Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλα μην πλακωθειτε κιολας ποια θα μεινει και ποια θα φυγει! Ολοι οι ροκαδες ειναι ευπροσδεκτοι! Οι ροκαδες ε!!! Μη μπερδευεστε!:tongue::mrgreen:

Καλά, τραγούδα εσύ, θα στο κατεδαφίσω εδώ μέσα! Έρχονται οι μίλι βανίλι!
Πολυ ορο, otrisalin, μαξιλαρι, και μισανοιχτο παραθυρο.
Μην την ακούς, με αυτό τον καιρό θα πάθει κρυοπαγήματα με ανοιχτό παράθυρο. Ανοιχτό όλη μέρα να αερίζεται, το βράδυ που θα κοιμηθείτε κλείσε, μην γίνει παγωτό το παιδί! :mrgreen:

ex2E4vyGem0

WN6Op3.png

Μονη σου τα λες μονη σου τ΄ακους! Θα σκασει μυτη η καπετανισσα με τα τεθωρακισμενα της και θα πλακωσει το μεταλ!:twisted:

Μην την ακούς, με αυτό τον καιρό θα πάθει κρυοπαγήματα με ανοιχτό παράθυρο. Ανοιχτό όλη μέρα να αερίζεται, το βράδυ που θα κοιμηθείτε κλείσε, μην γίνει παγωτό το παιδί! :mrgreen:

Τωρα μιλησε η γραια! Δε μου λες? Με πουλοβερακι θα σε δουμε σημερα?:mrgreen:

age.png age.png

1336342cvqis32oq9.jpg

CHFJJM6mJSs

ταρα εσυ πρεπει να πειρες τηλ τον γιο μου πολυ ροκας μου εγινε τι επαθα λεει η γυναικα χαχαχαχα!!! εχει καλο θειο να λεγεται και το μορφωνει το παιδι μου χαχαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τρελη φαση στο σπιτι και ο αντρας ειναι του δημοτικου τραγουδιου και ειναι σουπερ η κατασταση !!! κουβεντα του σπυρου στον αντρα μου :::::

βρε πατερα πολυ ξενερωτος εισαι τι ειναι αυτα που ακους τσαρουχια χαχαχαχα!!

κωστας ::twisted::twisted:

Ρε συ Έλλη ... δε το θυμάμαι τώρα.

Πού να το θυμάσαι;;;;;;;;;; εσύ είσαι πιπινάκι μπροστά μου...:tongue::tongue:

Εεεεεεεεεεεε μας πιάσανε στον ύπνο και μας τη φέρανε

μας βάλανε στο λούκι τα καταφέρανε

τα όνειρά μας όλα προδοθήκανε

τα πιο ωραία χρόνια μας χαθήκανε....

Το θυμήθηκες τώρα; αν όχι:

mmUk7aLKwIE

Γεια Τσιπούρα! γεια Ντίνα!

Kαλα μην πλακωθειτε κιολας ποια θα μεινει και ποια θα φυγει! Ολοι οι ροκαδες ειναι ευπροσδεκτοι! Οι ροκαδες ε!!! Μη μπερδευεστε!:tongue::mrgreen:

Υπονοείς κάτι;;;;;; μη μου πεις πάλι ότι έχω τη μύγα......:tongue::D

Αααααααααααα ...... εσένα εννοεί... είπα κι εγώ....:tongue::P:mrgreen:

Διαφημίσεις

Τωρα μιλησε η γραια! Δε μου λες? Με πουλοβερακι θα σε δουμε σημερα?:mrgreen:
Φθινοπωρινό καπαρντινάκι βρε κουτό!
Πάντα τα καρφιά πάνε για μένα, ασχέτως αν πιάνουν και άλλους από σπόντα :tongue:

WN6Op3.png

ταρα εσυ πρεπει να πειρες τηλ τον γιο μου πολυ ροκας μου εγινε τι επαθα λεει η γυναικα χαχαχαχα!!! εχει καλο θειο να λεγεται και το μορφωνει το παιδι μου χαχαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τρελη φαση στο σπιτι και ο αντρας ειναι του δημοτικου τραγουδιου και ειναι σουπερ η κατασταση !!! κουβεντα του σπυρου στον αντρα μου :::::

βρε πατερα πολυ ξενερωτος εισαι τι ειναι αυτα που ακους τσαρουχια χαχαχαχα!!

