Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!

Ολα καλά?

Εμείς σχετικά καλά, αναρρώνουμε απο γρίπη. Θα περάσει όμως που θα πάει!

Που θα πάτε για μπάνιο το σκ? Εξω έχει φοβερή ζέστη, σκέφτομαι να κατεβάσω τα καλοκαιρινά.

Εσύς, μη στεναχωριέσαι για τα κιλά, όπως σου είπε ο Ντιπες θα τα χάσεις στη φάση του κυνηγητού. Ολα καλά να πάνε κοπέλα μου, μην αγχώνεστε και όλα θα έρθουν. Περαστικά για τον πεθερό σου!

4 Δεκέμβρη με 6 Γενάρη στο Γκάζι θα έχει χριστουγενιάτικη πόλη. Δεν μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες στο διαδύκτιο, θα σας ενημερώσω όμως τη δευτερα που θα περάσω και θα δω τι παίζει.

Ψάχνοντας βρήκα αυτή τη σελιδα που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα http://www.elamazi.gr/

Εχει και ένα πάρκο που δεν ήξερα, το πάρκο ηρώων, και είναι κοντά μας. Ευκαιρία για ποδήλατο και καφεδάκι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μεις το ψαχνουμε

εκτός από το γκάζι (που θα μας δει σίγουρα) λέμε να πάμε και στο άλσος στο γουδί/ή

http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/a04f080b-f1e1-4dfa-ae69-1aee62712066/template/childrenEvent

age.png

age.png

και μεις το ψαχνουμε

εκτός από το γκάζι (που θα μας δει σίγουρα) λέμε να πάμε και στο άλσος στο γουδί/ή

http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/a04f080b-f1e1-4dfa-ae69-1aee62712066/template/childrenEvent

Περσι παντως οι κριτικες απο γονεις ηταν οι χειροτερες. Τεραστιες ουρες για τα παιχνιδια, και σκανδαλιστικα ακριβα τα παντα...

Πηγατε στο disney on ice? Εμεις την Κυριακη θα παμε στους mazoo and the zoo.

age.png age.png

όχι, δεν πήγαμε τελικά

λίγο μια ίωση που περάσαμε, λίγο το ένα, λίγο το άλλο ήρθε ο Δεκέμβρης πριν καν το καταλάβουμε

Mazoo & the zoo θα πάμε και μεις

τους είχουμε δει κ καλοκαίρι επαρχία και είχε ενθουσιαστεί η μικρή

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως παιδια εχω το connex και ειμαι ευχαριστημενη.

κι εγω connex εχω,το προγραμμα με απεριοριστα αστικα και υπεραστικα,μια ωρα στα κινητα και την υψηλη ταχυτητα,και ο αδελφος μου που εχει φορθνετ ειναι επισης ευχαριστημενος

Πάντως η ψυχολογία του συζύγου μου και η δική μου δεν είναι η καλύτερη καθόσον βλέπουμε ότι πέφτουν πολλά πράγματα μαζί και αυτό δημιουργεί άγχος, γεγονός που βλάπτει τόσο τα ωάρια όσο και το σπέρμα. Ο Θεός βοηθός εν ολίγοις :oops:.

κουραγιο και πολυ δυναμη σου ευχομαι esys ,το ψυχολογικο ειναι και το κυριοτερο,ολα μεσα στο μυαλο ειναι τελικα,σχεδον ολα δηλαδη...

Ζεστη,βροχη,υγρασια,γκρινα,βηχας,μυξες,ιωσεις.....τι χαρα!!!!:rolleyes:

εμφανιστηκαν και οι Μπλε εδω σε καποιο μαγαζι και φυσικα δεν πηγα!:evil:

και θα ελθει και ο Α.Ιωαννιδης....:evil:

S8HKvHnX6Sw

DwJAtf2ZFpk&feature=fvst

Καλησπεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Ναι

μέτρια ως καλή η βαθμολογία στη μουσική

άριστα η βαθμολογία στο όνομα :)

παίζουν live ακόμα αν δεν κάνω λάθος

είχα δει μια αφίσα τους την τελευταία φορά που είχα πάει gagarin

age.png

age.png

Ρε κορίτσια και αγόρι η Γιούλα γέννησε? Λογικά πρέπει να έχει γεννήσει.

Μάιρα που τους ανακάλυψες τους Πλην-θετικούς? Χιχιχιχι, πέρσι είχαν κάνει μια εκπομπή και είχαν ένα αφιέρωμα σε αυτούς και τους 500 δίσκους που πούλησαν και έγινε χαμός, όλοι θέλανε να τους ακούσουν και έτσι κάνανε και μια συναυλία.

