ...ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου

Να σου ζήσει το μωράκι σου και εύχομαι η ζωή του να του επιφυλλάξει τα καλύτερα σε κάθε του επιλογή και σε κάθε του βήμα :D

Ευχαριστώ για τις ευχές σου καλή μου

Σας ευχαριστω για τις ευχες για το στεφανι μου. Εμεις περνεμε μια μεγαλη περιοδο ασθενιων!!!Δεν προλαβαινει να γινει καλα ο ενας κολαει ο αλλος.Η διαφορα βεβαια ειναι οτι η μαμα περναει τις ιωσεις στο ποδι!!!!!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου :D και περαστικά για τις ιωσούλες. Σύνηθες το χειμώνα για όλα τα παιδάκια και ως εκ τούτου και για τους γονείς :?

Επισης ανοιξε και στην Ξανθη και θα παω μια βολτα αυριο να το δω και λεω να ξεκινησω http://www.curves.gr/ Αθηναιες τι λετε;;;Τι εχετε ακουσει;;;;

Όχι ότι είχα ποτέ μου πάρε δώσε με γυμναστήρια αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο εκτεταμένη αλυσίδα είναι σε όλη την Ελλάδα και εγώ δεν είχα πάρει είδηση ότι υπάρχει :shock::rolleyes:

Για την Εσυς που είναι εν μέσω προσπαθειών

JcDNilZbZg8&feature=related

Merci για την αφιέρωση

κάτι από Jethro Tull αγαπώ ιδιαιτέρως

Xl3ovb2qGHA&feature=related

Από τα τραγούδια που ακούω από την παιδική μου ηλικία

PfAWReBmxEs

Όταν ο αδελφός μου με μεγαλύτερα ξαδέλφια προσπαθούσαν να κάνουν αντιγραφή από κασετόφωνο σε κασετόφωνο, τα μικρότερα παραφιλούσαμε και μπαίναμε μέσα και τους χαλάγαμε την ηχογράφιση. Αυτό πρέπει να τους το χαλάσαμε πολλές φορές κατά τη ηχογράφιση (ο Θεός να την κάει ηχογράφιση δηλαδή)

CM30iNH8TqA&feature=related

κάτι από 80's

6KBhW00yx58

rN982Qd1n2A

και κάτι Γαλλικό για να μην ξεχνιόμαστε (θυμίζει λίγο τα slow δεκαετίας '80 και κάτι από Γιουροβίζιον στο ρεφρέν)

TPRyNr6lWl4

Ένα έθνικ-ποπ κομμάτι με αραβοισπανικές καταβολές

laWOCD_2RrY&feature=related

και ένα κλασικό ελληνικό

p_pyDuxTnlo

Λοιπόν παιδάκια καλά το κ...βάρεσα σήμερα και αντί να δουλεύω είμαι στο ίντερνετ. Ελπίζω να σας άρεσε η μουσικούλα τουλάχιστον. Τώρα τα κεφάλια μέσα, πρέπει να δουλέψω γιατί συσσορεύονται και στιβάζονται όλα στο γραφείο μου επάνω, δεν αντέχω να τα βλέπω αλλά δεν έχω όρεξη να κάνω και το οτιδήποτε :evil:

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας:):):)

πολυ πεινα βρε παιδι μου συνεχεια θελει να τρωει αφου του λεω βρε θα σε κοροιδευουν:rolleyes::tongue::tongue::tongue:εντωμεταξυ μια ομορφια επικρατει στο σπιτι απο την μια Ελενη,χημεια,βιολογια...και ολα τα ωραια:mad::mad::mad::mad:και απο την αλλη το μωρο:tongue:για πολυ πλακα μιλαμε

το δικο μου αγαπημενο ειναι αυτο

hlP93GiUqEw&feature

και το αφιερωνω στην esy μας και σου ευχομαι καλη επιτυχια :):):)

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια! Πέρασα μια βόλτα να αφήσω αυτό...

Μιά εκπληκτική εκτέλεση ενός συγκλονιστικού κομματιού. Γιατί κι ο Γκάτσος... μπορεί να ροκάρει!

z4cd7f85f5526b.gif

Evolve or Dissolve!z4e958adf86ce7.gif

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Ο Άη Νικόλας να φυλάει τον άντρα σου και να τον έχει καλά.

ευχαριστω πολυ ,και σε σενα ευχομαι καλη επιτυχια!

Όταν ο αδελφός μου με μεγαλύτερα ξαδέλφια προσπαθούσαν να κάνουν αντιγραφή από κασετόφωνο σε κασετόφωνο, τα μικρότερα παραφιλούσαμε και μπαίναμε μέσα και τους χαλάγαμε την ηχογράφιση.

εχω κανει κι εγω τετοιου ειδους ηχογραφησεις!ειδικα τα καλοκαιρια εξω στην αυλη ,και οταν βαζαμε να ακουσουμε τι εχουμε γραψει,εκτος ολων των αλλων ηχων και τα τζιτιζικια χορωδια!τρελλα γελια!!

Ραννια αλοχα!:)

4crO6moMBto

1958530te2chmztha.gif

Γιούλα να σας ζήσει το μωράκι σας!!!

(γέλασα πολύ με την κατάσταση διαβάσματος + βρέφους...:P...να΄στε όλοι καλά)

esys καλή επιτυχία! έχε πίστη και καλή ψυχολογία....

SkeeoykKBas

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...