Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γοργονοκαταστάσεις! ;)

καλημερα :Dκαλα το τοπικ με τις γοργονες ειναι ολα τα λεφτα...

σας εχω πει οτι με το που θα γεννησω ερχομαι κατευθειαν ε!!!:rolleyes:

και οτι επισης με τοσα που θελω να χασω δεν θα αποφοιτησω

ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:confused:

zP4r-1cpstU&feature

τις καλημερες μου και παλι

tRX1p2.png

Μαιρουυυυυυυυυυυυυυυ

Συυγγνωμη που σας ξεχασα!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@maira

χρόνια πολλά στο μικρό εορτάζοντα :)

088.gif

ευχαριστω πολυ,να χαιρεστε κι εσεις τις οικογενειες σας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!!!!!!!!:D

g1T71PGd-J0

1958530te2chmztha.gif

καλημερα :Dκαλα το τοπικ με τις γοργονες ειναι ολα τα λεφτα...

σας εχω πει οτι με το που θα γεννησω ερχομαι κατευθειαν ε!!!:rolleyes:

και οτι επισης με τοσα που θελω να χασω δεν θα αποφοιτησω

Μην ανησυχείς κι εγώ γραμμάριο δεν έχω χάσει! :tongue:

Μόνο το σπασικλάκι το ΤΑΡΟΝΙ αποφοίτησε, αλλά δεν μας αφήνει, αφηνόμαστε εμείς; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπέρα παιδιά

Μαιρα να χαίρεσαι το γιόκα σου να τα εκατοστήσει :D

Λιάνα περαστικά στη μητέρα σου. Είδα ότι έχετε ανάγκη από φιάλες αίματος. Όταν είναι να γίνει η εγχείριση της μητέρα σου στείλε μου πμ μήπως μπορεί να πάει κάποιος από την οικογένειά μου, εγώ έχω χαμηλό αιματοκρίτη και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω αίμα. Ξέρει καμία να μου απαντήσει :confused:

Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν στις 8, και 11 Νοεμβρίου. Από 26 Οκτωβρίου χουμε μπει στον τρελό χορό των ονομαστικών εορτών που θα λήξουν με τις απόκριες

Κάπου διάβασα για δίαιτα. Παιδια μπορείτε να μου βρείτε τρόπο να μην τρώω ότι γλυκό πέφτει μπροστά μου; χθες, στο γραφείο, έκανα επιδρομή στο ψυγείο και πήρα το κουτί με κάτι τεράστια σοκολατένια γλυκά. Γράφοντας στο κομπιούτερ τους άλλαξα τον αδόξαστο. Όλη την υπόλοιπη μέρα την έβγαλα με μαρουλοσαλάτα :tongue:

Λοιπόν αυτό το κομμάτι το άκουσα στο ράδιο σήμερα οδηγώντας προς κάποιο προάστιο του Πειραιά. Την ταινία την είχα δει σε θερινό σινεμά πριν πολλά χρόνια

wuvtoyVi7vY&NR=1

Καλημερα!!!!!!!!

Esys αυτό το τραγουδάκι μας το είχε ο φίλος μας στο βίντεο του γάμου. Τότε είχε αρχίσει να μου αρέσει.

Αίμα δεν θα σε αφήσουν να δώσεις, είμαι ομοιοπαθούσα.

Γιούλα, στανταρ θα το έχεις ξαναπεί, αλλά πότε με το καλό θα έρθει ο μικρούλης? Σε φαντάζομαι ανάμεσα σε 4 άντρες, χαρέμι!!!!!!! Ποιος (ποιά μάλλον) τη χάρη σου!

Μαεστρία εχε χάρη που δεν είμαστε κοντά με τη Τάρα, αλλιώς θα μας είχε στρώσει και τις 2. Εμένα λέει Φράου αλλά εκείνη θα ήταν με το μαστίγιο.

T7qpfGVUd8c

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

weekend_drums.gif

Μην ανησυχείς κι εγώ γραμμάριο δεν έχω χάσει! :tongue:

Μόνο το σπασικλάκι το ΤΑΡΟΝΙ αποφοίτησε, αλλά δεν μας αφήνει, αφηνόμαστε εμείς; :mrgreen:

Σας κραταω καβατζα γιατι πλησιαζουν οι γιορτες, και νομιζω οτι θα μαζεψω κανα 2 κιλακια τα οποια θα πρεπει να χασω μετα!;)

Κάπου διάβασα για δίαιτα. Παιδια μπορείτε να μου βρείτε τρόπο να μην τρώω ότι γλυκό πέφτει μπροστά μου; χθες, στο γραφείο, έκανα επιδρομή στο ψυγείο και πήρα το κουτί με κάτι τεράστια σοκολατένια γλυκά. Γράφοντας στο κομπιούτερ τους άλλαξα τον αδόξαστο. Όλη την υπόλοιπη μέρα την έβγαλα με μαρουλοσαλάτα :tongue:

