Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2873912vdmu1ijkkg.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Ευχαριστω για τις ευχες καπετανισσα!

Παει, τον παντρεψαμε και τον bat-city-man! Αγριες καταστασεις βεβαια τα ξενυχτια Κυριακατικα, αλλα μια και το κλεισαμε το μαγαζι που εγινε το τραπεζι του γαμου, ειπαμε να σταματησουμε και για ενα τελευταιο ποτο στο Le Roi να ερθουμε στα ισα μας! Κατερινα, ειναι πανεμορφο! Εχουν φτιαξει και εσωτερικο κηπο με γυαλινο θολο, και εχουν και 2 κουνελακια να κοβουν βολτες ελευθερα! Μουσικη παρα πολυ καλη οπως παντα.

Ηπια 2 τεραστιες κουπες καφε αλλα δεν εχω συνελθει ακομα. Παω να παρω τα παιδια μου απ΄τη γιαγια...

age.png age.png

Γιούλα!!!!!!!! Τώρα σε είδα, ακόμα εδώ? Αντε, λίγες μέρες μείνανε!!! Λες να έρθει στη γιορτή μου ο μικρός? Αντε κορίτσι μου με το καλό!!!

καλημερα :Dακομα εδω:mad:και οι τελευταιες ημερες δεν παιρνανε με τιποτα και φανταστειτε οτι επινα γιουτοπαρ μεχρι να τις 36 εβδομαδες λογω συσπασεων και τωρα ουτε μια:rolleyes:

το βλεπω το εργο θα παω μετα απο τις 40 οπως και στα αλλα μου

tara να την χαιρεσαι την κορη σου :D

tRX1p2.png

καλημερα :Dακομα εδω:mad:και οι τελευταιες ημερες δεν παιρνανε με τιποτα και φανταστειτε οτι επινα γιουτοπαρ μεχρι να τις 36 εβδομαδες λογω συσπασεων και τωρα ουτε μια:rolleyes:

το βλεπω το εργο θα παω μετα απο τις 40 οπως και στα αλλα μου

Κουράγιο κοπελιά! Πωωωω, σαν εφιάλτη τις θυμάμαι τις τελευταίες μέρες! ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και με το καλό το μικρό! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Παει, τον παντρεψαμε και τον bat-city-man! Αγριες καταστασεις βεβαια τα ξενυχτια Κυριακατικα, αλλα μια και το κλεισαμε το μαγαζι που εγινε το τραπεζι του γαμου, ειπαμε να σταματησουμε και για ενα τελευταιο ποτο στο Le Roi να ερθουμε στα ισα μας! Κατερινα, ειναι πανεμορφο! Εχουν φτιαξει και εσωτερικο κηπο με γυαλινο θολο, και εχουν και 2 κουνελακια να κοβουν βολτες ελευθερα! Μουσικη παρα πολυ καλη οπως παντα.

την επομενη φορα Le Roi....:cool:

τα κουνελακια απο το Playboy εννοεις?:tongue:

τα χω παιξει λεμε......

η μεγαλη χοροπηδαει,η μικρη πειναει και η ΡΕΝΑΤΑ τρεχει πανικοβλητη με το μπιμπερο ανα χειρας!!!!μια ομορφια!!!:tongue:

τι νομισες πως ειναι τα δυο παιδια αγαπητη μου?αυγα ξεφλουδισμενα???χαχα!και ειναι μοοοονο η αρχη!!!:mrgreen:

HBmGldha1QA

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

2062577ca5pgc0gan.gif

την επομενη φορα Le Roi....:cool:

τα κουνελακια απο το Playboy εννοεις?:tongue:

Ουστ!!! Βρωμικο μυαλο...!!!:tongue::tongue::tongue:

η μεγαλη χοροπηδαει,η μικρη πειναει και η ΡΕΝΑΤΑ τρεχει πανικοβλητη με το μπιμπερο ανα χειρας!!!!μια ομορφια!!!:tongue:

τι νομισες πως ειναι τα δυο παιδια αγαπητη μου?αυγα ξεφλουδισμενα???χαχα!και ειναι μοοοονο η αρχη!!!:mrgreen:

Ειναι λιγο σαδιστρια η καπετανισσα!!! Εχει δικιο ομως...!!!:mrgreen:

ΤΑΡΑ χρόνια της πολλά

να τη δείτε όπως επιθυμεί κ επιθυμείτε

Ευχαριστω πολυ! Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Μανκέν Ρένα υπομονή, σε 2 χρόνια θα συνέλθεις κάπως!

Κι εσυ που το ξερεις? Δεν ηρθε η σειρα σου ακομη...! Ολο το αναβαλλεις!!!:tongue:

age.png age.png

Κι εσυ που το ξερεις? Δεν ηρθε η σειρα σου ακομη...! Ολο το αναβαλλεις!!!:tongue:

Κάτι ξέρει αυτή και το αναβάλει, θ' ακολουθήσω στα χνάρια της μου φαίνεται!

Διάβασμα σήμερα, πρέπει να πέσω με τα μούτρα (λέμε τώρα).

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifu.gifu.gifu.gifu.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Maira κι εσύ δύο; Ωχ, να μην ανυπομονώ δηλαδής, ε;

ναι δυο!ο μεγαλος 5 ετων και η μικρη 2,μπορω να πω οτι τωρα ειμαι πιο ξεκουραστη....!!!

γουσταρω απαντησεις ΤΑΡΟΒΙΑς!:tongue:

194881-catphoto_1.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!

νομιζω σημερα κανει λιγακι κρυο!!!

s0cCMOGVrjA

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...