Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Στην Αντισον γίνεται. Είναι το 11ο επεισοδιο του 2ου κύκλου.

Λέγκω μου προσοχή προσοχή προσοχή! Κι εγώ έχω βάλει ολα τα απορρυπαντικά στην αποθήκη, γιατί είναι απρόβλεπτα τα μικρά. Περαστικά σας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω, ρούχων ή πιάτων? Κοροιδεύω εγώ αλλά σε λίγα χρόνια θα τα λουστώ το ξέρω!!!

Χα χα! Σε λίγα χρόνια? ΤΩΡΑ!!! Από την ώρα που περπατάνε μέχρι τα 3-3,5 χρόνια, είναι πολυ επικινδυνα και βάζουν οτι βρουν στο στομα!

age.png age.png

Κορίτσια, η Κλεοπάτρα ποτέ δεν άνοιξε απορρυπαντικό και ποτέ δεν έβαλε κάτι απαγορευτικό στο στόμα της , ευτυχώς. Να ευχηθώ στο παιδί της Λέγκως περαστικά και στην ίδια, μάνα κουράγιο!

Είδα το 2012, την ταινία προχθές. Πολύ γέλιο! Μια αηδία και μισή ήταν. Απ αυτές τις ταινίες καταστροφής , αυτή που μου έχει αρέσει πιο πολύ είναι το "Μετά την Επόμενη Μέρα" με τον θεό τον Τζέικ Γκίλενχαλ.

Χα χα! Σε λίγα χρόνια? ΤΩΡΑ!!! Από την ώρα που περπατάνε μέχρι τα 3-3,5 χρόνια, είναι πολυ επικινδυνα και βάζουν οτι βρουν στο στομα!

Ω ναι!!! Για την ακρίβεια απ'την ώρα που μπουσουλάνε... έξι μηνών τον πήγαμε ξανά παίδων γιατί έφαγε το αυτί από ένα παιχνιδάκι ποντικάκι:rolleyes: Μετά από λίγες μέρες τον πιάσαμε την ώρα που είχε στο στόμα το χελωνάκι (ζωντανό ακόμα αλλά σε φάση ανακοπής) και το δάγκωνε... να μη συνεχίσω καλύτερα εεε;

Ax..επίτέλους τελιωσα!!!Ουφ..τι μέρα κι αυτή!!!!

Μέσα στην σύγχυση ξέχαζα να ευχαριστήσω το Χριστινιώ για τον θεό Τζόνι Ντεπ!!!!!!!!!!!:P:p:p

Πιλάφι-σουτζουκάκια (για όσες ενδιαφέρονται!)

Αααααααααααα τελικά εσύ τα μαγείρεψες ε;;;;Εγώ φακή πάντως!!

Γεια σας πολυαγαπημένα μου νούμερα

Λιάνα ωραίο άσμα!!!!!

Εμείς το βράδυ πήγαμε για άλλη μια φορά στο Παίδων καθότι το βλαστάρι μου αποφάσισε να γευτεί μια ταμπλέτα πλυντηρίου για τα άλατα... Ευτυχώς γλύτωσε στο τσακ πλύση και εισαγωγή γιατί τον προλάβαμε πριν το καταπιεί και δεν υπήρχαν εγκαύματα στο στοματάκι του. Για να δούμε και τις επόμενες δύο μέρες και είμαστε κομπλέ! Άλλα πέντε χρονάκια μείον... να δω πόσα θα μου μείνουν άμα συνεχίσει έτσι:rolleyes:

Ρένα, κλασσικός μ@$#@πιτουρας κρεττίνος!!! Υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα του επόμενου ασέπ:D

πότε;;;;

Περαστικά σας!!!!

Λέγκω, ρούχων ή πιάτων? Κοροιδεύω εγώ αλλά σε λίγα χρόνια θα τα λουστώ το ξέρω!!!

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είδα το 2012, την ταινία προχθές. Πολύ γέλιο! Μια αηδία και μισή ήταν. Απ αυτές τις ταινίες καταστροφής , αυτή που μου έχει αρέσει πιο πολύ είναι το "Μετά την Επόμενη Μέρα" με τον θεό τον Τζέικ Γκίλενχαλ.

Ωχ στον αντρα αρέσουν αυτά και με εχει ζαλίσει να πάμε να το δούμε!!!

Η επόμενη μέρα ..καλο δεν λεω αλλα καθε που το παίζει η tv το βλέπουμε!!!

Ω ναι!!! Για την ακρίβεια απ'την ώρα που μπουσουλάνε... έξι μηνών τον πήγαμε ξανά παίδων γιατί έφαγε το αυτί από ένα παιχνιδάκι ποντικάκι:rolleyes: Μετά από λίγες μέρες τον πιάσαμε την ώρα που είχε στο στόμα το χελωνάκι (ζωντανό ακόμα αλλά σε φάση ανακοπής) και το δάγκωνε... να μη συνεχίσω καλύτερα εεε;

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

QeUL387LTwk

Διαφημίσεις

Mε τον Hannibal έχετε καμμιά συγγένεια?:tongue:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

χα χα ! διαβασα αυτο με το χελωνακι!!!δεν το βαζεις καλυτερα μεσα σε κλουβι να το κρεμασεις και ψηλα να μην το φτανει?κατι σαν καναρινι δηλαδη :idea:

κι εμενα ο Σπυρος εβαζε ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο στομα του,να φανταστειτε ,ως και τα πομολα απο τις πορτες :shock: και επισης εσκυβε και εγλειφε και τα χαλια :shock:(μπλιαχ,αλλα ευτυχως δεν επαθε τιποτα)

γιαυτο και για πολυ καιρο δεν κυκλοφορουσε τιποτα μικρο στο οπτικο του πεδιο,τα ειχα κρυψει ολα και τωρα τα ξανακρυβω γιατι εχει αρχισει να μπουσουλει η μικρη και κανει μια απο τα ιδια!

