Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα διαβαζω για τις τιμες στους mazoo τι λετε ρε παιδια :confused:ειναι πολλα τα λεφτα για ναπαει μια οικογενεια η εγω τα εχω ξεχασει :D

Μαιρα να τον χαιρεσαι τον γιο σου σκορπιος και εσενα ε; και ο δικος μου ο μικρος το ιδιο στις 11 τα ειχε

Πολλα λεφτα πραγματι. Πολυ ακριβα αν παει ολοκληρη οικογενεια.:rolleyes:

Να τον χαιρεσαι τον μικρουλη σου!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

hello

ερώτηση: γνωρίζετε κάποιον καλό καθηγητή-τρια Αγγλικών που να ειδικεύεται στο TOEIC?

thank u

Tι εννοείς να εξιδεικεύεται; Το toeic είναι τεστ αξιολόγησης.

http://www.hau.gr/?i=examinations.el.toeic

Δες κι αυτό: http://www.hau.gr/?i=examinations.el.toeic-toefl-resources.1161

Για προχωρημένα επίπεδα δεν μπορώ προσωπικά να βοηθήσω. Δίπλα μου μένει άγγλος (μιλάει ελληνικά) που διδάσκει όλα τα επίπεδα (η κουνιάδα του είναι και δ/ντρια στην hau), αν θες να σου δώσω τηλ. του να επικοινωνήσεις

WN6Op3.png

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Χριστίνα.

Γνωρίζω τι εστί toeic, μάλιστα έχω δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις, απλά τώρα για επαγγελματικούς λόγους θέλω επίπεδο advance. Αναζητώ λοιπόν κάποιον καθηγητή που να έχει διδάξει σε μαθητές-υποψήφιους για toeic, θέλω δλδ το μάθημα να είναι εστιασμένο στις ιδιαιτερότητες που έχει η εξέταση του toeic (γνωρίζω ότι υπάρχουν τέτοια course και καθηγητές).

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Χριστίνα.

Γνωρίζω τι εστί toeic, μάλιστα έχω δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις, απλά τώρα για επαγγελματικούς λόγους θέλω επίπεδο advance. Αναζητώ λοιπόν κάποιον καθηγητή που να έχει διδάξει σε μαθητές-υποψήφιους για toeic, θέλω δλδ το μάθημα να είναι εστιασμένο στις ιδιαιτερότητες που έχει η εξέταση του toeic (γνωρίζω ότι υπάρχουν τέτοια course και καθηγητές).

Αχα! Να ρωτήσω τον άγγλο;

Κουρίτσια κι αγόρι τι κάνετε;

Σήμερα πήγα τον μπούλη στον παιδότοπο και έπαιζε πολύ καλά. Το κυριότερο, δεν με πολυέψαχνε, πιο πολύ τον έκαιγε να βρει τρόπο να το σκάσει από τον χώρο για τα μικρότερα παιδάκια και να πάει εκεί που έπαιζαν τα μεγαλύτερα (με φουσκωτά κλπ). Άμα δεν ήταν και τόσο ακριβά καλά θα ήταν! Το ευχαριστήθηκε πάντως, ήπιε το γάλα του ήσυχα-ήσυχα όταν γυρίσαμε και κοιμήθηκε χωρίς πολλές διαμαρτυρίες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...