Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η μία κόβει και η άλλη ράβει :cool:

και είμαι και μόνος μου σήμερα ανάμεσα στα "μέταλλα"...

DtZRcLbIqPk

Αααααααα! Το βρήκα!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2015

τελικά ποια ήταν η τυχερή της κλήρωσης στο parentscafe_facebook για αυτή την εκδήλωση?

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και είμαι και μόνος μου σήμερα ανάμεσα στα "μέταλλα"...

Μας προκαλεις ομως!!!:tongue:

τελικά ποια ήταν η τυχερή της κλήρωσης στο parentscafe_facebook για αυτή την εκδήλωση?

Ελα ντε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

και είμαι και μόνος μου σήμερα ανάμεσα στα "μέταλλα"..

την επομενη φορα που θα αναφερθεις στα μεταλλα,να λειπουν τα εισαγωγικα!:cool::evil::tongue:

dtn4a3bClLA

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

όλα καλά θα πάνε esys

αφού το θέλετε τόσο πολύ, όλα θα πάνε καλά

όσο για τα κιλά, μη σκας κ πολύ, θα σου φύγουν όταν θα κυνηγας το θηρίο ;)

ευχαριστώ για το κουράγιο και σε τελική ανάλυση μετά από τόσες προσπάθειες και κατραπακιές ας έρθει αυτό και τα κιλά δε θα τα ξανασκεφτώ :roll:

Κουράγιο ρε κορίτσι!

Εγώ πάλι απολύθηκα σήμερα. Είδες; Όλοι έχουμε κάτι να μας παιδεύει. :rolleyes:

Λυπάμαι ρε Μaestria, απ'ότι θυμάμαι ήσουν και πολύ καιρό απλήρωτη :(. Τώρα μπαίνοντας στο ταμείο ανεργείας τουλάχιστον θα έχεις ένα μίνιμουμ (που σίγουρα δεν αντισταθμίζεται με ένα μισθό) και λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να ψάξεις κάτι καλύτερο. Κουράγιο και σε σένα

Εμείς σχετικά καλά, αναρρώνουμε απο γρίπη.

Εσύς, μη στεναχωριέσαι για τα κιλά, όπως σου είπε ο Ντιπες θα τα χάσεις στη φάση του κυνηγητού. Ολα καλά να πάνε κοπέλα μου, μην αγχώνεστε και όλα θα έρθουν. Περαστικά για τον πεθερό σου!

Καλή ανάρρωση εύχομαι. Ευχαριστώ για τις ευχές. Όσο για τον πεθερό μου χειρουργήθηκε και σιγά σιγά συνέρχεται, το καλό είναι ότι τον βλέπουμε ευδιάθετο και ορεξάτο :?

κουραγιο και πολυ δυναμη σου ευχομαι esys ,το ψυχολογικο ειναι και το κυριοτερο,ολα μεσα στο μυαλο ειναι τελικα,σχεδον ολα δηλαδη...

Καλή μου Μάιρα το πρόβλημα είναι ότι ώρες ώρες λέω "τέρμα, αποκλείεται να κάνω παιδί", μετά όμως μαζεύω πάλι τα κομμάτια μου και προσπαθώ να κοιτάζω προς τα πάνω. Ας ελπίσουμε... :oops:

Ειναι πολυ δυσκολη και ψυχοφθορα διαδικασια, οταν ομως παρεις με το καλο το μωρακι σου αγκαλια, δε θα θυμασαι τιποτα! Το ιδιο συμβαινει και με τους πονους του τοκετου...αν τους σκεφτομασταν μετα, καμια δε θα εκανε αλλο παιδι! Το θαυμα της ζωης, της γεννησης ενος παιδιου, ειναι τοσο μεγαλο, που επισκιαζει οτιδηποτε!:D

Καντε υπομονη, να΄χετε δυναμη, να ειστε κοντα ο ενας με τον αλλον σ΄αυτη τη δοκιμασια, και οσο για τα κιλα, μην ανησυχεις, θα τα χασεις μετα. Εγω εχασα 22 κιλα, τα οποια ειχα απο 2 εγκυμοσυνες που περασα απο την αρχη ως το τελος στο κρεβατι... Βλεπεις καποιοι κανουμε θυσιες πριν καν γινουμε γονεις...;)

Τάρα πρώτα απ'όλα να σου ευχηθώ για τα γενέθλιά σου. Σήμερα το είδα που "ξεφύλλιζα" λίγο και άκουγα κανένα τραγουδάκι. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου :D.

Σωστά είναι όλα όσα λες και σε καταλαβαίνω για όλα αυτά που πέρασες. Το πρόβλημά μου όμως καλή μου είναι ότι όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες αποτυχίες λυγίζεις κάποια στιγμή :roll:. Η στρατηγική του γιατρού μου αυτή τη φορά "περισσότερες ωοληψίες, κατάψυξη, βλαστοκύστες και μετά εμβρυομεταφορά" ίσως είναι ένας τρόπος να αυξήσει τα ποσοστά. Ο φόβος όμως υπάρχει :rolleyes:.

_EwnYrAghsI&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...