Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Ναι πράγματι σούπερ ο καφεδάκος, ένας δεν έφτασε, ΄θέλουμε διπλή δόση απο καπετανισσούλα όμως, ας ελπίσουμε το καλοκαίρι!

Εύγε κιόλας για το τραγούδι!

Πολύ ψωμούρα όμως το κεκάκι σας, ευχαριστώ δεν θα πάρω, θα μείνω στον καφέ, στα ψωμάκια με μερέντα (κουβαδάκι) στα κρουασανάκια και τα λοιπά κεράσματα.

Μαεστριόνι πως είστε σήμερις? Εμάς τρέχει λίγο η μυτούλα μας αλλά νταξ, θα περάσει και αυτό, άλλωστε ούτε πέμπτη σχολείο, ούτε παρασκευή ούτε δευτέρα μάλλον. Εχουν θεματάκι που δεν πληρώνονται (δημοτικοί υπάλληλοι γαρ), εγώ όμως που τους έσκασα στην τράπεζα το μηνιάτικο τι φταίω? Και πάλι καλά που έχω τη μάνα μου, αλλιώς τι θα έκανα?

Αυτά, μη σας πρήζω άλλο, πάω να φάω τη ρεβυθάδα μου!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλους και όλες ευχαριστώ για τις ευχές σας και ελπίζω ότι κάποια στιγμή να μας αξιώσει ο Θεός και μας.

Περαστικούλια στα παιδάκια που είδα ότι οι φθινοπωρινές ιωσούλες ξεκίνησαν να ταλαιπωρούν γονείς και μικρά

9TXqSJ9qDQ8

Καλά ε,

ένα 24ωρο έλειψα και είχαμε τρομερές εκπλήξεις στο τοπικ

Joy Division

Cure και

Diary of Dreams!!! (respect GIOYLA!!!)

(ξεφύγαμε λίγο από την Αμερικανίλα...:cool:)

πάλι θέλω τα φώτα σας

16/10 έχουμε πάρτυ (1 έτους ο μικρός και 3 η μικρή μας)

το κοριτσάκι που είχαμε κανονίσει να έρθει ντυμμένη φραουλίτσα ή τίνκερμπελ κ να διασκεδάσει τα μικρούλια τελικά ΔΕΝ μπορεί να έρθει :(

ΡΩΤΩ λοιπόν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο δλδ να έχετε υπόψη σας κάποια κοπελίτσα που να ντύνεται φιγούρα ντίσνευ κ.λ.π κ να κάνει κάποιο μικρό show της 1,5 ώρας (face painting, balloons etc) thanks in advance :)

age.png

age.png

ΡΩΤΩ λοιπόν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο δλδ να έχετε υπόψη σας κάποια κοπελίτσα που να ντύνεται φιγούρα ντίσνευ κ.λ.π κ να κάνει κάποιο μικρό show της 1,5 ώρας (face painting, balloons etc) thanks in advance :)
Σίγουρα θα σου πει η Κατερίνα, περίμενε να σε δει!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μην ξαναβάλουμε το Friday, για ποικιλία. :mrgreen:

Eπ...αυτο ειναι δικο μου...το χω κατωχηρωσει ..και τιμης ενεκεν πρεπει να μου το βαζετε καθε Παρασκευη !!!!Νταξ;;;;;

Σίγουρα θα σου πει η Κατερίνα, περίμενε να σε δει!

Ωχ εσενα σε εχασα για λιγο...Μεσα ησουν;;τι κριμα!!Και ηθελα να μαθω νεα απο την συναντηση!!!!:(

Εγω τα ιδια......Ολη μερα ταιζω!!!!

πάλι θέλω τα φώτα σας

16/10 έχουμε πάρτυ (1 έτους ο μικρός και 3 η μικρή μας)

το κοριτσάκι που είχαμε κανονίσει να έρθει ντυμμένη φραουλίτσα ή τίνκερμπελ κ να διασκεδάσει τα μικρούλια τελικά ΔΕΝ μπορεί να έρθει :(

Για 5-6 χρόνια είχαμε την Τζένη Παπαχαραλάμπους "μαρουλίτες". τηλ: 210-2013400.