οσο για τα απορ/κα και αυτα κλειδωμενα στην αποθηκη,και διαφορα αλλα μικροαντικειμενα τα εβαζα ψηλα,πανω στο ψυγειο,στον αποροφητηρα της κουζινας κοκ....

παρτε κι ενα τραγουδι για την περισταση..

irskrVvKR1E

1958530te2chmztha.gif

χα χα ! διαβασα αυτο με το χελωνακι!!!δεν το βαζεις καλυτερα μεσα σε κλουβι να το κρεμασεις και ψηλα να μην το φτανει?κατι σαν καναρινι δηλαδη :idea:
Σ'αυτή την περίπτωση θα το λένε χελωνίνι :D

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Mε τον Hannibal έχετε καμμιά συγγένεια?:tongue:

Με τον Hannibal δεν ξέρω αλλά με τον Kanibal στάνταρ!

Μάιρα, για τα παπούτσια, χαλιά πατώματα κλπ που έγλυφε δεν τα σχολιάζω... Τι ευχαρίστηση βρίσκουν μου λες;

Το αλλο που είχε φάει εντελώς συχαμένο ήταν ένα ζωντανό (πρωην) σαλιγκαράκι... όταν ακουσα το κρακ και το πήρα είδηση ήταν αργα είχε εγκαταλήψει τον μάτεο τούτο κόσμο! Αααα κι επίσης είναι το μοναδικό χρονιάρικο που πατησε πουλί... Μία που έπεσε το έρμο απ΄τη φωλιά του και μία που προσγειώθηκε το ποδαράκι του χρονιάρικου πάνω του... Γενικά ο κηπάκος μας έχει γίνει απο τότε που γεννήθηκε ο Θοδωράκης ομαδικός τάφος!!!:rolleyes:

Σ'αυτή την περίπτωση θα το λένε χελωνίνι :D

Κρυόοοοοοοοοοοοοοοοοο:lol:

καλησπερα κοριτσια!!!!!

ΚΟΥ-ΤΟΥ-ΛΑΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

ειχα που ειχα ολα τα τρεχαματα...

δουλεια, παιδια, μπεμπης με πυρετο (λογω εμβολιου).... εχει πλακωσει και μια δουλεια το κατι αλλο!!!

προσπαθω η ερμη απο το σπιτι και οτι προλαβω!!!!!!!!

ας βαλω κατι για... χαλαρωση!

tV8x2HKTRdM

Α ΝΑΙ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσες γιορταζανε ή ειχανε δικα τους ατομα που γιορταζανε!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!! :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα απ΄οτι διαβαζω, τα βλασταρια μας... τιμανε κανονικοτατα οτι βρουνε μπροστα τους!!!!

ο μεγαλος μου ο γιος, σε ηλικια 9 μηνων... ειχε φαει μιση αραχνη (απ΄αυτες τις χοντρες του αγρου)!!!

τον προλαβα και του εβγαλα την αλλη μιση που εξειχε απο το στομα πριν την καταβροχθισει και αυτη... αλλα για 2 ωρες ημουν σε κατασταση σοκ...οταν συνειδητοποιησα τι ειχε φαει!!!!!!!!!! :eek::eek:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρυόοοοοοοοοοοοοοοοοο:lol:
Εγώ τουλάχιστον είπα κι ένα ανεκδοτάκι, εσύ μας τρόμαξες με τον τρομοκράτη σου! Ελπίζω να μην είχατε και καμιά γάτα κι έγινε χαλάκι :tongue:

Ρε συ... γι'αυτό γέλαγε σαν τρελλός ο μικρός μου όταν τον έβγαλα στο μπαλκόνι και πρωταντύκρισε τον σκύλο μας; Σκεφτόταν τι θα του κάνει σε λίγο καιρό;;;

WN6Op3.png

Ρε συ... γι'αυτό γέλαγε σαν τρελλός ο μικρός μου όταν τον έβγαλα στο μπαλκόνι και πρωταντύκρισε τον σκύλο μας; Σκεφτόταν τι θα του κάνει σε λίγο καιρό;;;

'Εεεεετσι... Hot dog; (μπρρρρρ χειρότερο απ'το δικό σου... μέχρι κι εγώ ξεπάγιασα:tongue:)

Λιζάκι κι εσένα προτιμάει τις εξωτικές γεύσεις:D!

Λοιπόν μικρές μου τυρόπιτες σας αφήνω πάω να διαβάσω και να κοιμηθώ γιατί είμαι κομμάτια... σας εγκαταλείπω με ένα απ'τα πιο όμορφα νανουρίσματα που έχουν γραφτεί... κηπουργός εγγύηση;)

NCjz0ufsnHM&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...