Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να μπαινεις σε διαδικασια τοκετου για να γεννησεις ενα νεκρο παιδι, οπως συμβαινει στις αποβολες β΄τριμηνου. Το εχω ζησει και εκανα παρα πολυ καιρο να συνελθω.

Συμφωνώ! Κι εγώ αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο. :(

Λύσσαξες ότι θα κάνω κόρη!!! Θα βγάλω πάλι κάνα τσουτσουνοφόρο (όταν, λέμε τώρα) και θα την πληρώσεις εσύ! :mrgreen:

Παίδες μας έχει ΣΑΠΙΣΕΙ πια, πάλι βρέχει. Ο πατέρας μου είναι γεωργός και δεν έχει προλάβει να μαζέψει ΤΙΠΟΤΑ!!! Πως θα βγάλουν αυτοί οι άνθρωποι τη χρονιά;;; (αμ εμείς;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

Ολα καλά?

Μαεστρία, χάρηκα και εγώ που έστειλες βροχούλα και σε μας, αλλά ήταν για λίγο:(. Στείλε κι άλλη!!!

Ωραία μέρα έχει σήμερα, αντε να πάμε παρέλαση (πόσα χρόνια έχω να πάω?). Θυμάμαι στο σχολείο, πηγαίναμε για παρέλαση και μετά καφεδάκι στο Πασαλιμάνι (αιώνες πριν!)

Τάρα πως και πόσταρες Πυροβολάκη?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία, χάρηκα και εγώ που έστειλες βροχούλα και σε μας, αλλά ήταν για λίγο:(. Στείλε κι άλλη!!!

Να σας στείλω, γιατί έχουμε περίσσευμα!

Να φανταστείς, της ανηψιάς μου η παρέλαση αναβλήθηκε λόγω βροχής. :tongue:

Αλλά μαζευτήκαμε, γονείς, αδελφές (εγώ κι άλλες 2), παιδιά (πολλά :tongue:) και διάφοροι άλλοι και πήγαμε για καφέ και φαγητό. ΩΡΑΙΑ ήταν! :D

Αύριο άδεια απ' τη σημαία (είναι και επίκαιρο) και αραλίκι στο σπίτι με τον μικρό.

tu4FqKhRYSw

:mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

friday25.gif

Kαλημερα!

κι εδω βροχη βροχη και παλι βροχη,σημερα εχει βγαλει μια ωραια λιακαδα και κανει και κρυο

την κυριακη αλλαζει η ωρα και ηδη αρχιζει και με ενοχλει:evil:

δεν μ αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ ο χειμωνας.............!!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτησω βρε κοριτσια,ψαχνω να βρω παιδικη παπλωματοθηκη αλλα για διπλο παπλωμα,εχετε καμμια ιδεα?

εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι,η αληθεια ειναι οτι εδω στα μαγαζια δεν εχω ρωτησει,αν και δε νομιζω να εχουν

πειτε μου αν ξερετε κατι:P

m0nc-hh9viQ

1958530te2chmztha.gif

2283083wejv0qor9a.gif

Καπετανισσα ειναι το χειροτερο μου η αλλαγη της ωρας. Σκετο ψυχοπλακωμα να νυχτωνει τοσο νωρις...

Προχθες ειδα και το πρωτο μεγαλο καταστημα στολισμενο χριστουγεννιατικα.

Δεν εχω ακουσει κι εγω για παιδικη παπλωματοθηκη, αλλα πιστευω θα βρεις στα μαγαζια. Τους φοραω υπνοσακο και τα σκεπαζω με κουβερτα, δε χρησιμοποιω παπλωμα.

JZXj20MjNek

age.png age.png

Λογω ημερας...!;)

Εμεις σκεφτομαστε να παμε εδω...

http://www.blanospark.gr/index.php

καλημερα δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει αυτο το ονομα :confused:υπαρχει και αλλου Μπλανος; για καποιο φεγγαρι ειχα τρελα με το μποουλινγκ:Dειχαμε γυρισει και ολη την Ελλαδα με τον αντρα μου σε αγωνες αλλα επρεπε καθεμερα προπονηση και εμεις καναμε σχεδον 50χλ καθημερινα για να παμε στην Πατρα που ηταν το πιο κοντινο μας και απο την αλλη πολυ ακριβο σπορ:rolleyes: αν και νασου πω τωρα που ειδα φωτο ζηλεψα:oops:

Μαεστρο μου λυπαμαι :-(

Μαιρα δεν εχω ιδεα για τις παπλωματοθηκες που λες αν και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου ποτε παιδικη διπλη παπλωματοθηκη,ασε και εγω ολο γιαπαπλωματα κοιταζω στο ινερνετ τις τελευταιες ημερες

tRX1p2.png

καλημερα δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει αυτο το ονομα :confused:υπαρχει και αλλου Μπλανος; για καποιο φεγγαρι ειχα τρελα με το μποουλινγκ:Dειχαμε γυρισει και ολη την Ελλαδα με τον αντρα μου σε αγωνες αλλα επρεπε καθεμερα προπονηση και εμεις καναμε σχεδον 50χλ καθημερινα για να παμε στην Πατρα που ηταν το πιο κοντινο μας και απο την αλλη πολυ ακριβο σπορ:rolleyes: αν και νασου πω τωρα που ειδα φωτο ζηλεψα:oops:

Θυμάσαι το Μπλάνος στην πλατεία Καλογήρων, στη Δάφνη; Πάνικ γινόταν!....αλλά και τώρα έχει κάπου στη Λ. Βουλιαγμένης, νομίζω...

Τα κορίτσια μου το καλοκαίρι ξεκίνησαν πατίνια roller, αλλά για χειμώνα κι εδώ Αθήνα δεν ξέρουμε καμμία πίστα....έχετε τίποτα υπ΄όψη σας;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...