Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ντεπιες εριξες καμια ματια στις θεατρικες παραστασεις? Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι.

mm?id=2002633

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

7,00 ? ΖΩΝΗ Ε

12,00 ? ΖΩΝΗ Δ

18,00 ? ΖΩΝΗ Γ

23,00 ? ΖΩΝΗ Β

28,00 ? ΖΩΝΗ Α

Π-Σ-Κ

12,00 ? ΖΩΝΗ Ε

17,00 ? ΖΩΝΗ Δ

23,00 ? ΖΩΝΗ Γ

28,00 ? ΖΩΝΗ Β

33,00 ? ΖΩΝΗ Α

ps εννοείται ότι των 7 ευρώ είναι ήδη εξαφανισμένα

οι αλήτες απαιτούν εισιτήριο ακόμα και για τα βρέφη (στην περίπτωση που κάποιος γονιός θέλει να πάεει ένα βρέφος εκεί).

προσανατολίζομαι για κάποιο Σάββατο μεσημέρι

αφήνω τη μικρή (τριών) με τη μαμά επί της Ποσειδώνοςκ πάνε πατ κιουτ με τα ποδαράκια τους

επιστρέφω σπίτι ταίζω μπέμπη κ γυρνάμε να μαζέψουμε τις κυρίες κατά τις 2...

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!!!

Τάρα έχω ρίξει τρελλό γέλιο με τον Αντώνη!!! Σωστός!!! Χαχαχα, μόνο πες του ότι σε λίγα χρόνια θα τα κυνηγάει τα κορίτσια!!!!

Η κουμπάρα μου θα πάει τον 3χρονο γιο της στο Ντισνευ, εγώ πάλι θεωρώ ότι δεν είναι η ηλικία της Ελέ για Ντίσνευ και προκειμένου να δώσουμε τσάμπα χρήματα, καλύτερα να πάμε μαζού που σίγουρα θα χορέψει και θα το ευχαριστηθεί. Για να δούμε!

Πάντως μια φορά που είχαμε πάει με τον άντρα μου σε τέτοιου τύπου παράσταση επειδή δεν βλέπαμε δώσαμε πολλά περισσότερα χρήματα για αναβάθμιση εισητηρίου, αφου σκεφτόμασταν ότι με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ένα σκ κάπου. Το καλό ήταν ότι το είχαμε ευχαριστηθεί.

Εχετε σκεφτεί βόλτα στον Βοτανικό κήπο? Είναι ιδανικό μέρος, έχει και κούνιες απ'έξω, ότι πρέπει για κυριακάτικη βόλτα.

Επίσης εμείς κάναμε βόλτα με το τρενάκι απο το Σύνταγμα και μας άρεσε πολύ! Τουτ τουυυυυυτ!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

good_day_smile.gif

Καλημερα! Καλη σαρακοστη!

Κατερινα, ηρθε ο νονος χθες και μας ειπε οτι μια πελατισσα του ειναι ηθοποιος στους Σωματοφυλακες της κατσαρολας, το οποιο εχει θεμα τη διατροφη. Επειδη μας καιει το θεμα, θα παμε σιγουρα εκει, αλλα θα παμε και στους μαζου, και αστον να λεει. Ειμαι σιγουρη οτι θα του αρεσει.

age.png age.png

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Χθες πάλι στις εκλογές και σήμερα ΣΕΡΝΟΜΑΙ στο γραφείο, στο οποίο μόνο το ρεύμα δεν έχει κοπεί ακόμα, να το κλείσουμε, να ησυχάσουμε. (κόπηκε παλιότερα μια φορά)

Στη Θεσσαλονίκη έγινε η μεγάλη ανατροπή (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) στο Δήμο και πολυ το χάρηκα. Στην περιφέρεια, δυστυχώς, πάλι ο καραγκιοζάκος βγήκε!

Παιδιά ήμουν σε χωριό γραμματέας δικαστικού και δε φαντάζεστε το επίπεδο του κόσμου! (και στο δικό μου χωριό δηλαδή)

Πως να μην τους αρέσει ο καραγκιοζάκος Πανίκας;

Τέσπα, αρκετά με τα πολιτικά! Καλή εβδομάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Παιδιά ήμουν σε χωριό γραμματέας δικαστικού και δε φαντάζεστε το επίπεδο του κόσμου! (και στο δικό μου χωριό δηλαδή)

τι εχει το επιπεδο του κοσμου στα χωρια?:confused:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕς ΚΑΙ ΟΛΟΥς!!!!!

KQMBz6HvSoM

1958530te2chmztha.gif

Ψηφίζει Ψωμιάδη κοπελιά! Κι εγώ από χωριό είμαι, μη βαράς. :tongue:

ιδεα δεν εχω απο Ψωμιαδη να σου πω την αληθεια,συνηθως δεν παρακολουθω τα πολιτικα και ειδικα τους πολιτικους,απλα απορισα:rolleyes:,εγω παλι δεν ειμαι απο χωριο και ουτε βαραω:)

1958530te2chmztha.gif

ιδεα δεν εχω απο Ψωμιαδη να σου πω την αληθεια,συνηθως δεν παρακολουθω τα πολιτικα και ειδικα τους πολιτικους,απλα απορισα:rolleyes:,εγω παλι δεν ειμαι απο χωριο και ουτε βαραω:)

Άσε, εκεί που ήταν Νομάρχης ο Ψωμιάδης, τώρα τον κάναμε και μάγκα, βγήκε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Και το μεγαλύτερο ποσοστό το πήρε στα χωριά, όχι στ' αστικά κέντρα.

