Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

1807997yuhoer026i.gif

Τις έβαλα για ύπνο, παίξε μπάλα συνάδελφε :mrgreen:

Γιατι εσυ δε μπορεις?:twisted::twisted::twisted::mrgreen:

Τάρα πρώτα απ'όλα να σου ευχηθώ για τα γενέθλιά σου. Σήμερα το είδα που "ξεφύλλιζα" λίγο και άκουγα κανένα τραγουδάκι. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου :D.

Σωστά είναι όλα όσα λες και σε καταλαβαίνω για όλα αυτά που πέρασες. Το πρόβλημά μου όμως καλή μου είναι ότι όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες αποτυχίες λυγίζεις κάποια στιγμή :roll:. Η στρατηγική του γιατρού μου αυτή τη φορά "περισσότερες ωοληψίες, κατάψυξη, βλαστοκύστες και μετά εμβρυομεταφορά" ίσως είναι ένας τρόπος να αυξήσει τα ποσοστά. Ο φόβος όμως υπάρχει :rolleyes:.

Ευχαριστω!

Σαφως και υπαρχει φοβος, και απο δω και περα να ξερεις οτι ο φοβος θα ειναι μονιμα μεσα σου. Αν πετυχει η συλληψη, θα φοβασαι για την εκβαση της εγκυμοσυνης το πρωτο τριμηνο. Μετα θα φοβασαι αν το μωρο ειναι υγιες και μετα τον 6ο μηνα που θα ειναι βιωσιμο, μη τυχον γεννησεις προωρα. Στο τελος θα φοβασαι για τον τοκετο και για την καλη υγεια του βρεφους. Και απο τη στιγμη που θα γεννηθει, θα φοβασαι μια ζωη...

Ειναι πολυ δυσκολη διαδικασια, και ευχομαι πραγματικα να πετυχει η στρατηγικη του γιατρου και να μαθουμε συντομα τα ευχαριστα!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!!!

Μαεστρία μου τώρα πήρα χαμπάρι ότι απολύθηκες. Αφού ήταν έτσι τα πράγματα στη δουλειά σου, ίσως είναι καλύτερα απο το να πηγαίνεις και να χάνεις τον χρόνο σου. Θα είσαι στο ταμείο και μέχρι να βρεις άλλη δουλίτσα θα έχεις χρόνο για τον μικρούλη σου!

Τάρα ακου τι μπορούμε να κάνουμε, θα πάρεις τον άντρα σου και τα παιδιά, θα κατηφορίσεις προς κόρνιθο, εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε, μας αφήνεις τα παιδιά και φεύγετε για ράντσο με τον άντρα σου, η Ελέ θα γαργαλάει τον Αντώνη και εγώ θα τσιμπάω τα μαγουλάκια της γλυκουλίτσας, οπότε και θα περάσει η ώρα και θα έρθετε να τα παραλάβετε! Τι λες? Εγώ είμαι μέσα!

Εσυς, η κολλητή μου, μετά απο 3 παλλίνδρομες και άπειρο κλάμα και νεύρα, αφού πήρε απόφαση ότι δεν πρόκειται να γίνει μάνα ποτέ, έμεινε έγκυος και τώρα έχει έναν Νικολάκο που γιορτάζει σήμερα! Εκει που δεν θα το περιμένεις θα έρθει!!!

Λοιπόν πολλά είπα, σας φιλώ, ώρα για δουλειά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία μου τώρα πήρα χαμπάρι ότι απολύθηκες. Αφού ήταν έτσι τα πράγματα στη δουλειά σου, ίσως είναι καλύτερα απο το να πηγαίνεις και να χάνεις τον χρόνο σου. Θα είσαι στο ταμείο και μέχρι να βρεις άλλη δουλίτσα θα έχεις χρόνο για τον μικρούλη σου!

Έτσι λέω κι εγώ!!! (αν και σήμερα τον έστειλα σταθμό - είναι σε πρόγραμμα και δεν πληρώνω - να ξεκουραστώ λίγο :mrgreen:)

Τουλάχιστον μου τα πληρώσανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Καλημέρα ροκάδεςςςςςςςςς! Χρόνια πολλά στους Νικολάδες! Εγώ, παραδόξως, δεν έχω κανέναν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κατερινα, εδω πρεπει να παμε σκ! Χωρις παιδια ομως...!

http://www.ranch.gr/v2/ranch/gallery

πολυυυυ καλο πραγματικα!

Καλησπερα!

