Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έχει γενεθλια η αγαπημένη μου Πίπη η Φακιδομύτη!

Πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο με σκοπό να της κάνω πλάκα και να της πω να κατεβάσει απο τη βιβλιοθήκη μου τις 3 κούκλες Πίπη που έχω για να τους κάνουμε γενέθλια και μου είπε ότι η μια έκανε μιά θεαματική βουτιά απο τη βιβλιοθήκη και η μαμά μου θεωρησε καλό να την πλύνει και διαλύθηκε :cry::cry::cry::cry::cry:

Πολύ στεναχωρέθηκα όμως, η συγκεκριμένη ήταν πάνινη, φόραγε τζιν και μια κόκκινη μπλούζα (δεν θυμάμαι τι παπούτσια φόραγε).

Αλήθεια στεναχωρέθηκα, μη με κοροιδεύετε που σας τα είπα όλα μαζεμένα έτσι.

Τεσπα, μακάρι όλες οι στεναχώριες των ανθρώπων να ήταν τέτοιας φύσης......

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

να βάλω κ μία από τα κομμάτια-σημαίες του γκρουπ

Rli7Lox113g

Μες στην καρδιά μου σ΄έχω.....:cool:

ναι δυο!ο μεγαλος 5 ετων και η μικρη 2,μπορω να πω οτι τωρα ειμαι πιο ξεκουραστη....!!!

Κοριτσάκι μου, να χαίρεσαι την ξεκούρασή σου τώρα, γιατί όταν αρχίσουν τα σχολείααααααααααααααχχχχχχχχχχχ.........εκεί σε θέλω μάστοραααα....:)

ευχαριστω κοριτσια:D:D:D:Dμακαρι γιατι δεν σας κρυβω οτι ενα αγχος το εχω:confused:παρολο που εχω 2 γεννες πισω μου εχουν περασει τοσα χρονια που λες και ειναι η πρωτη μου φορα αισθανομαι:rolleyes::rolleyes:

Δε σε πιστεύω!!!!:) Εσύ είσαι βετεράνος!

Πάντως με όσες μαμάδες έχω συζητήσει κι έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ΄την τελευταία τους γέννα, ο οργανισμός καταγράφει και θυμάται όλα όσα του έχουν συμβεί...οπότε, απ΄ό,τι λένε τουλάχιστον, θα σου είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση!;)

Αν έχεις και καλές εμπειρίες από τις γέννες σου....θα είστε σούπερ!!!!

Με το καλό κοριτσάρα!!!!!!!!!

Σήμερα έχει γενεθλια η αγαπημένη μου Πίπη η Φακιδομύτη!

Πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο με σκοπό να της κάνω πλάκα και να της πω να κατεβάσει απο τη βιβλιοθήκη μου τις 3 κούκλες Πίπη που έχω για να τους κάνουμε γενέθλια και μου είπε ότι η μια έκανε μιά θεαματική βουτιά απο τη βιβλιοθήκη και η μαμά μου θεωρησε καλό να την πλύνει και διαλύθηκε :cry::cry::cry::cry::cry:

Πολύ στεναχωρέθηκα όμως, η συγκεκριμένη ήταν πάνινη, φόραγε τζιν και μια κόκκινη μπλούζα (δεν θυμάμαι τι παπούτσια φόραγε).

Αλήθεια στεναχωρέθηκα, μη με κοροιδεύετε που σας τα είπα όλα μαζεμένα έτσι.

Τεσπα, μακάρι όλες οι στεναχώριες των ανθρώπων να ήταν τέτοιας φύσης......

Σε καταλαβαίνω Κατερίνα! κι εγώ αγαπώ πολύ Πίπη Φακιδουμύτη!!!!!!

Στο δωμάτιο των κοριτσιών μου έχω ζωγραφίσει μια Πίπη να τις χαιρετάει πάνω σ΄ένα αερόστατο......:-P......

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου δεν είπα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ....:-P:D

ynwl2xwNchY

Σήμερα στο σεμινάριο η καθηγήτρια μου είπε ότι η εργασία μου ήταν "Excellent"!!!

Είμαι φυτόοοοοοοοοοοοοο! :mrgreen:

αααααααααααααα, κυρία μου, γι΄αυτό εξαφανίστηκες...........

Πάρε αυτοκολλητάκι

images?q=tbn:ANd9GcRe_l3god4TWcYsDk48Vhw7BhC-V5ZAe5ePZHXsV4ieYkuJq0pc

Κατερίνα Χρόνια πολλά!!

Πίπη Φακιδομύτη ε? Έβλεπα και εγώ :)

ps το κακό είναι ότι κάποια χρόνια αργότερα εχμμ, πώς να το πώ, ξεστράτισε... :cool:

Μες στην καρδιά μου σ΄έχω.....

:D

να συνεχίσω τότε...

cNd4eocq2K0

age.png

age.png

Κατερίνα Χρόνια πολλά!!

ps το κακό είναι ότι κάποια χρόνια αργότερα εχμμ, πώς να το πώ, ξεστράτισε... :cool:

Τι πονηρό χάνω εδώ;

Εμένα μου έφεραν μια μεγάλη Πίπη όταν γεννήθηκε η αδερφή μου :cool:

Σας αφιερώνω τον μικρό τυμπανιστή για να μπείτε σε μουντ και γιατί το παίζαμε στο ξυλόφωνο και το τραγουδούσαμε χτες βράδυ με τον μικρό κι ενθουσιάστηκε, είναι το νέο μας μαστ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα

και εγω την πιπη την φακιδομυτη

μου αρεσε τρελα:tongue:και μαλιστα δεν ξερω εαν τωρα το ειχατε παρει χαμπαρι που στο φεις για λιγες μερες ολοι αλλαζαν τις φωτογραφιες τους με ενα καρτουν; ε εγω ειχα βαλει την πιπη:rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

και απο οτι καταλαβαινεται ακομα εδω:tongue:τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια:mad::-x:-x

M3T_xeoGES8

tRX1p2.png

Καλημέρα!!!!!!

Σε καταλαβαίνω Κατερίνα! κι εγώ αγαπώ πολύ Πίπη Φακιδουμύτη!!!!!!

Στο δωμάτιο των κοριτσιών μου έχω ζωγραφίσει μια Πίπη να τις χαιρετάει πάνω σ΄ένα αερόστατο......:-P......

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου δεν είπα...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ....:-P:D

Έλλη θέλω και εγώ Πίπη στο δωμάτιό μου!!!!!! (Ο άντρας μου δεν ξέρω αν θα θέλει:rolleyes:)

Κατερίνα Χρόνια πολλά!!

Η Πίπη? Γιατί βρε Ντιπες? Μήπως εννοείς ότι εσύ μεγάλωσες?

Για όσους δεν γνωρίζουν, σήμερα έχει γενέθλια η Τάρα!

ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ!

unzSNQWZDCw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...