Τον ξανθοπουλό μου μέσα! (το παίζει "παιδί του λαού" γι' αυτό το λέω)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άσε, εκεί που ήταν Νομάρχης ο Ψωμιάδης, τώρα τον κάναμε και μάγκα, βγήκε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Και το μεγαλύτερο ποσοστό το πήρε στα χωριά, όχι στ' αστικά κέντρα.

Τον ξανθοπουλό μου μέσα! (το παίζει "παιδί του λαού" γι' αυτό το λέω)

χαχαχα!οκ, παω πασο τοτε!

H860Pgt1ogc&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Maestria, εναν σούπερ ήρωα έχουμε και εμείς ως Ελλάδα (βλ. Ζορό!) και προσπαθείτε να τον διαβάλλετε! Σα δεν ντρέπεστε! (λέμε τώρα...)

Εγώ δεν πήγα να ψηφίσω χθες, το θεωρούσα περιττό να έχω να διαλέξω στον Πειραιά ανάμεσα σε 2 κομματόσκυλα. Αυτός που βγήκε, έκλαιγε απο συγκίνηση (προφανώς γιατί επιτέλους βολεύεται σε καρεκλίτσα)!

Χάρηκα που βγήκε ο Μπουτάρης στη Θεσσ/νίκη, τον θεωρώ πραγματικό άνθρωπο, με όλες τις αδυναμίες του (πρώην αλκοολικός, του αρέσουν οι τσόντες και δεν γουστάρει τον Ανθιμο!)

Η μαμά μου θα ξαναπάει νοσοκομείο στις 25 του μήνα, τώρα κάνει θεραπεία. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για την προσφορά αίματος, θα σας έχω υπόψιν αν ξαναχρειαστεί.

Καλησπέρα!!!!!!

Λιάνα όλα καλά θα πάνε θα το δεις!

Μαεστρία, έχουν γέλιο οι πατριώτες σου με τον Πανίκα, κανείς δεν τον ψηφίζει, αλλά όλο βγαίνει, ένα περίεργο πράγμα!!

DPIYfd6v3CI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

τι εχει το επιπεδο του κοσμου στα χωρια?:confused:

και εγω την ιδια απορια ειχα με την μαιρα αλλα στην συνεχεια μου την ελυσες:tongue:οντωςβρε παιδι μου πολυ καραγκιοζης ο ανθρωπος να τον χαιρεστε:tongue::tongue::tongue:

Εγώ δεν πήγα να ψηφίσω χθες, το θεωρούσα περιττό να έχω να διαλέξω στον Πειραιά ανάμεσα σε 2 κομματόσκυλα. Αυτός που βγήκε, έκλαιγε απο συγκίνηση (προφανώς γιατί επιτέλους βολεύεται σε καρεκλίτσα)!

Χάρηκα που βγήκε ο Μπουτάρης στη Θεσσ/νίκη, τον θεωρώ πραγματικό άνθρωπο, με όλες τις αδυναμίες του (πρώην αλκοολικός, του αρέσουν οι τσόντες και δεν γουστάρει τον Ανθιμο!)

χα χα σε εμας εβαζε ενας απο αυτους που τα εφαγαν απο τον πειραια :mad: ο παναγιωτοπουλος θεωρουσε οτι θα ερθει να τα φαει και απο το χωριο του αλλα ευτηχως ο κοσμος ειχε πιο πολυ συνειδηση και λογικη:rolleyes:οχι οτι αυτος που βγηκε δεν θα τα φαει!!!!

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα διαβαζω για τις τιμες στους mazoo τι λετε ρε παιδια :confused:ειναι πολλα τα λεφτα για ναπαει μια οικογενεια η εγω τα εχω ξεχασει :D

Μαιρα να τον χαιρεσαι τον γιο σου σκορπιος και εσενα ε; και ο δικος μου ο μικρος το ιδιο στις 11 τα ειχε

tRX1p2.png

Maestria, εναν σούπερ ήρωα έχουμε και εμείς ως Ελλάδα (βλ. Ζορό!) και προσπαθείτε να τον διαβάλλετε! Σα δεν ντρέπεστε! (λέμε τώρα...)

Φτου μας!

Μαεστρία, έχουν γέλιο οι πατριώτες σου με τον Πανίκα, κανείς δεν τον ψηφίζει, αλλά όλο βγαίνει, ένα περίεργο πράγμα!!

Τι κανείς καλέ; Όλα τα χωριά αυτόν ψηφίζουν! Στον (πρώην) Ν. Θεσσαλονίκης ΔΕΝ ήταν πρώτος, επιτέλους. Αν δεν ήταν ο Καλλικράτης θα τον είχαμε ξεφορτωθεί γμτ! :rolleyes:

Ναι, τα συνθήματα βγήκαν από χθες ήδη "Δε θα γίνεις Δήμαρχος ποτέεεεε, Ανθιμέεεεεεε, Ανθιμέεεεεεε"! Μάλλον όταν θα είναι να ορκιστεί ο Μπουτάρης, ο Άνθιμος θα είναι "άρρωστος". :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...