Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα μου ντε! Νυστάζω αλλά μ' αρέσει κιόλας. Αντε, άλλο ένα...

FcUmIRw0N5w&feature=related

Ημουν ερωτευμένη με τον Terence!

Αααααααα, εσένα σε κατασυμπάθησα! Κι εμένα μ' άρεσε πολύ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μα τα χίλια τρίγωνα!!! Να 'γιάσει το στόμα σου!!!!

Και μετά λέτε εμένα φράου!!!

Ενίσταμαι!!!

Οσες ενστασεις και να΄χεις, το φραου ειναι ολο δικο σου! Η καπετανισσα το εχει λογω επαγγελματος, γι αυτο μην πας να αποπροσανατολισεις τον κοσμο και να το παιξεις οσια! Οριστε μας!:twisted:

Κατι μυριστηκα οτι δεν πηγαινε καλα εδω περα, γι αυτο μπηκα να τσεκαρω να δω τι γινεται. Βλεπω ομως πως εξαφανιστηκατε ολοι ε? Και καλα κανατε, γιατι δεν επιτρεπεται να κλεισει η νυχτα με τετοιου ειδους ακουσματα σ΄αυτο το τοπικ των ΡΟΚΑΔΩΝ!!!:tongue:

sHQ_aTjXObs

2351432u7ew6fk3x3.gif

age.png age.png

Ήταν αναπάντεχη η ανταρσία, εεε, το πάρτυ εννοώ! Μου την πέσανε στα κρυφά, ήμουν μόνη, δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ! :tongue:
Καλή είσαι κι εσύ, ψευτοθυματάκι :tongue:
Ρε φίλε, εσύ μας φτύνεις για το παλιο κολντκεις και μας τη λες και απο πάνω!!!!!!! 1 ώρα σε φωνάζω!!!

Τεσπα....

Ενα τελευταιο

mPAzwUhXnzs

Να λέγατε νωρίτερα τις προθέσεις σας να κανόνιζα την πορεία μου! Είχα φτιάξει και ποπ κορν για το σερί law and order-cold case-medium, τι να κάνω, να χαλάσω την ατμόσφαιρα; Αλλά σας το λέω, πολύ μου στοίχησε το χτεσινό :-(

BWvzZCZF1gw

Από τα πιο αγαπημένα μου που παίξατε χτες, αν και τα περισσότερα ήταν αγαπημένα :D

Μμμμμ ήρθε κι η Βλαχοπούλου να μας τρομάξει τώρα!

H6AdUMHazNo&feature=&p=3A037A284C218A66&index=0&playnext=1

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...