Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NuFfUfTasiE

nzwV9cW1aaI

k40su7eHgIs&ob=av2e

Καλώστην!!!!!

Αι λοβ γιου!!!!!!!!!

Καλά είστε κορίτσια και αγόρι?

Εγώ έχω τα νεύρα μου, στον παιδικό πήγαμε 1 οκτωβρίου, πήγαμε μέχρι και τις 6-10 και απο τότε μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξανακάνει μάθημα γιατί απεργούν οι δάσκαλοι επειδή ο δήμαρχος δεν τους πληρώνει. Καλά κάνουν απ'τη μια αλλά και εμείς τι φταίμε? Πληρώσαμε στο κάτω κάτω!

Ουφ, μη σας πρήζω.

Λιανα ωραίο το ποιηματάκι αλλά βρε παιδί μου με στεναχώρησε, δεν ξέρω γιατί.

Αυταααααααα!!!!!

Ασμα δεν βάζω, κάνω κοπι της καραμελίτσας!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

μαλλον φοβηθηκε ο ΝΤΕΠΙΕς και την εκανε με ελαφρα!

καφέ ήπιες σήμερα? :cool:

pure synthpop!

SXODGahChBM

ChristinaGRZ

Χεντ μπάνγκιν κάνει κ μένα, ευτυχώς όχι ακόμα με κλαρίνα αλλά με ό,τι ακούει από ραδιόφωνο (ευτυχώς προς το παρόν το τι ακούμε είναι ελεγχόμενο)

Α!, χεντ μπάνγκιν κάνει κ με τη μπεμπέ λιλύ :cool:

age.png

age.png

Κατερινάκι και τί γίνεται τώρα με τη μικρή? Την κρατάει η μαμά σου? Σε δημόσιο παιδικό σταθμό πηγαίνει, να υποθέσω? (εμ βέβαια, πως αλλιώς θα απεργούσαν θα μου πεις!). Αντε, καλό κουράγιο.

Μιας και μιλάτε για χεντ μπάνγκιν , ας σας βάλω το μέγιστο βιντεάκι απο το γιουτιούμπι...

gx2E04ZjzZI

Διαφημίσεις

Α!, χεντ μπάνγκιν κάνει κ με τη μπεμπέ λιλύ :cool:
Εννοείται και με την λιλίκα! Τόσος έρωτας πια που το απόγευμα είχα σβηστή την τιβι, ησυχία στο σπίτι. Περπατούσε σε μια φάση αμέριμνος κι εγώ για να τον μαζέψω κοντά μου να φάει, βάζω τιουμπ την λιλύ. Ξαφνιάζεται, γυρνάει απότομα το κεφάλι, έψαχνε παντού την λιλύ. Κοίταγε, ξανακοίταγε τιβι, πουθενά. Να μου χαμογελάει και να ψάχνει την φιλενάδα του. Πολύ χάζι τον έκανα :D

Κάνετε μπανγκιν και με τα άπαντα των ζουζουνιών, μαζού και του γκάμεως; (ο γκάμης του γκάμεως, τι γελάτε!)

Παρακαλώ πολύ να με μπανάρετε για μια εβδομάδα. Αρχισε το γνωστό και μισητό μούδιασμα στα δάχτυλα κι ο πόνος στον καρπό. Ξέρετε τι σημαίνει έτσι; Οου γιες, ιτς σύνδρομο καρπιαίου πάιπ! Τεντονάιτις!

Α τουτ α λερ, αλε ρετουρ και εξαφανιζόλ, σε λίγο ξημερώνει!

WN6Op3.png

κατερινα πονεμενη ιστορια ο κρατικος παιδικος σταθμος:mad:και εδω εαν και επαρχια ακριβως τα ιδια συμβαινουν σε εμας δυο χρονια τωρα εχουν διωξει την καθαριστρια την μαγειρισσα και εχει μεινει μια δασκαλα με περιπου 25 παιδακια παει και τους καθαριζει καθαριστρια του δημου εννοειτε οτι δεν τα ταιζουν πλεον και τα παιρνουν στις δωδεκα και τεταρτο τωρα τι παιδικος ειναι αυτος δεν ξερω:confused:καλα τωρα να δειτε γελιο που προεκλογικα ταζουν λαγους με πετραχειλια ολοι θα φερουν δασκαλες θα απαναλειτουργησει κανονικα ο σταθμος κτλ τα γνωστα τα λογια τα μεγαλα....απο την αλλη δεν ειμαι καθολου ρατσιστρια και μαλιστα εχω βαφτισει και αλβανακι μαζι με τον μεγαλο μου τον γιο και τα παιδια παρεα κανουν και στο σπιτι μου ερχονται διαφορων εθνικοτητων παιδια αλλα δεν μπορω να μην το πω οτι τουλαχιστον στον παιδικο τον δικον μας προτειμουνται παιδια αλλοδαπων παρα δικα μας:confused:τα δικα μου ουτε για μια μερα δεν μου τα πηραν εκει και αναγκαζομουν και τα εσκαγα:-(

Χριστινα περαστικα και τρελο γελιο ο μικρος σου μου θυμιζεις παλιες εποχες

σημερα ξεκινησε μια λιακαδα αλλο πραγμα και ξαφνικα ριχνει καρεκλοποδαρα και οχι τιποτε αλλο ακομα δεν εχω πλυνει τα μωρουδιακα

ελπιζω να μην τρεχω τελευταια στιγμη:-P:-P:-P:-P

tRX1p2.png

Δε θυμάμαι, το ποστάρει κάποια συγκεκριμένα;;; :tongue:

(δεν έχω και ηχεία, εύχομαι να 'βαλα καλό βιντεάκι)

Καλή Παρασκευή παίδες!!! Αχ, τι ωραία που 'ρθε πάλι το σ/κ!!!

wa2nLEhUcZ0

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δε θυμάμαι, το ποστάρει κάποια συγκεκριμένα;;; :tongue:

Καλή Παρασκευή παίδες!!! Αχ, τι ωραία που 'ρθε πάλι το σ/κ!!!

wa2nLEhUcZ0

Ναι, καποια το εβαζε, και βρηκε αντικαταστατρια τωρα ε?:evil:

age.png age.png

Γιατί η καφρίλα δεν είναι μόνο ROCK:tongue:

και τι σχεση εχει το ROCK με την καφριλα?:rolleyes:

κι εμεις που εχουμε ηχεια,νομιζεις οτι θα το ακουσουμε?:mrgreen:

d7eNDZLwo8Q

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...