Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα

Λοιπον μπηκα να πω το ονειρο που ειδα!!

Θα ρχοτανε λεει η χριστινα εδω να με δει...Οδηγουσε οδηγυοσε ολακερη νυχτα και τελικα δεν εφτασε ποτε και ξαναγυρισε πισω.

Κινησα λοιπον εγω να ρθω να σας δω εκει κατω!!!Ερχομαι μεσα στην καλη χαρα Και ΚΑΜΙΑ εκτος απο την φιλη Κατερινα ,δεν ηρθε να με δει , να πιουμε ενα καφεδακι βερ αδερφε!!!ΤαροΧριστινα δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σας!!!Θυμωσα στον υπνο μου!!!

Καλημερααααααααααα

Διαφημίσεις

Kαλημερα

Λοιπον μπηκα να πω το ονειρο που ειδα!!

Θα ρχοτανε λεει η χριστινα εδω να με δει...Οδηγουσε οδηγυοσε ολακερη νυχτα και τελικα δεν εφτασε ποτε και ξαναγυρισε πισω.

Κινησα λοιπον εγω να ρθω να σας δω εκει κατω!!!Ερχομαι μεσα στην καλη χαρα Και ΚΑΜΙΑ εκτος απο την φιλη Κατερινα ,δεν ηρθε να με δει , να πιουμε ενα καφεδακι βερ αδερφε!!!ΤαροΧριστινα δεν το περιμενα ποτε αυτο απο σας!!!Θυμωσα στον υπνο μου!!!

Καλημερααααααααααα

Καλά, θα πάρω και την Βλαχοπούλου να έρθουμε, θα την βάλω να οδηγεί αυτή για να φτάσουμε, οκ; :tongue:

R-fJ9ROrW08

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

good_morning_coffee_cup.gif

Καλά, θα πάρω και την Βλαχοπούλου να έρθουμε, θα την βάλω να οδηγεί αυτή για να φτάσουμε, οκ; :tongue:

Mεχρι να πιεις εναν καφε και να φας μερικα ντονατσακια, θα΄χουμε φτασει!;)

Καπετανισσα με εξεπληξες με τις μουσικες σου επιλογες! Ηταν εξαισιες!:cool:

Eγω παλι προτιμω αυτο.

SeFiXnEBvBg

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...