Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sunday_harley.jpg

Tara άκουσέ το όλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

mjRUH_kuz8g&feature=player_embedded

Καλοοοοοοο!!!

Λοιπον, μολις πηρα χαμπαρι οτι εχει και περιφερειακες εκλογες σημερα...το ειχα ξεχασει!:roll: Και ακομη δεν εχω ιδεα εαν θα ψηφισω και τι θα ψηφισω...μαλλον θα αποφασισω επι τοπου...:cool:

ixwu7JRiaBQ

age.png age.png

Διαφημίσεις

Και ακομη δεν εχω ιδεα εαν θα ψηφισω και τι θα ψηφισω...μαλλον θα αποφασισω επι τοπου...:cool:

τα ψηφοδελτια τα εχεις δει?αν βρεις αυτον που θελεις να ψηφισεις σφυρα μου κλεφτικα!οι μισοι Ελληνες ειναι υποψηφιοι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α ρε Ελλαδιτσα.....:?:|:evil:

iN6TDv55zfg

1958530te2chmztha.gif

Λοιπον, μολις πηρα χαμπαρι οτι εχει και περιφερειακες εκλογες σημερα...το ειχα ξεχασει!:roll: Και ακομη δεν εχω ιδεα εαν θα ψηφισω και τι θα ψηφισω...μαλλον θα αποφασισω επι τοπου...:cool:

]

τα ψηφοδελτια τα εχεις δει?αν βρεις αυτον που θελεις να ψηφισεις σφυρα μου κλεφτικα!οι μισοι Ελληνες ειναι υποψηφιοι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α ρε Ελλαδιτσα.....:?:|:evil:]

Σε λίγο να δείτε.............:?

JJZDaB0nKco

Καλοοοοοοο!!!

Λοιπον, μολις πηρα χαμπαρι οτι εχει και περιφερειακες εκλογες σημερα...το ειχα ξεχασει!:roll:

xaxaxaxa

και ο αντρας μου το ιδιο....χαχαχαχαχαχα οταν γυρισε μου το ανακοινωσε!!!!χαχαχαχαχαχα μου λεει το ξερες οτι εχουμε κ περιφερειακες;;;;ΣΩΠΑ!!!!:D:D:D:D

ΠΑΙΔΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΊ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΜΑ (Α ΘΕΤΙΚΟ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΓΙΑ ΚΗΛΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ.

Διαφημίσεις

Λιάνα πρέπει να είναι ίδιας ομάδας αίματος;

Καλημερούδια κόρες (και υιέ). Ωραία μέρα χτες, έριξα τρικούβερτους ύπνους. Ξύπνησα με άγχος ότι έχανα τις εκλογές και μετά δεν μπορούσα να πάω εξωτερικό (φοβερή καούρα!) και κοιτάω το ρολόι, 6μιση έδειχνε. Ωχ λέω, λες να είναι υποχρεωτικές; Αφού μου απάντησαν όχι (μα που ζω;;; ) χαλάρωσα κι έκανα δουλειές, κοίμησα μικρό κι απόλαυσα μια ταινία στο σταρ :cool:

r8k-iy_tWtQ

WN6Op3.png

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Αμάν αυτές οι εκλογές, με ξεθέωσαν!!!

Λιάνα μου εγώ είμαι αιμοδότρια, αλλά τώρα, λόγω πρόσφατης αποβολής, δεν μπορώ να δώσω ακόμα. :(

Βολευτήκατε;; Καλή επιτυχία και καλή της ανάρρωση!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...