Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif και στη ροκοπαρέα!!!

Κοριτσομάνα πως τα πας; Τι λένε τα πρωινάδικα, έχουν τπτ ενδιαφέρον; Οι μικρές;;;

Πως είναι με δύο; Περίεργα;

Εμένα ξέρετε τι μ' έπιασε τώρα που - μάλλον - θ' αποκτήσω κι άλλο; Ενοχές, γιατί θα στερηθεί ο γιος μου την αποκλειστικότητα!

ΚΟΥΛΟ;;;;

μαεστρια και γω το ειχα παθει αυτο...μεχρι που την γεννησα αυτο σκεφτομουν!!!

τι εχουμε;;εγκυμοσυνη;;;;;πες!!!

οσο για τα πρωιναδικα....οτι βλεπεις το βραδυ αυτα δειχνουν απο το πρωι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια και γω το ειχα παθει αυτο...μεχρι που την γεννησα αυτο σκεφτομουν!!!

Πες τα, για να μη λένε "μερικές"! :tongue:

τι εχουμε;;εγκυμοσυνη;;;;;πες!!!

Θα πω πιο στάνταρ από βδομάδα, γιατί δεν πήγα καν γιατρό ακόμα. Αλλά έτσι δείχνει το Clear Blue. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα ξέρετε τι μ' έπιασε τώρα που - μάλλον - θ' αποκτήσω κι άλλο; Ενοχές, γιατί θα στερηθεί ο γιος μου την αποκλειστικότητα!

ΚΟΥΛΟ;;;;

Να μας πουν οι μαμάδες με 2+ παιδιά παρακαλώ
Σε φωναξε η γραια για συμπαρασταση?:lol:

Τσου ρε Λάκη!

C3lWwBslWqg&ob=av2e

WN6Op3.png

Πως είναι με δύο; Περίεργα;

ΚΟΥΛΟ;;;;

ΚΑΘΟΛΟΥ! ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! Χωρίς πλάκα!

Όλες οι μαμάδες που έχω συζητήσει το ίδιο σκεφτήκαμε! καμμία πρωτοτυπία...μάλλον η Τάρα κάνει τη διαφορά...:-P

Όταν ήμουν έγκυος στη μεγάλη, αναρωτιόμουν αν θα την αγαπώ όσο αγαπούσα τον άντρα μου...την αγάπησα μήνα με το μήνα, χωρίς να το καταλαβαίνω καθώς μεγάλωνε μέσα μου κι έπειτα μήνα με το μήνα καθώς την έβλεπα και συνεχίζω να βλέπω αυτό το θαύμα....ρε παιδιά, δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω! αν τη δείτε είναι ολόκληρη γυναίκα.....ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....

Μετά στη μικρή, είχα και την περιπετειούλα μου, δεν το΄χα δέσει κόμπο... τέλος πάντων, αναρωτιόμουν αν θα την αγαπώ όσο αγαπούσα την αδελφή της...και περνούσαν οι μήνες...κι ήρθε η ώρα να γεννηθεί...και την ώρα που το μωρό είναι μέχρι τη μέση του στον αέρα, σηκώνομαι να το δω...Κορίτσια, μιλάμε για έρωτα ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ! Έκλαιγα από ευτυχία...σκεφτόμουν: αυτό το μωρό θα έχανα; κι έκλαιγα....

Καμμία αποκλειστικότητα δε στερήθηκε η μεγάλη ποτέ.

Έχει την αποκλειστική της, πελώρια θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το πρώτο μας παιδί, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ ΜΑΣ ΦΛΟΥΡΙ.

Και η μικρή έχει τη δική της αποκλειστική, εξίσου τεράστια θέση γιατί είναι το δεύτερο και τελευταίο μας παιδί, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΣ.

Μαέστρο, μ΄εσένα ξεκίνησα, τα δικά μου θυμήθηκα....σόρρυ....

Όλα καλά θα πάνε....

ΚΑΘΟΛΟΥ! ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! Χωρίς πλάκα!

Όλες οι μαμάδες που έχω συζητήσει το ίδιο σκεφτήκαμε! καμμία πρωτοτυπία...μάλλον η Τάρα κάνει τη διαφορά...:-P

Όταν ήμουν έγκυος στη μεγάλη, αναρωτιόμουν αν θα την αγαπώ όσο αγαπούσα τον άντρα μου...την αγάπησα μήνα με το μήνα, χωρίς να το καταλαβαίνω καθώς μεγάλωνε μέσα μου κι έπειτα μήνα με το μήνα καθώς την έβλεπα και συνεχίζω να βλέπω αυτό το θαύμα....ρε παιδιά, δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω! αν τη δείτε είναι ολόκληρη γυναίκα.....ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ.....

