Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. Τώρα διχάστηκα.... μου άρεσε ο συνάδελφος ντεπιές χτες, μου άρεσαν και τα λαλά της μαιρούς και της τάρας :roll:

Άστα κι εγώ μονίμως διχασμένη είμαι. ΑΛΛΑ, χίλιοι καλοί χωράνε. :mrgreen::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ε νομίζω έχουμε χώρο γι'αυτό έτσι;

E9SrLNlLLTA

φυσικα!!!:D:D:D

αντε να ανεβαινει η ομαδα!!!

τελευταιο μου κολλημα:

j4y-RzVGrHg

παντως αμα κολλαω με ενα τραγουδι,κυριολεκτικα κολλαω,το ακουω συνεχεια,μερα ,νυχτα διαρκως....

καποτε οταν ειχαμε τις κασσετες ειχα γραψει μια 90αρα tdk ολοκληρη με ενα κομματι,σταματαγε και ξαναρχιζε,και ξανα μανα το ιδιο!επαιρνα την κασσετα μαζι μου,στο αυτοκινητο ,στη δουλεια,στο σπιτι,στο walkman,παντου...σχιζζζζζζζ εντελως χα χα!!!!

(μην με ρωτησετε ποιο τραγουδι ηταν,δεν θυμαμαι καν:rolleyes:)

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλους και όλες. Δεν προλαβαίνω μεσημεριάτικα να διαβάσω τα προηγούμενα. Ελπίζω εσείς και τα νινάκια σας να χαίρετε άκρας υγείας.

Επέστρεψα από το χωριό του άντρα μου όπου πήγαμε να ταλαιπωρηθούμε. Προβλήματα περιουσιακά με "συμπαθέστατους" γείτονες που αποαφάσισαν να οικιοποιηθούν πράγματα που δεν του ανήκουν. Βαρεθήκαμε να γυρνάμε δικηγόρους, μηχανικούς και υπηρεσίες. Κατά τ'άλλα αλλάξαμε λίγο παραστάσεις.

sG2Vj86B2hg&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...