Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, τελικά η εγχείρηση της μαμάς μου αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας. Την είχαν ετοιμάσει για χειρουργείο , ήταν έτοιμη να την πάρουν αλλά είδαν στην ακτινογραφία θώρακος ένα βρόγχο, μία σκιά , την εξέτασαν και είχε ακροαστικά και δεν διακινδύνευσαν να την χειρουργήσουν. Εχει και το αναπνευστικό της και φοβούνται τη νάρκωση. Οπότε, θεραπεία και την άλλη βδομάδα πάλι μέσα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια για τις ευχές και τα καλά τους λόγια.

Διαφημίσεις

Ας ανέβουμε λιγάκι γιατί πολύ ψυχοπλακωθήκαμε.

Λιάνα και Μαιρα εγώ δεν σας λέω τίποτα, σας τα είπα τηλεφωνικώς!:tongue:

88AMycfkM-c

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κορίτσια, τελικά η εγχείρηση της μαμάς μου αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας. Την είχαν ετοιμάσει για χειρουργείο , ήταν έτοιμη να την πάρουν αλλά είδαν στην ακτινογραφία θώρακος ένα βρόγχο, μία σκιά , την εξέτασαν και είχε ακροαστικά και δεν διακινδύνευσαν να την χειρουργήσουν. Εχει και το αναπνευστικό της και φοβούνται τη νάρκωση. Οπότε, θεραπεία και την άλλη βδομάδα πάλι μέσα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα κορίτσια για τις ευχές και τα καλά τους λόγια.

Περαστικά της μωρέ! Πίκρα να παρατείνεται η αναμονή, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά!

Ποιο παιδάκι έχει γενέθλια; Να το χαίρεται η μαμά του!!! (και ο μπαμπάς του, οκ :tongue:).

35668f7606053025b89d.jpg

Προσωπικά έχω θκατοδιάθεση τελευταία. Αναδρομικά θυμήθηκα τι έχασα και την περνάω τώρα τη φάση της απώλειας, δεν ξέρω κι εγώ τι. Επίσης, με ρίχνει απίστευτα τ' ότι μετά από 10 χρόνια δουλειάς είμαι (ή θα είμαι σύντομα) πάλι στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ!

Τέσπα .. ρόδα είναι και γυρίζει.

4z2DtNW79sQ&ob=av2e

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Xρόνια πολλά στον Σπυράκο της Μαϊρούς!

Καπετάνισσα! Πολύχρονος ο Σπυρέτος σου!:-D:grin:
Λιάνα και Μαιρα εγώ δεν σας λέω τίποτα, σας τα είπα τηλεφωνικώς!:tongue:

Ποιο παιδάκι έχει γενέθλια; Να το χαίρεται η μαμά του!!! (και ο μπαμπάς του, οκ :tongue:).

thank-you.jpg

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια,κι εσεις ο,τι επιθυμειτε:D

ΛΙΑΝΑ περαστικα στη μαμα σου και υπομονη

ΜΑΕΣΤΡΟ οπως ειπες κι εσυ ροδα ειναι και γυριζει!

5Z6s2Ln58Xw

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

good_morning_sad.gif

Προσωπικά έχω θκατοδιάθεση τελευταία. Αναδρομικά θυμήθηκα τι έχασα και την περνάω τώρα τη φάση της απώλειας, δεν ξέρω κι εγώ τι. Επίσης, με ρίχνει απίστευτα τ' ότι μετά από 10 χρόνια δουλειάς είμαι (ή θα είμαι σύντομα) πάλι στο απόλυτο ΜΗΔΕΝ!

Τέσπα .. ρόδα είναι και γυρίζει.

Το σημαντικο ειναι οτι ειστε καλα, ειστε αγαπημενοι, και μην ανησυχεις, ολα τα αλλα θα φτιαξουν!;)

h8tuTSi6Sck

age.png age.png

Καλημέρα! Μπορεί να έχω μια μπέμπα και να είμαι μαμά με τα όλα μου αλλά το Rock δεν το αλλάζω με τπτ! Μάλιστα η μπέμπα "συνελήφθη" στην περσινή συναυλία των ZZTop! ;)Αφήστε που κανονίζω από τώρα να έρθει η μάνα μου να κρατήσει τη μικρή για να πάμε στον Bon Jovi τον Ιούλιο του 2011! Χιχι!:tongue:

Να κι ένα αγαπημένο (τρελά) τραγούδι:

Καλημέρα! Μπορεί να έχω μια μπέμπα και να είμαι μαμά με τα όλα μου αλλά το Rock δεν το αλλάζω με τπτ! Μάλιστα η μπέμπα "συνελήφθη" στην περσινή συναυλία των ZZTop! ;)Αφήστε που κανονίζω από τώρα να έρθει η μάνα μου να κρατήσει τη μικρή για να πάμε στον Bon Jovi τον Ιούλιο του 2011! Χιχι!:tongue:

Καλως ηρθες! Να σου ζησει το κοριτσακι σου! Ημουν κι εγω στη συναυλια των ZZ TOP!

Παιζουν οι Αγαμοι Θυται στον Ζυγο ε? Θα΄θελα να τους δω αλλα δε μου αρεσει καθολου ο χωρος.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...