Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Η πριγκίπισσά μου έγινε τριών (πριν 1 μήνα) και το αντράκι μου σήμερα ενός έτους. Είπαμε να τους κάνουμε τα γεννέθλια μαζί. Ήταν πολύ ωραία βραδιά.

@Κατερίνα σούπερ η Μίνυ που μου πρότεινες :), το διασκέδασαν πολύ τα μικρά.

thanks again

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πριγκίπισσά μου έγινε τριών (πριν 1 μήνα) και το αντράκι μου σήμερα ενός έτους. Είπαμε να τους κάνουμε τα γεννέθλια μαζί. Ήταν πολύ ωραία βραδιά.

@Κατερίνα σούπερ η Μίνυ που μου πρότεινες :), το διασκέδασαν πολύ τα μικρά.

thanks again

2 χρονια διαφορα και τα δικα σου ε? Να τα χαιρεσαι! Αν ηταν στο παρτυ σας η κοπελιτσα που ειχε η Κατερινα στο παρτυ της κορουλας της, ναι ηταν πολυ καλη.

age.png age.png

Μαεστρία είσαι γκαστρούλα?

Έτσι λέω. Ακόμα ούτε στο γιατρό δεν πήγα, γι' αυτό σςςςςς, μην το γρουσουζέψουμε. :tongue::tongue::tongue:

Μ΄ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................

Καλό ήταν αυτό ή κακό; :confused:

Depeche ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Happy_Birthday.png

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

και ένα κομμάτι που άκουσα χθες τυχαία, είχα ξεχάσει την ύπαρξή του αλλά μου θύμισε έντονα τα εφηβικα μου χρόνια, το βάζανε πολύ συχνά στο ράδιο, αν και γαλλικό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε για να μην πω ότι στα πρώτα πάρτυ το χορέψατε όλοι και όλες

oCiSyO5dKbs

μου θυμιζει και εμενα τα παρτυ που καναμε και μαλιστα εαν δεν βρισκοταν και κανενα αγορι να μας ζητησει σε χορο το χορευαμε με τις φιλες μου:rolleyes::tongue::tongue:

Ζηλεύω που βρέχει, θέλω και εγώ!!!!! Ελπίζω να μη βρέχει αύριο, έχουμε γάμο και θα είμαστε παρανυφίτσες! Για να δούμε πως θα πάει!

μηπως εισαι διχασμενη προσωπικοτητα :Dνα το κοιταξεις:rolleyes:

παρολα αυτα μακαρι να σας εκανε καλο καιρο ωστε να το ευχαρηστηθειτε

εδω εχει τωρα μια εβδομαδα και παραπανω που καρεκλες ριχνει απο υγρασια αλλο πραγμα νωμιζεις οτι το σπιτι το εχεις μονιμα σφουγκαρισμενο

[quote name='TARA;623932

Χα χα! Καλο! Aυτο το θυμασαι?

wgacX35zBck

ωωω και αυτο μια απο τα ιδια:D:D

ντιπες να τα χαιρεσαι και τα δυο

και εμενα τα μεγαλα τοση διαφορα εχουν και παντα τους καναμε μαζι γενεθλια β

Έτσι λέω. Ακόμα ούτε στο γιατρό δεν πήγα' date=' γι' αυτό σςςςςς, μην το γρουσουζέψουμε. :tongue::tongue::tongue:

μαεστρο μου συγχαρητηρια

[/QUOT

Bpbuqh12oj4

tRX1p2.png

χα χα! αυτό το θυμασαι?

wgacX35zBck

φυσικά, αλλά πάντα ήταν από τα τραγουδια που δεν καταλάβαινα το στίχο

je t'aime moi - non plus (σ'αγαπώ - ούτε εγώ) Μετά έμαθα για το χαρακτήρα και τη ζωή του Gainsbourg και κατάλαβα πολλά

μου θυμιζει και εμενα τα παρτυ που καναμε και μαλιστα εαν δεν βρισκοταν και κανενα αγορι να μας ζητησει σε χορο το χορευαμε με τις φιλες μου:rolleyes::tongue::tongue:

χα χα πες το ψέματα

Ελπίζω να μη βρέχει αύριο, έχουμε γάμο και θα είμαστε παρανυφίτσες! Για να δούμε πως θα πάει!

Αν ήταν νωρίς ο γάμος γλυτώσατε αλλά μετά τις 9 βρέχει συνέχεια. Δεν πειράζει όμως καθόσον λένε γάμος με βροχή = ευτυχισμένος γάμος. Πάντως εύχομαι να την καμαρώσεις και νυφούλα την κορούλα σου

Λοιπόν το τραγούδι το άκουσα πρώτη φορά προχθές. Μου φάνηκε παράξενο κάτι μου άρεσε στο ρυθμό και στη φωνή της τραγουδίστριας (για μένα είναι παντελώς άγνωστη)

bSFfmY27ojk&feature=related

esys κοριτσάρα μου,πόσο καιρό έχω να σε δώ?

Τι κάνεις?

Οι υπόλοιπες καλά?

pvIIYV9oT4Y

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα!!!!!

Ντιπες να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!!

Μαεστρία όλα καλά να πάνε!!! Δεν λέω τίποτα παραπάνω, θα τα πούμε όλα μετά!:-P:-P

Τάρα όχι, δεν ήταν η νεράιδα στο πάρτυ του ντιπες, άλλη κοπέλα, μένουν στην ίδια πολυκατοικία με την κουμπάρα μου, και απ'οτι ξέρω είναι οικονομική, ντιπές αλήθεια απο χρήματα τι έλεγε?

Εσύς σε ευχαριστώ, εύχομαι να την καμαρώσω νυφούλα!!!!! Και εσύ ότι καλύτερο!!!!

Στέγια, πότε πέρασαν 9 μήνες????? Αντράκι ο Τζώνυ!!!!

Οσον αφορά τη βροχή, εννοούσα ότι θα ήθελα να βρέχει το σάββατο που σας έγραφα, όχι όμως την κυριακή. Ευτυχώς η βροχή άρχισε με το που τελείωσε ο γάμος και δεν σταμάτησε να βρέχει όλη τη βραδιά. Ελπίζω να μην έχει κρυώσει η κόρη μου. Ιδωμεν!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif και στη ροκοπαρέα!!!

Κοριτσομάνα πως τα πας; Τι λένε τα πρωινάδικα, έχουν τπτ ενδιαφέρον; Οι μικρές;;;

Πως είναι με δύο; Περίεργα;

Εμένα ξέρετε τι μ' έπιασε τώρα που - μάλλον - θ' αποκτήσω κι άλλο; Ενοχές, γιατί θα στερηθεί ο γιος μου την αποκλειστικότητα!

ΚΟΥΛΟ;;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημερα!!!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδα και απο μενα!!Εδω γυρω ειμαι δεν χαθηκα!!!

Ας βαλω και ενα τραγουδακι πυ εχω αιωνες!!!!

QUOTE]

Σε φωναξε η γραια για συμπαρασταση?:lol:

Εμένα ξέρετε τι μ' έπιασε τώρα που - μάλλον - θ' αποκτήσω κι άλλο; Ενοχές, γιατί θα στερηθεί ο γιος μου την αποκλειστικότητα!

ΚΟΥΛΟ;;;;

Εντελως κουλο ομως!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...