Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίταξε γι' αυτούς που θέλουν συνέχεια να κατεβάζουν, ανεβάζουν, κλπ, τα βλέπουν αλλιώς. Εγώ δεν το 'χω συνέχεια ανοιχτό.

Και πέρσι είχα ψάξει κι έβγαινε, με πάγια, κλπ, πάνω από 40-50? το μήνα, μόνο να συνδεθείς, συν χρέωση για τηλέφωνα.

Αυτό που 'χω τώρα είναι στα 20?. Καταλαβαίνεις τη διαφορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ετσι που μου το λες, βεβαιως υπαρχει διαφορα. Κι εγω θελω να ψαξω για πιο οικονομικο πακετο μαζι με το σταθερο τηλεφωνο, χωρις να αλλαξω εταιρια ομως. Πιστευω να βρουμε χρονο τωρα τις γιορτες με τον αντρα μου να τα μελετησουμε και να αποφασισουμε. Κανει κι αυτος σεμιναρια τωρα τα σκ, και ειναι αφαντος...

age.png age.png

Κανει κι αυτος σεμιναρια τωρα τα σκ, και ειναι αφαντος...

Α, είναι η περίοδος των σεμιναρίων φαίνεται. :tongue:

Αν έχεις τπτ NOVA πάντως να πας στη Φόρθνετ, γιατί δίνουν έκπτωση αυτόματα, είναι ίδια εταιρία!

Όχι όχι παιδιά, δεν κάνω διαφήμιση, εγώ τους έχω αλλάξει όλους! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση παιδί! ...

uw :)

πολλά χρόνια στον ΟΤΕ και αποφάσισα να αλλάξω την τύχη μου (κυρίως της τσέπης μου)

ο μόνος μου ενδοιασμός για την ΧΟΛ ήταν η αξιοπιστία αλλά ευτυχώς εώς τώρα είμαστε ΟΚ

από ταχύτητα με βγάζει όπως με έβγαζε και το Connex και λίγο καλύτερα ίσως (ναι, ναι καλά ακούσατε)

α, και μία πληροφορία για παρτάκι με σοβαρή μουσική

http://www.facebook.com/event.php?eid=170623766294167&index=1

age.png

age.png

ο μόνος μου ενδοιασμός για την ΧΟΛ ήταν η αξιοπιστία αλλά ευτυχώς εώς τώρα είμαστε ΟΚ

από ταχύτητα με βγάζει όπως με έβγαζε και το Connex και λίγο καλύτερα ίσως (ναι, ναι καλά ακούσατε)

Εμένα η ταχύτητα έως τώρα ΔΕΝ μ' αρέσει, αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμα, θα τους δώσω λίγο χρόνο. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους και όλες

έχω καιρό να μπω και να γράψω στο φόρουμ καθόσον τρέχαμε πάλι με εξετάσεις και γιατρούς για τον πεθερό μου ο οποίος στο τέλος βρέθηκε πάλι στο νοσοκομείο ενώ σήμερα μπήκε στο χειρουργείο :(. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα νέα γιατί σε λίγο πρέπει να φύγω για το γραφείο. Ελπίζω πάντως όλοι και όλες να είστε καλά.

Θα σας πω εν τάχει τα νέα μου. Εγώ λοιπόν ξεκίνησα την φάση της διέγερσης (εξωσωματική) την περασμένη βδομάδα. Τα φάρμακα μου έχουν φέρει φούσκωμα σε όλο μου το σώμα παρατηρώντας ότι από την πρώτη μέρα που έκανα ένεση μέχρι σήμερα η ζυγαριά ανεβαίνει περίπου 200 με 300 γραμμάρια τη μέρα ενώ η δυσκοιλιότητα μου χτύπησε την πόρτα δημιουργώντας μου δυσφορία . Νομίζω ότι μέχρι την ωοληψία θα πάρω τουλάχιστον 3 κιλά . Ήδη δεν είχα καταφέρει να χάσω τα 3 κιλά του καλοκαιριού και έχω πάρει την ανιούσα :rolleyes:. Φυσικά αν το αποτέλεσμα είναι καλό, χαλάλι. Επειδή όμως λόγω της ηλικίας θα κάνω περισσότερες από μια διεγέρσεις πριν την ωοληψία ώστε να μαζέψουμε επαρκή αριθμό εμβρύων τα οποία θα καταψύχονται κάθε φορά μέχρι να προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά, αρχίζω και τρομάζω με τα κιλά αυτά. Αν δε φύγουν και πρέπει να κάνω πάνω από 3 συνεχόμενες διεγέρσεις (με πιθανή διακοπή ενός μήνα κάθε φορά) θα ψωνίζω στο τέλος από κατάστημα για υπέρβαρες .

Πάντως η ψυχολογία του συζύγου μου και η δική μου δεν είναι η καλύτερη καθόσον βλέπουμε ότι πέφτουν πολλά πράγματα μαζί και αυτό δημιουργεί άγχος, γεγονός που βλάπτει τόσο τα ωάρια όσο και το σπέρμα. Ο Θεός βοηθός εν ολίγοις :oops:.

0AO6GEGBFn0

Πάντως η ψυχολογία του συζύγου μου και η δική μου δεν είναι η καλύτερη καθόσον βλέπουμε ότι πέφτουν πολλά πράγματα μαζί και αυτό δημιουργεί άγχος, γεγονός που βλάπτει τόσο τα ωάρια όσο και το σπέρμα. Ο Θεός βοηθός εν ολίγοις :oops:.

Κουράγιο ρε κορίτσι!

Εγώ πάλι απολύθηκα σήμερα. Είδες; Όλοι έχουμε κάτι να μας παιδεύει. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...