Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουλουράκι μακρουλό έξω απο τη φιγκαρό και μετά κρέπα σε ένα μαγαζί που υπάρχει ακόμα και είναι πάνω σε μια κεντρική οδο που δεν θυμάμαι τώρα.

Με διαφώτισες! :cool:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ναι αλλά με λιμενικό!!!!

Ε, εντάξει, κοντά είναι. :tongue::tongue::tongue:

Πολύ ΜΕ αρέσει κι αυτό το δικό της.

LPn0KFlbqX8&NR=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

212301f7u1v73qls.jpg

μα της dark σκηνής φυσικά

εμείς δεν είμαστε πλέον πλειοψηφία εδω? :cool:

Oριστε?:confused: Θα΄θελες!!!:tongue:

Καλησπέρα!!!!!!!

Γιούλα και ΕλληΒου, μωρέ αν είναι να μας πάει έτσι η χρονιά να τη σταματήσω. Νταξ, έχουν τα δίκια τους, σκουπιδιαραίοι και όλοι οι συμβασιούχοι (βρεφονηπιοκόμων περιλαμβανομένων) έχουν 2 μήνες να πληρωθούν, και ο δήμαρχος έχει ξηλώσει τα μάρμαρα στην κεντρική πλατεία για να βάλει καινούρια. Είναι σαν να σου λέει το αφεντικό ότι σας κόβω μισθό λόγω κρίσης και εκείνος να κυκλοφορεί με τζάγκουαρ. Αλλά και εμας δεν μας παίρνει να πληρώνουμε χωρίς αποτέλεσμα. Ιδωμεν, ευτυχώς που έχω τη μαμά μου και κρατάει την μικρή.

Γιούλα και εμας στο σταθμό είναι 60-30% αλλοδαπά με ελληνάκια.

Αν και συμφωνω με τους εργαζομενους, απορω τι κανουν οι υπολοιποι γονεις που δεν εχουν γιαγια και παππου... Ποσα πληρωνετε Κατερινα?

Μαεστρία μου σου εύχομαι τα καλύτερα απο εδώ και πέρα!

Εεεεεεεεεεεεερχονται!!! Ωχ! Λες να΄ναι διδυμα?:mrgreen:

Και μετά το ξεβίδωμα στη ντίσκο, μπουγάτσα στο Σκοπευτήριο στις 5 το πρωί!!!

Με τυρί φυσικά. ;)

Παντα!!!

Αναβιώση 80ς βλέπω και ΔΕΝ ξεκίνησε από μένα (για τις φαρμακόγλωσσες σκληρές πήγαινε αυτό). Να παίξωωωωω; :cool:

Χαρηκες εσυ ε? Εξαφανιστηκε η λεχωνα, και βρηκες συμπαρασταση απο αλλου!:tongue:

Χθες ειχε πολυ ωραια μερα, και σημερα το ιδιο. Η γιαγια ειναι πανω στο χωριο στον Εβρο για σκ με 12 βαθμους και βροχη... Θα΄θελα ομως να΄μαι κι εγω εκει...!

udBEHGhfNSY

age.png age.png

Διαφημίσεις

μα της dark σκηνής φυσικά

εμείς δεν είμαστε πλέον πλειοψηφία εδω? :cool:

χα χα....γελασαμε....:mrgreen::evil:

Παιζουν την Πεμπτη στο γνωστο στεκι. Καλοι ε?;):mrgreen::oops:

και το Σαββατο που μας περασε το γνωστο στεκι επαιζε heavy και hard, εμεις γιατι δεν πηγαμε?εεεεεεε??????:evil:

προσπερναω τα 80'ς (εμοτικον αναγουλας) και σας καλημεριζω!!!

ειπαμε να βρεξει,αλλα εδω το εχει παρακανει!

κρυωμενος ο Σπυρος με δεκατα και βηχα!

καλη σχολικη χρονια!:evil:

I8j2ej5jqQw

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο. Παράξενη ζέστη σήμερα, ο κόσμος έξω κυκλοφορούσε με κοντομάνικο ή ακόμη και ραντάκι. Αρχίζει πάλι ο καιρός και γίνεται κουραστικός. Αυτό το demi όπου η υγρασία σε κάνει να μη μπορείς να αναπνεύσεις μου σπάει τα νεύρα

HL89st1UqMo&feature=related

και ένα κομμάτι που άκουσα χθες τυχαία, είχα ξεχάσει την ύπαρξή του αλλά μου θύμισε έντονα τα εφηβικα μου χρόνια, το βάζανε πολύ συχνά στο ράδιο, αν και γαλλικό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε για να μην πω ότι στα πρώτα πάρτυ το χορέψατε όλοι και όλες

oCiSyO5dKbs

Αααααααααααααααααααααα! Κουνήσου απ' τη θέση σου παιδάκι μου!!! :evil:

Εδώ ξέσπασε καταιγίδα!

Μαεστρία είσαι γκαστρούλα?

Ζηλεύω που βρέχει, θέλω και εγώ!!!!! Ελπίζω να μη βρέχει αύριο, έχουμε γάμο και θα είμαστε παρανυφίτσες! Για να δούμε πως θα πάει!

Ντιπες έχετε γενέθλια?????? Να τα 100στήσετε, να την χαίρεστε την μπουμπού!!!!

qDFmNgmaEe0

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

IJW1GQsN5oY

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαεστρία είσαι γκαστρούλα?

Ζηλεύω που βρέχει, θέλω και εγώ!!!!! Ελπίζω να μη βρέχει αύριο, έχουμε γάμο και θα είμαστε παρανυφίτσες! Για να δούμε πως θα πάει!

Καλέ μια φορά είπα να μη διαβάσω τα παραπάνω και βλέπω ότι έχασα σημαντικά επεισόδια

Κατερινάκι φιλάκια

Maestria καλη και τελειόμηνη να είναι η εγκυμοσύνη σου

Ντιπές αν και δεν κατάλαβα ποιος έχει γενέθλια στο σπίτι αλλά σας στέλνω πολλές ευχές για υγεία και χαρά

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στεγιάκι έχω πολύ καιρό να σε πετύχω, τα φιλάκια μου σε σένα και στο μικρό πρίγκιπα

1312333ot7cyf5s5b.gif

και το Σαββατο που μας περασε το γνωστο στεκι επαιζε heavy και hard, εμεις γιατι δεν πηγαμε?εεεεεεε??????:evil:

Γιατι δεν υπηρχε babysitter μηπως?;) Αν θυμαμαι καλα βεβαια, εσυ την εβγαλες στον Ιορδανη!!!:tongue: Γιατι λοιπον δεν πηγες ωεο?

και ένα κομμάτι που άκουσα χθες τυχαία, είχα ξεχάσει την ύπαρξή του αλλά μου θύμισε έντονα τα εφηβικα μου χρόνια, το βάζανε πολύ συχνά στο ράδιο, αν και γαλλικό είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε για να μην πω ότι στα πρώτα πάρτυ το χορέψατε όλοι και όλες

oCiSyO5dKbs

Χα χα! Καλο! Aυτο το θυμασαι?

wgacX35zBck

Ζηλεύω που βρέχει, θέλω και εγώ!!!!! Ελπίζω να μη βρέχει αύριο, έχουμε γάμο και θα είμαστε παρανυφίτσες!

Δεν ξερεις τι θελεις φιλεναδα!:tongue:

Πως περασατε στο παρτυ Ντεπιες? Και τα δυο τα μικρα ειχαν γενεθλια? Χρονια Πολλα και καλα πανω απ΄ολα!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...