Σπάω το κεφάλι μου, κάτι μπήκα να σας ρωτήσω αλλά δεν θυμάμαι, είμαι πολύ ζαλισμένη. Τεσπα ας βάλω ένα άσμα

yIFbOOgCnPE

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

28796xf3z4sbjdh.gif

Καλησπέρα σε όλους και όλες

έχω καιρό να μπω και να γράψω στο φόρουμ καθόσον τρέχαμε πάλι με εξετάσεις και γιατρούς για τον πεθερό μου ο οποίος στο τέλος βρέθηκε πάλι στο νοσοκομείο ενώ σήμερα μπήκε στο χειρουργείο :(. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα νέα γιατί σε λίγο πρέπει να φύγω για το γραφείο. Ελπίζω πάντως όλοι και όλες να είστε καλά.

Θα σας πω εν τάχει τα νέα μου. Εγώ λοιπόν ξεκίνησα την φάση της διέγερσης (εξωσωματική) την περασμένη βδομάδα. Τα φάρμακα μου έχουν φέρει φούσκωμα σε όλο μου το σώμα παρατηρώντας ότι από την πρώτη μέρα που έκανα ένεση μέχρι σήμερα η ζυγαριά ανεβαίνει περίπου 200 με 300 γραμμάρια τη μέρα ενώ η δυσκοιλιότητα μου χτύπησε την πόρτα δημιουργώντας μου δυσφορία . Νομίζω ότι μέχρι την ωοληψία θα πάρω τουλάχιστον 3 κιλά . Ήδη δεν είχα καταφέρει να χάσω τα 3 κιλά του καλοκαιριού και έχω πάρει την ανιούσα :rolleyes:. Φυσικά αν το αποτέλεσμα είναι καλό, χαλάλι. Επειδή όμως λόγω της ηλικίας θα κάνω περισσότερες από μια διεγέρσεις πριν την ωοληψία ώστε να μαζέψουμε επαρκή αριθμό εμβρύων τα οποία θα καταψύχονται κάθε φορά μέχρι να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά, αρχίζω και τρομάζω με τα κιλά αυτά. Αν δε φύγουν και πρέπει να κάνω πάνω από 3 συνεχόμενες διεγέρσεις (με πιθανή διακοπή ενός μήνα κάθε φορά) θα ψωνίζω στο τέλος από κατάστημα για υπέρβαρες .

Πάντως η ψυχολογία του συζύγου μου και η δική μου δεν είναι η καλύτερη καθόσον βλέπουμε ότι πέφτουν πολλά πράγματα μαζί και αυτό δημιουργεί άγχος, γεγονός που βλάπτει τόσο τα ωάρια όσο και το σπέρμα. Ο Θεός βοηθός εν ολίγοις :oops:.

Ειναι πολυ δυσκολη και ψυχοφθορα διαδικασια, οταν ομως παρεις με το καλο το μωρακι σου αγκαλια, δε θα θυμασαι τιποτα! Το ιδιο συμβαινει και με τους πονους του τοκετου...αν τους σκεφτομασταν μετα, καμια δε θα εκανε αλλο παιδι! Το θαυμα της ζωης, της γεννησης ενος παιδιου, ειναι τοσο μεγαλο, που επισκιαζει οτιδηποτε!:D

Καντε υπομονη, να΄χετε δυναμη, να ειστε κοντα ο ενας με τον αλλον σ΄αυτη τη δοκιμασια, και οσο για τα κιλα, μην ανησυχεις, θα τα χασεις μετα. Εγω εχασα 22 κιλα, τα οποια ειχα απο 2 εγκυμοσυνες που περασα απο την αρχη ως το τελος στο κρεβατι... Βλεπεις καποιοι κανουμε θυσιες πριν καν γινουμε γονεις...;)

ZFBLYuM7y4g

age.png age.png

Ναι

μέτρια ως καλή η βαθμολογία στη μουσική

άριστα η βαθμολογία στο όνομα :)

παίζουν live ακόμα αν δεν κάνω λάθος

είχα δει μια αφίσα τους την τελευταία φορά που είχα πάει gagarin

Μάιρα που τους ανακάλυψες τους Πλην-θετικούς? Χιχιχιχι, πέρσι είχαν κάνει μια εκπομπή και είχαν ένα αφιέρωμα σε αυτούς και τους 500 δίσκους που πούλησαν και έγινε χαμός, όλοι θέλανε να τους ακούσουν και έτσι κάνανε και μια συναυλία.

τεσταρω τις μουσικες σας γνωσεις!οι οποιες ειναι μετριες εως καλες :cool::mrgreen:

ενδιαφερον:http://www.rockap.gr/?p=7118

ZvZyGp-LG4I&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...