Μετά στη μικρή, είχα και την περιπετειούλα μου, δεν το΄χα δέσει κόμπο... τέλος πάντων, αναρωτιόμουν αν θα την αγαπώ όσο αγαπούσα την αδελφή της...και περνούσαν οι μήνες...κι ήρθε η ώρα να γεννηθεί...και την ώρα που το μωρό είναι μέχρι τη μέση του στον αέρα, σηκώνομαι να το δω...Κορίτσια, μιλάμε για έρωτα ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ! Έκλαιγα από ευτυχία...σκεφτόμουν: αυτό το μωρό θα έχανα; κι έκλαιγα....

Καμμία αποκλειστικότητα δε στερήθηκε η μεγάλη ποτέ.

Έχει την αποκλειστική της, πελώρια θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το πρώτο μας παιδί, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ ΜΑΣ ΦΛΟΥΡΙ.

Και η μικρή έχει τη δική της αποκλειστική, εξίσου τεράστια θέση γιατί είναι το δεύτερο και τελευταίο μας παιδί, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΣ.

Μαέστρο, μ΄εσένα ξεκίνησα, τα δικά μου θυμήθηκα....σόρρυ....

Όλα καλά θα πάνε....

Ετσι ειναι οπως τα λες! Απλα μου αρεσει να την πειραζω!:tongue:

age.png age.png

θα συμφωνησω μετην Ελλη

και για μενα ισχυουν ακριβως τα ιδια στην αρχη δεν ηξερα εαν θα αγαπησω τον μεγαλο μετα οταν ημουν εγκυος στον μικρο ελεγα οτι αποκλειεται να αγαπησω αλλο παιδι οσο τον μεγαλον μου ο μικρος ομως ηρθε και οχι απλα μας κερδισε απο την πρωτη στιγμη :tongue: δεν εχω λογια να σας περιγραψω:rolleyes:ομως ο μεγαλος οντως επαθε ζημια απο θεμα ζηλειας εχασε βλεπετε την πρωτοκαθεδρεια....

τωρα που ερχεται ο μπεμπης δεν παυω να αναρωτιεμαι εαν θα το αγαπησω οπως τα αλλα αν και οχι οσο στον δευτερο γιατι πλεον ξερω οτι το καθε παιδι εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μας

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

thanks u για τις ευχές again

@κατερίνα

οικονομικά ήταν (pm για λεπτομέρειες) και πολύ καλό κορίτσι

thank you :)

pvIIYV9oT4Y

Παρασκευή εκεί ήμουν κ μάλιστα από τις 20:20 για να προλάβω και decode

εκπληκτικό live

diorama κορυφή που τους έχω κ αδυναμία

age.png

age.png

PJfhGL0F6LE&feature=related

λατρεμενο....!!

Γιατι δεν υπηρχε babysitter μηπως?;) Αν θυμαμαι καλα βεβαια, εσυ την εβγαλες στον Ιορδανη!!!:tongue: Γιατι λοιπον δεν πηγες ωεο?

γιατι μετα τον Ιορδανη πηγα για σουφλε σοκολατας στα Haagen dazs!:tongue:

Η πριγκίπισσά μου έγινε τριών (πριν 1 μήνα) και το αντράκι μου σήμερα ενός έτους. Είπαμε να τους κάνουμε τα γεννέθλια μαζί. Ήταν πολύ ωραία βραδιά.

να χαιρεσαι τα μικρα σου Ντεπιες και να τα δεις οπως αυτα επιθυμουν!(δηλαδη να ακουνε καλυτερη μουσικη απο σενα:mrgreen:)

εμενα παλι τιποτα δεν με ειχε πιασει απο ολα αυτα που ειπαν τα αλλα κοριτσια

ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο αν θα αγαπησω το ενα πιο πολυ απο το αλλο η αν το πρωτο θα χασει την αποκλειστικοτητα

στο δευτερο η μονη διαφορα ειναι,οτι πρακτικα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απο το πρωτο ,και το απολαυσα καλυτερα σαν μωρο,συναισθηματικα παντως καμμια μα καμμια διαφορα:D

Good_Morning.jpg&t=1

παρτε κι ενα καλοκαιρινο τραγουδι για να την σπασουμε στη βροχη!

LhHV-7Cc0Y0

1958530te2chmztha.gif

1659460l7cq3ecqgr.gif

γιατι μετα τον Ιορδανη πηγα για σουφλε σοκολατας στα Haagen dazs!:tongue:

:shock::tongue:

να χαιρεσαι τα μικρα σου Ντεπιες και να τα δεις οπως αυτα επιθυμουν!(δηλαδη να ακουνε καλυτερη μουσικη απο σενα:mrgreen:)

:lol::lol::lol:

εμενα παλι τιποτα δεν με ειχε πιασει απο ολα αυτα που ειπαν τα αλλα κοριτσια

ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο αν θα αγαπησω το ενα πιο πολυ απο το αλλο η αν το πρωτο θα χασει την αποκλειστικοτητα

στο δευτερο η μονη διαφορα ειναι,οτι πρακτικα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα απο το πρωτο ,και το απολαυσα καλυτερα σαν μωρο,συναισθηματικα παντως καμμια μα καμμια διαφορα:D

Σωστα, στο δευτερο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.

Εδω εχει λιακαδα!:D

TMR_3BJCmh8

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...