Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Xρρρρρρρρψψψψψψψψψψ Νυστάζω λέμεεεεεεεεε!!!!!!!!

Ευτυχώς που λείπει ο αφεντικός γιατί έχω μια νυσταγμένη μούρη.....:tongue:

Σας χαιρέτησα, δεν σας χαιρέτησα, Καλημέρα κοπελούδες!!!!! Κανεί νύστα εδώ σήμερις!!!!!

Τάρα τα κινητά μας δεν μπορούν να συντονιστούν!!!!!! Χιχιχιχιχιχιχι

Σας είπα ότι νυστάζω?????

Τραγούδι δεν σας βάζω, ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:D:D:D:D

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααααα

Δουλεια και νευρα σήμερα κοριτσακια μου!Πολλα !!!!Εχω ενα συνάδελφο...δεν το χει λεμε!!!!Εκτος του οτι κανει όλο λαθη, ειναι και γλυφτης και μου λεει διαφορα χαζα να με ριξει...Χαχαχα λαθος ατομο...οσο λεει αυτος ,τόσο τσατίζομαι εγω...και μαλωνουμε στο τελος!!!!!!!!Την ασχετοσύνη την συγχωρω ,τον μαιμουνια...με τιποτα!!!!

Αυτα.Τραγουδι δεν σας βαζω..εχω νεύρα (μια χαρα ειμαστε σήμερα όλες, ναδ ω ποιος θα βαζει τραγουδακια!!ωχ...την Μαιρα θα αφήσουμε;;;;)

Καλημέρα σας! Ρένα ψυχραιμία, τέτοιοι συνάδελφοι υπάρχουν παντού! Κατερίνα, πιες κανα διπλό εσπρέσο να στανιάρεις.

Χριστίνα να πάρω εγώ το Un Ano de Amor που πεθαίνω και η Τσικουίτα να πάρει το La Vita e bella? Τραγούδι δεν σας βάζω γιατί μαγειρεύω. Πιλάφι-σουτζουκάκια (για όσες ενδιαφέρονται!)

Διαφημίσεις

Τραγούδι δεν σας βάζω γιατί μαγειρεύω. Πιλάφι-σουτζουκάκια (για όσες ενδιαφέρονται!)

Κορίτσια ξέρω που μένει!!!!! Πάμε να της φάμε τα σουτζουκάκια!!!!!

Λιάνα, εγώ ενδιαφέρομαι, ο άντρας μου σχολάει 4, 4.05 περνάει απο το σπίτι σου κάθε μερα. Οπότε προτείνω καθημερινά να περιμένεις εκεί στη γωνίτσα να μας δίνεις το ταπεράκι!!!!!!!

Τραγούδι δεν σας βάζω γιατί μαγειρεύω.

25 λεπτά αργότερα............

Το άκουσα σήμερα και το αγάπησα με τη μία. Ακούστε το κορίτσια!

mpiTUmCsJZI&feature=related

Μα καλά πόσο χρόνο θες για να κάνεις σουτζουκοπιλαφάκι???

Ασχετο ελιτσες εβαλες μέσα?

1611456y47m9v4cvg.gif

γεια σας κορες!!

ΤΑΡΑ σου αρεσε το κελι?και το επεισοδιο που ειδες ηταν υπερ η κατα του εμβολιου??

ΛΙΑΝΑ πολυ σουπερ το ασμα!δεν το εχω ξανακουσει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ σε πιο ονειρο βρισκεσαι?:tongue:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ευχαριστουμε για τις αφιερωσεις!

ΚΟΥΦΕΤΟ μην συγχιζεσαι!

ΡΕΝΑ...ιδου ο συναδελφος :arrow:748895c3fyugpiju.gif

1958530te2chmztha.gif

Γεια σας πολυαγαπημένα μου νούμερα

Λιάνα ωραίο άσμα!!!!!

Εμείς το βράδυ πήγαμε για άλλη μια φορά στο Παίδων καθότι το βλαστάρι μου αποφάσισε να γευτεί μια ταμπλέτα πλυντηρίου για τα άλατα... Ευτυχώς γλύτωσε στο τσακ πλύση και εισαγωγή γιατί τον προλάβαμε πριν το καταπιεί και δεν υπήρχαν εγκαύματα στο στοματάκι του. Για να δούμε και τις επόμενες δύο μέρες και είμαστε κομπλέ! Άλλα πέντε χρονάκια μείον... να δω πόσα θα μου μείνουν άμα συνεχίσει έτσι:rolleyes:

Ρένα, κλασσικός μ@$#@πιτουρας κρεττίνος!!! Υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα του επόμενου ασέπ:D

Χριστινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φχαριστώ για το τραγουδάκι με εκφράζει απόλυτα:lol:

Εγώ τι να βάλω; Αφού μπήκανε μουσικές από ταινίες να βάλω μία εκπληκτική διασκευή που υπήρχε στην ταινία vengo

B20qtXbX4Mg&feature=related

Διαφημίσεις

Καπετάνισσα, Το κελί μου άρεσε, δεν τρελλάθηκα βέβαια κιόλας, λίγο αρρωστημένο το στόρυ γενικά!

Στο επεισοδιο που έλεγα, υποτίθεται πως εμφανίζεται μια μαμά με τα 3 παιδιά της. Το ένα από αυτά παρουσιασε αυτισμό μετα από εμβολιασμό, και το άλλα 2 είναι ανεμβολιαστα, εκ των οποιων το ενα εχει ιλαρά. Το παιδάκι νοσηλεύεται, η μαμά αρνειται να εμβολιάσει το άλλο παιδάκι που είναι καλά, και τελικά δειχνει τον γιατρο να το εμβολιάζει χωρις να τη ρωτησει, ενω το άρρωστο παιδάκι πεθαίνει...

age.png age.png

25 λεπτά αργότερα............

Μα καλά πόσο χρόνο θες για να κάνεις σουτζουκοπιλαφάκι???

Ασχετο ελιτσες εβαλες μέσα?

Που να βάλω ελίτσες καλέ? Εκτός αν θες να βάλω την δική σου την Ελίτσα μέσα στο φαγητό μου για να ησυχάσεις. Κοπελιά, το φαγητό μου τελείωνε σχεδόν όταν σας έγραψα το μήνυμα! Πέρνα απο εδώ να πάρεις ταπεράκι ερχόμενη. Τί έγινε, τί ώρα το διαλύσατε χθες το βράδυ σπίτι?

Λέγκω μου περαστικά στον μικρούλη!!!! Και μη στεναχωριέσαι ο Θεούλης μας έχει εγκαταστήσει λογισμικό που λέει insert years στις μανούλες, κατά το insert coin των ηλεκτρονικών!!

Κάνε κουράγιο γιατί έρχεται και 2ος μπούμπης!!!!

Τάρα ιιιιιιχ ανατρίχιασα και μόνο που το περιγράφεις. Είπαμε στην Αντισον γίνεται αυτό? Η στο κελί? Ρωτάω για να μη το δω.

Λιάνα ναι βάζουν ελιτσες μέσα στα σουτζουκάκια, πράσινες, ή τελος πάντων ότι γουστάρς!!!!!

ΚΟΥΦΕΤΟ ΕΛΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγνώμη αν σε πείραξε η πλακίτσα, καλοπροαίρετα την έκανα!!!!!

........το βλαστάρι μου αποφάσισε να γευτεί μια ταμπλέτα πλυντηρίου για τα άλατα...

Λέγκω, ρούχων ή πιάτων? Κοροιδεύω εγώ αλλά σε λίγα χρόνια θα τα λουστώ το ξέρω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...