κωστας ::twisted::twisted:

Αψογος ο νεος!:lol: Ευχομαι να γινει ενας γνησιος ροκας, και οχι μουφοροκας σα μερικες μερικες εδω μεσα...!:twisted::mrgreen:

Πού να το θυμάσαι;;;;;;;;;; εσύ είσαι πιπινάκι μπροστά μου...:tongue::tongue:

Κι εγω ειμαι πιπινακι μπροστα σου!:tongue:

Υπονοείς κάτι;;;;;; μη μου πεις πάλι ότι έχω τη μύγα......:tongue::D

Το ειπες μονη σου, δεν εχω να προσθεσω κατι!:lol:

Φθινοπωρινό καπαρντινάκι βρε κουτό!

Πες μου οτι θα ειναι και μωβ...!

Πάντα τα καρφιά πάνε για μένα, ασχέτως αν πιάνουν και άλλους από σπόντα :tongue:

:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Αψογος ο νεος!:lol: Ευχομαι να γινει ενας γνησιος ροκας, και οχι μουφοροκας σα μερικες μερικες εδω μεσα...!:twisted::mrgreen:

Το ειπες μονη σου, δεν εχω να προσθεσω κατι!:lol:

:tongue::tongue::tongue:

Τα είδες έλλη; Σββββββββιν τα βέλη!

Δεν θα είναι μωβ, θα σου κάνω σουρπρίζ :tongue:

WN6Op3.png

Κι εγω ειμαι πιπινακι μπροστα σου!:tongue:

Ευχομαι να γινει ενας γνησιος ροκας, και οχι μουφοροκας σα μερικες μερικες εδω μεσα...!:twisted::mrgreen:

Τα είδες έλλη; Σββββββββιν τα βέλη!

:tongue:

Ααααααααααα.....πιπινοπουλάκια μου......:)....

όταν θα μεγαλώσετε σαν κι εμένα (να πω και τη Χριστίνα;) τότε θα διευρινθούν οι ορίζοντές σας και θα καταλάβετε τον ορισμό το σωστό του ροκά ;).......

Διαφημίσεις

2190289m4p3ecrmh6.jpg

Για τις γλυκες μου φιλεναδες!!!:mrgreen:

Ααααααααααα.....πιπινοπουλάκια μου......:)....

όταν θα μεγαλώσετε σαν κι εμένα (να πω και τη Χριστίνα;) τότε θα διευρινθούν οι ορίζοντές σας και θα καταλάβετε τον ορισμό το σωστό του ροκά ;).......

:lol::lol::lol:

Τς, τς, τς, έλεος, όλες τα ξέρουν όλα εδώ μέσα πια! ;)

Οχι ολες...μονο εγω και η καπετανισσα!!!:tongue:

nm9A3J294Ic

age.png age.png

2190289m4p3ecrmh6.jpg

Σλουρπ πόσο θα το χτύπηγα αλύπητα ένα τέτοιο τουρτίδιο τώρα!!! Με γαλλικό καφέ με γάλα-χωρίς ζάχαρη και φρατζολάκια με βούτυρο και καπνιστό τυρί... Σλουρπ!

WN6Op3.png

Σλουρπ πόσο θα το χτύπηγα αλύπητα ένα τέτοιο τουρτίδιο τώρα!!! Με γαλλικό καφέ με γάλα-χωρίς ζάχαρη και φρατζολάκια με βούτυρο και καπνιστό τυρί... Σλουρπ!

To θελω οοοοοοοολο το πακετο αυτο!!!:tongue: Μονο που ο καφες να ειναι διπλος εσπρεσσο παρακαλω! Σκετος χωρις γαλα!

age.png age.png

ευχαριστω πολυ!:tongue:

Οχι ολες...μονο εγω και η καπετανισσα!!!:tongue:

:cool::cool::cool:

To θελω οοοοοοοολο το πακετο αυτο!!!:tongue: Μονο που ο καφες να ειναι διπλος εσπρεσσο παρακαλω! Σκετος χωρις γαλα!

λυσσα κακια πρωι πρωι!:mrgreen:

ποσα ειπατε πια!απαπαπαπα!βαριεμαι να τα διαβασω ολα,παρακαλω η γραμματεας να μου γραψει περιληψη:tongue:

πολυ ωραιος ο χθεσινος καφες!και μοναδικος θα ελεγα,μονο που δεν φτανει μονο ενας αλλα δεν πειραζει!:D

λοιπον,χθες που χαζευα mtv ακουσα αυτο το τραγουδι,και ομολογω οτι μου αρεσε!(μην με κραξετε οτι το εχετε βαλει και δεν το ακουσα,νταξξξ??)

mLqHDhF-O28&ob=av2n

να μην λεει και η ΚΑΤ οτι βαζω ολο τα ιδια:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...