Εγγυημένα τα παιδιά θα περάσουν καλά, τα απασχολεί, φεύγει ΠΟΛΥ τρέξιμο από πάνω σου. Μόνο που ήταν ολίγον τι τσουχτερή στην τιμή της, σε σχέση με άλλους (που είχα δοκιμάσει και ήταν πεταμένα λεφτά).

Μια φορά που δεν μπορούσε, μου είχαν στείλει κοπέλα από τις "Σφυριχτρούλες" δεν έχω τηλ. τώρα, γενικά είχα μείνει ευχαριστημένη, όχι ενθουσιασμένη.

Τώρα έχουν περάσει 2 χρόνια από την τελευταία φορά που καλέσαμε κλόουν, οπότε δεν ξέρω πλέον τι ισχύει και τι όχι...

Ό,τι διευκρίνιση θέλεις και μπορώ να βοηθήσω, είμαι στη διάθεσή σου...:)

Διαφημίσεις

zanYf6c-DpA&feature

καλησπερα:P
σαν να επιασε κρυο μου φαινεται και οχι τιποτε αλλο ελεγα να την βγαλω με τα ρουχα που εχω μεχρι να γεννησω:rolleyes: ασε δε που δεν εχω καμια ορεξη να αγοραζω παπουτσια για εναν μηνα δεν μου κανουν εχουν πρηστει τα ποδια μου γμτ:evil:τεσπα εχθες ειχα ανεβει Αθηνα για το ikea ψωνισαμε για τον μικρο δεν ειχα τιποτα τα ειχα δωσει,ειλικρηνα δεν θα μπορουσα να ζησω με τιποτα στην Αθηνα μεσα στο τρεξιμο, και στο ikea.... ποσος κοσμος βρε κοριστια;τι ουρα στα ταμεια;επαθα πλακα αλλα ομως καταχαρηκα τα ψωνια :Dεαν με αφηνες ακομα εκει θα ειμουν:tongue:
depecheΜ οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να σε βοηθησω αλλατα δικα μου ενθουσιαζονταν με τους ταχυδακτυλαργους και οχι με τους κλοουν

tRX1p2.png

Μαεστριόνι πως είστε σήμερις? Εμάς τρέχει λίγο η μυτούλα μας αλλά νταξ, θα περάσει και αυτό, άλλωστε ούτε πέμπτη σχολείο, ούτε παρασκευή ούτε δευτέρα μάλλον. Εχουν θεματάκι που δεν πληρώνονται (δημοτικοί υπάλληλοι γαρ), εγώ όμως που τους έσκασα στην τράπεζα το μηνιάτικο τι φταίω? Και πάλι καλά που έχω τη μάνα μου, αλλιώς τι θα έκανα?

Ήπιατε καφεδάκο παρέα ρε κορίτσια; Ζουλεύω!

Ο μικρός μου άντρας είναι καλύτερα. Σε καταλαβαίνω Κατερίνα κι εγώ ευτυχώς που έχω τα πεθερίδια, όχι λόγω απεργίας, αλλά ιώσεων, καθότι πρώτη χρονιά! Θα τον κρατήσω σπίτι και Δευτέρα, Τρίτη, να στανιάρει καλά και μετά "κολειο".

Maira κι εγώ το ακούω συνέχεια το τραγούδι των "30seconds to Mars" στο Mtv, το σπρώχνουν, αλλά δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα.

Μ' αρέσει ο τραγουδιστής τους :mrgreen:, ο οποίος είναι και ηθοποιός (Jared Leto http://www.imdb.com/name/nm0001467/), αν θυμάστε το "Requiem for a dream", ήταν ο πρωταγωνιστής.

g_x1uUP_-hM

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...