Ο μονος τροπος να μην τρως γλυκα, ειναι να απεχεις. Η ζαχαρη ειναι ιδιαιτερως εθιστικη. Οταν τα κοψεις, την πρωτη εβδομαδα υποφερεις, μετα δε σου κανει αισθηση πλεον. Μπορεις για τη λιγουρα να τρως λιγη μαυρη σοκολατα, μελι, αποξηραμενα φρουτα ή γλυκο του κουταλιου. Εχασα 20 κιλα σε 10 μηνες και το σπιτι μου ηταν παντα γεματο γλυκα γιατι ετρωγε πολυ ο αντρας μου. Μολις εκοψε κι αυτος τις σοκολατες και τα παγωτα σε καθημερινη βαση, εχασε 10 κιλα πολυ συντομα.

vZ61su9H5RU

age.png age.png

Μαεστρία εχε χάρη που δεν είμαστε κοντά με τη Τάρα, αλλιώς θα μας είχε στρώσει και τις 2. Εμένα λέει Φράου αλλά εκείνη θα ήταν με το μαστίγιο.

:cool::cool::cool:

Eιχα σκοπο να σε παρω σημερα που δεν εργαζεσαι. Ειχα βεβαια μια μικρη αμφιβολια αν θα ακουσεις το τηλεφωνο...!:tongue: Ο Αντωνης δε θελει να παει στους mazoo and the zoo γιατι λεει εχει κοριτσια...:confused:

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Θα πάει ή έχει πάει κάποια συμφορουμίτισσα disney-on-ice?

λέμε για κάποια Κυριακή (ή Σάββατο) μεσημέρι

η παράσταση απευθύνεται σε 3χρονα κ πάνω ή και σε μικρότερα?

για πείτε, για πείτε...

age.png

age.png

To εψαξα κι εγω λιγο αλλα νομιζω πως ειναι για παιδακια απο 4 ετων και πανω. Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουν να την παρακολουθησουν μικροτερα. Και η προσβαση βρε παιδια εκει περα ειναι παρα πολυ δυσκολη. Πολυς κοσμος, απιστευτο μποτιλιαρισμα σ΄ενα στενο δρομακι και οταν πας, και οταν φευγεις.

age.png age.png

Γεια σας κορίτσια κι αγόρι.

Εsys ούτε εμένα μου παίρνουν αίμα με χαμηλό αιματοκρίτη, δυστυχώς δεν επιτρέπεται.

Του άντρα μου του κόλλησε να πάει τον μικρό στους μαζού. Αμφιβάλλω αν θα κάτσει ήσυχος, τι λέτε; Για το ντίσνευ θα περιμένουμε μερικά χρονάκια ακόμα :rolleyes:

Σήμερα κλειστήκαμε μέσα και το ρίξαμε στον ύπνο. Σηκωθήκαμε 11μιση το πρωί :rolleyes: και ξανακοιμηθήκαμε 3.30-6.30! Παρ' όλα αυτά, εγώ είμαι σα να με πάτησε μπουλντόζα όλη μέρα. Ο μικρός βρυκολάκιασε, πήγε 11.30 για να κοιμηθεί...

Ας βάλω ένα ερωτιάρικο που θα εκτιμήσει η Μάιρα τουλάχιστον :wink:

d0Jeb2TLPJg

WN6Op3.png

9_sunday_delicoous.jpg

Του άντρα μου του κόλλησε να πάει τον μικρό στους μαζού. Αμφιβάλλω αν θα κάτσει ήσυχος, τι λέτε; Για το ντίσνευ θα περιμένουμε μερικά χρονάκια ακόμα :rolleyes:

Oχι ρε! Τι θα καταλαβει το μωρο στους μαζου? Θα καθησει 2 ωρες? Δεν υπαρχει περιπτωση. Γενικα ολες αυτες οι δραστηριοτητες ειναι για παιδια ανω των 2,5 ετων.

Ντεπιες εριξες καμια ματια στις θεατρικες παραστασεις? Κι εγω στο ψαξιμο ειμαι.

1cQh1ccqu8M

age.png age.png

καλησπέρα παιδιά

Μαιρα να χαίρεσαι το γιόκα σου να τα εκατοστήσει :D

ευχαριστω πολυ ,κι εσυ ο,τι επιθυμεις!

Του άντρα μου του κόλλησε να πάει τον μικρό στους μαζού. Αμφιβάλλω αν θα κάτσει ήσυχος, τι λέτε;

εγω λεω να τον παει,και οταν αρχισει να βαριεται ας φυγουν ,εδω το καλοκαιρι που ειχαν ελθει ηταν πολλα παιδακια στην ηλικια του Αλε

Ας βάλω ένα ερωτιάρικο που θα εκτιμήσει η Μάιρα τουλάχιστον :wink:

ευχαριστω πολυ!ψαχνω αυτο το τραγουδι που ειχες βαλει εδω και μερες,ενα ωραιο γαλλικο....:rolleyes:

ElOXKt0v7-A

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...