Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

:PΚαλημέρα!:P Από το βροχερό Αιγαίο....

Ωραία συζήτηση ανοίξατε...Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου, έλεγα ότι δεν μπορεί να αγαπήσω τόσο πολύ το δεύτερο παιδάκι....Και όμως, με το που είδα τον Παύλο μπροστά μου επήλθε ο κεραυνοβόλος....Η καρδιά της μάνας είναι πλασμένη έτσι ώστε να μοιράζεται σε τόσα κομμάτια όσα και τα παιδιά της....

Τώρα που περιμένω και το τρίτο δεν έχω τέτοιες σκέψεις...Είμαι σίγουρη ότι η καρδιά μου θα χωριστεί σε τρια κομμάτια! Θα γίνει επαναπροσδιορισμός ρόλων και ισομερής ανακατανομή αγάπης!:P

Βέβαια, δεν σας κρύβω ότι τον πρώτο καιρό μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού ένιωθα ότι πρόδωσα την πρωτότοκη....Ήταν όμως παροδικό...ίσως έφταιγε και το γεγονός ότι ο γιος μου ήταν πολύ δύσκολο παιδί μέχρι τον πρώτο του χρόνο και αναγκαστικά τραβούσε πολύ από τον χρόνο μου...

dDcYKCHq90E&a=GxdCwVVULXdiHEZkuU2D66kJh_RbTIjv&list=ML&playnext=1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλημέρα!

Είχα γράψει ένα κατεβατό σχετικά με όλα τα ωραία που λέτε για το 2ο παιδί και για την κόρη μου πως ήταν για παρανυφάκι και ενώ προνόησα και έκανα κόπι, που δεν είχε και κανένα νόημα λόγω ότι μετά αντέγραψα κωδικό απο τιούμπ, με πέταξε όξω!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Οπότε ποστάρω μόνο το τραγουδάκι και φεύγω!

_UnIhDLucGM

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααα!

Η 3η ίωση της σεζόν (ΟΥΤΕ δυο μήνες παιδικό δεν κλείσαμε) ήταν ευτυχώς λάιτ!

Αύριο θα κάτσουν τα πεθερίδια και μετά κολείο ο κύριος, θέλω να πιστεύω!

Ένα απ' τα καλά της φτωχομάνας Σαλονίκης είναι ότι την άλλη εβδομάδα έχουμε ΔΥΟ αργίες! :mrgreen:

Επίσης, σήμερα ήταν σχεδόν καλοκαιράκι, ελάχιστη υγρασία και βγήκαμε βόλτα στη γειτονιά!

Αυτό το συγκρότημα πολύ ΜΕ αρέσει!

51iquRYKPbs&feature=fvst

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...