Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιος σε πειραξε ΜΑΕΣΤΡΟ??:cool:

Άστα, αυτό το διάστημα θα πρέπει να κάνω λίστα!

Δεν ξέρεις πόσο θα 'θελα ν' ακούσω τους Pretenders αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ηχεία στη δουλειά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Άστα, αυτό το διάστημα θα πρέπει να κάνω λίστα!

τα καταφερνω και με πολλους.....:cool::cool::cool:

Δεν ξέρεις πόσο θα 'θελα ν' ακούσω τους Pretenders αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ηχεία στη δουλειά. :mrgreen:

να σου το τραγουδησω εγω?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

4wmgBG0_lZk

1958530te2chmztha.gif

Εsys, καλα ξεμπερδεματα... Βγαλατε ακρη τουλαχιστον?

Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο ο δικαστής αποφασίζει. Άρα μπλέξαμε και είναι μακρύς ο δρόμος. Τέτοιες υποθέσεις διαιωνίζονται συνήθως :evil:

Λοιπον μπηκα να πω το ονειρο που ειδα!!

...ΤαροΧριστινα δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σας!!!Θυμωσα στον υπνο μου!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eγω παλι προτιμω αυτο.

SeFiXnEBvBg

και για να μην ξεχνιόμαστε η πρώτη και βασική εκτέλεση του my way είναι στα γαλλικά :tongue: από τον Claude François που το έγραψε. Επιτυχία όμως έκανε ο Frank Sinatra πρώτος με την αγγλική version παρόλο που η γαλλική είχε ακουστεί πολύ νωρίτερα αλλά χωρίς την αναμενόμενη απήχηση στο κοινό

bMoY5rNBjwk

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Βόλτα στο κέντρο με τις αδελφές μου σήμερα, αλλά η διάθεση πάλι θκατά μόλις αποχωριστήκαμε. Μ' έφαγε κι ο ποδαρόδρομος! Τουλάχιστον έκανα λίγη γυμναστική. :tongue:

7w22WnqoM7s&feature=related

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

good_morning_coffee_sun.gif

Καλησπέρα. Βόλτα στο κέντρο με τις αδελφές μου σήμερα, αλλά η διάθεση πάλι θκατά μόλις αποχωριστήκαμε. Μ' έφαγε κι ο ποδαρόδρομος! Τουλάχιστον έκανα λίγη γυμναστική. :tongue:

Aφιερωμενο! Θα σηκωνεσαι καθε πρωι, και θα λες οτι εισαι καλα. Σε λιγο καιρο θα το εννοεις!:wink:

SzlpTRNIAvc

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...