Ρενα να χαιρεσαι το Νικο σου!με τρεις γυναικες μεσα στο σπιτι μαλλον θα τα εχει βρει σκουρα!:tongue:

Χρονια πολλα και στους ναυτικους μας,παντα καλα και κοντινα ταξιδια να εχουν!

τελικα τα Μαζου σας αρεσαν?

απο χθες εδω κανει πολυ κρυο ξαφνικα,χειμωνας κανονικα!

ηταν και ο μπαμπας μας εδω και στολισαμε το σπιτι,να δω ποσο θα αντεξει το δεντρο....:rolleyes:

qGCspPvN2C0&feature=related

1958530te2chmztha.gif

γυρισα:tongue:και οχι μονη μου με εναν κουκλο που αλλο να σας λεω και αλλο να βλεπετε:tongue::tongue::oops::oops:(κουκουβαου)

ασπρουλης ξανθουλης και ολη την ωρα πειναει

σημερα γυρισαμε σπιτι μας και προσπαθουμε να μπουμε σε μια σειρα:)αφηστε που ολη την ωρα η το ξεχναμε οτι υπαρχει και αλλο παιδι στο σπιτι η καθομαστε οικογενειακως και τον χαζευουμε:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οσον αφορα την γεννα μετα απο 2 φυσιολογικους τοκετους η τριτη γεννα ηταν με καισαρικη και πολυ επωδυνη τοσο που ουτε θελω να την σκεφτομαι:(

esys καλο κουραγιο κοπελα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να καταφερετε γρηγορα να αποκτησετε το παιδακι που ονειρευεστε μπορει να σας ταλαιπωρει λιγο αλλα να εισαι σιγουρη οτι μολις τα καταφερεις θα τα ξεχασεις ολα :)και ταλαιπωρια και κιλα και ολα ...ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου

μαεστρο μου τι διαβαζω; σε απολυσανε; να ξερεις ομως οτι καπου παρακατω θα σε περιμενει κατι καλυτερο :)

ασε που οπως ειπανε και πιο πανω θα εχεις λιγο διαστημα ωστε να ευχαριστηθεις το παιδι σου

tRX1p2.png

γυρισα:tongue:και οχι μονη μου με εναν κουκλο που αλλο να σας λεω και αλλο να βλεπετε:tongue::tongue::oops::oops:(κουκουβαου)

σημερα γυρισαμε σπιτι μας και προσπαθουμε να μπουμε σε μια σειρα:)αφηστε που ολη την ωρα η το ξεχναμε οτι υπαρχει και αλλο παιδι στο σπιτι η καθομαστε οικογενειακως και τον χαζευουμε:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οσον αφορα την γεννα μετα απο 2 φυσιολογικους τοκετους η τριτη γεννα ηταν με καισαρικη και πολυ επωδυνη τοσο που ουτε θελω να την σκεφτομαι:(

Καλέεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Να το το μωρό!!!!!!!!! Ηρθε!!!!!!!!!! Γιουλάκι να σας ζήσει ο πρίγκηπας!!! :-D:-D:-D Καλότυχος και ευτυχισμένος!!!

Πως σου φαίνεται τώρα, δεν είναι σαν να είναι το πρώτο, αφού τα άλλα μεγάλωσαν? Και εγώ με καισαρική γέννησα, αλλά όταν έπαιρνα αγκαλιά την κόρη μου έφευγε ο πόνος!!! Αχ, πολύ χαίρομαι! Να σας ζήσει και πάλι!!

Μαριάννα, και της Ελευθερίας νομίζω ότι αυτό της άρεσε περισσότερο, τουλάχιστον να το ξέραμε θα γλυτώναμε τα λεφτά, θα τα πίναμε μπυρίτσες!:mrgreen::mrgreen:

Γιούλα μου αυτό για το παλικαράκι σου!

5WybiA263bw

Nα σου ζήσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

kf10598.JPG

Θα τους ξεχάσεις τους πόνους, μην ανησυχείς!!

μαεστρο μου τι διαβαζω; σε απολυσανε; να ξερεις ομως οτι καπου παρακατω θα σε περιμενει κατι καλυτερο :-)

ασε που οπως ειπανε και πιο πανω θα εχεις λιγο διαστημα ωστε να ευχαριστηθεις το παιδι σου

Ναι, τελικά έγινε, όπως το περίμενα. Τι να κάνουμε; Ευκαιρία να ξεκουραστώ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

esys καλο κουραγιο κοπελα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να καταφερετε γρηγορα να αποκτησετε το παιδακι που ονειρευεστε μπορει να σας ταλαιπωρει λιγο αλλα να εισαι σιγουρη οτι μολις τα καταφερεις θα τα ξεχασεις ολα :)και ταλαιπωρια και κιλα και ολα ...ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου

μαεστρο μου τι διαβαζω; σε απολυσανε; να ξερεις ομως οτι καπου παρακατω θα σε περιμενει κατι καλυτερο :)

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ.....

ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΑ!!!!

3_NME1Iu79U

ΦΙΛΑΚΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

1406058i3q71gozlr.gif

Να σας ζησει!:D Να΄ναι γερος και καλοτυχος!!!

Οσο για την καισαρικη, συμφωνω απολυτως μαζι σου...

Μαριάννα, και της Ελευθερίας νομίζω ότι αυτό της άρεσε περισσότερο, τουλάχιστον να το ξέραμε θα γλυτώναμε τα λεφτά, θα τα πίναμε μπυρίτσες!:mrgreen::mrgreen:

Ελα ντε! Θα το ξερουμε για την επομενη φορα!

Καπετανισσα οπως καταλαβες, οι mazoo and the zoo αρεσαν περισσοτερο σε μας παρα στα παιδια! Τα παιδια γαργαλιοντουσαν μεταξυ τους και αυτο τους διασκεδασε!!!

age.png age.png

Φιλεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς

Πωπωππωωπ ολο νεα...Αλλα καλα αλλα οχι τοσο!!!

Γιουλα να σας ζησει!!!!!Γερός και καλοτυχος!!

Μαεστρια μου ,καθε εμποδιο για καλο!!Σιγουρα θα βρεςι πιο σουπερ δουλεια!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες για το στεφανι μου

Εμεις περνεμε μια μεγαλη περιοδο ασθενιων!!!Δεν προλαβαινει να γινει καλα ο ενας κολαει ο αλλος.Η διαφορα βεβαια ειναι οτι η μαμα περναει τις ιωσεις στο ποδι!!!!!

Κατα τα αλλα στολισαμε και μ αρεσει παρα πολυ

Επισης ανοιξε και στην Ξανθη και θα παω μια βολτα αυριο να το δω και λεω να ξεκινησω

http://www.curves.gr/

Αθηναιες τι λετε;;;Τι εχετε ακουσει;;;;Αυτα φιλες ...παω να πλυνω κανενα πιατο και να ξεκινησω σιδερο που εχουν γινει βουνο τα ρουχα!!

Φιλια!!!!!!!!!!!!!

(χρισ βαλε ενα u2 για μενα)

Καλησπερααααααα!!!!!!!!

Στέγια, μην κάνεις το φάντασμα, να μπαίνεις πιο συχνά, ντάξ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρένα αν και είχα διάθεση να ακούσω αυτό.....

1_rD1LeECDE

.....θα σου κάνω το χατήρι και θα βάλω U2..........

-6Y-t85vs4g

........ αν όμως μου έλεγες "ρε συ κατερινάκι, παίξε για μένα κάτι", θα έβαζα αυτό

Hvi4iA3PnKE

Αν και τώρα θα ήθελα να ακούσω αυτό

9jCMZR7VZDI

Μπαι δε γουέι που λέμε και στο χωριό μου, οι Sonic Youth υφίστανται? Το όνομά τους ισχύει? Χαχαχα

Μανκέν Ρένα σου είπα περί curves ;)

Τσίμπα το άσμα σου τώρα

Yi52HjJbwVQ

Γιούλα να σας ζήσει!!! Έπρεπε να γεννήσεις για να παίξει κάνα καλό κομμάτι εδώ μέσα; :P

Για την μανούλα και το μικρό μωράκι

ftjEcrrf7r0&feature=related

Για την στεναχωρημένη Μαεστρία που είμαστε ντεμί συνάδελφοι αφιερώνω το παρακάτω

ftjEcrrf7r0&feature=related

Για την Εσυς που είναι εν μέσω προσπαθειών

JcDNilZbZg8&feature=related

Για το ντούο βαρυροκούδες (ε δεν μπορεί, αυτό θα σας αρέσει)

PD_0fqvT32g&feature=related

Για τον ντεπιές συνάδελφο (σόρρυ, u2 μόνο παίζω σήμερα!)

fdUE8o3OjWg&feature=channel

Το Κατερινάτσι μας

K0adFYuNuns&feature=related

Δεσμός Λιάνα

wxzuqvXO4oc&feature=related

Για όσους δεν πολυμπαίνουν αλλά κατά καιρούς μας τιμούν

mwMdO3HK_ws&feature=related

Για μένα όλα τα παραπάνω και το October. Ευχαριστώ, γεια σας

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...