Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

Εχεις πολλα εμβρυα και καλα , θα πετυχετε και ειμαι σιγουρη. να ρωτησω κατι θεωρητικα τα 6ης μερας δεν ειναι τα πιο καλα ; πως και δεν ξεκινας με αυτα ; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Κατά αρχήν...

Κατεριναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ότι επιθυμείς!!!Να είσαι παντα ευτυχισμένη και υγειής!!!!!

1034201wuct948qws.gif

Ταρα περαστικά στην μικρή!!(καλά, πως πήγες γυμναστήριο;;;;;;;:shock::shock::shock:)

Τσικιιιιιιδεν παίζεσαι λέμε!!!Κάλα σου είπε ο γιατρός!!!!Μα αν είναι δυνατον ρε κοπελιά!!!6 μηνών σε παιδοοδοντίατρο!!!!χαχαχαχα

Λιάνα που χάθηκες αυτή την εβδομάδα;;;Ε;;;Ε;;;

Μαιρα..... χαχαχαχα είδες ωραίο φινάλε που έκανε η Χριστίνα;;

Κουφ καλημέρα.Όλοι καλά;;;;;

Ωραία, βλέπω πήγατε όλες για ύπνο. Οπότε θα κλείσω το μαγαζί με τον δικό μας τρόπο ;)

(έχω την εντύπωση ότι μόνο σε μένα αρέσουν οι suede?)

Που είσαι ρε κοπελιά χαμένη;; Βρήκες τον άκτιβ εαυτό σου;;;;) (κάτσε να πάμε σπίτι να τους ακούσουμε να σου πούμε άμα μας αρέσουν)

Το τραγουδάκι για την Κατερίνα!!!

LNafWbdriW0

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

1339304gvu0v94hww.gif

Λοιπόν...Ρένα μου είμαι μάχιμη! Το σκεπτικό μου ήταν ότι αφού έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να πάω σπίτι να ξαπλώσω, τουλάχιστον ας πάω γυμναστήριο, να ξεπεράσω και τον πόνο, και να γεμίσω ενέργεια!;)

Ο Φώτης γύρισε χθες από τη δουλειά τα μεσάνυχτα!!!:shock: Εντωμεταξύ είχε μείνει ο Αντώνης στη γιαγιά το απόγευμα, δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι, και γύρισε εκείνη την ώρα με τον μπαμπά! Εβλεπε παιδικά ως τις 1, και μετά ούρλιαζε γιατί δεν ήθελε λέει να κοιμηθεί! Μου ξύπνησε το μωρό, και μετά έκλαιγαν και τα δύο!:evil:

Κι επειδή πήρατε πολύ αερα μερικές μερικές εδώ μέσα, ας βάλουμε τραγουδάκι της προκοπής ν΄ακούσουμε!

Cqh54rSzheg

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!

Εγώ σήμερα πήγα στον Αγιο Σάββα κι έκανα ψηλάφιση μαστού και τεστ παπ. Πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα γιατί μάλλον υπάρχουν κύστεις στο στήθος (είχα και παλιά). Στο τεστ παπ όμως μου βρήκαν πολύποδες στον τράχηλο, εξωτερικοί και εσωτερικοί, οι οποίοι δεν υπήρχαν όταν γέννησα... Μου τους έβγαλαν επί τόπου (μίνι απόξεση δηλαδή εν ψυχρώ), τους έστειλαν για βιοψία, κι εγώ μετά αν και με πόνους, πήγα γυμναστήριο και κατόπιν να παραλάβω τα τέκνα! Πάω να φάω, τραγουδάκι αργότερα!

Ταρουλίνι περαστικά στην μικρή, σήμερα θα ειναι οκ!!! Καλά αποτελέσματα και σε σένα και μην αγχωθείς!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!!

Σορυ για χτες είχα παρατήσει το τηλ στο αμάξι και το πήρα τη νύχτα.

Σε ευχαριστώ και για τις ευχές!!!

μας βγηκαν και τα 1α δοντακια αλλά έχω την αισθηση οτι το ενα ειναι λιγο στραβο και σκεφτομαι να τον παω σε ενα παιδοδοντιατρο ..

................

οι αθηναιες ποτε θα κανονισουμε να βρεθουμε? ειμαι και σε μουντ να παμε γενεκες μονες για ποτο ( αφου κοιμησουμε τα ζουζουνια εννοειται!!!)

Κατσίκι κατευθείαν σιδεράκια!!!!! Μη σου πω και το άλλο που βάζουν εκτός στόματος για να κρατάει όλη τη μασέλα!!!!

Ναι ρε, πότε θα βρεθούμε, μου έχετε λείψει, αλήθεια!!!!!!!!

(έχω την εντύπωση ότι μόνο σε μένα αρέσουν οι suede?)

Και σε μένα!!!

Καλημέρα!!

Κατά αρχήν...

Κατεριναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ότι επιθυμείς!!!Να είσαι παντα ευτυχισμένη και υγειής!!!!!

Το τραγουδάκι για την Κατερίνα!!!

Ρενάκι, ευχαριστώ!!!!!!!!!! Και εσύ με το καλό ένα αδερφάκι για την μικρούλα!!!!!! Αυτές τις μέρες θα παραλάβεις και το Γκρέις!!!!

ΦΥΣΤΙΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! Εχω το τηλ του Ηρώδη, αν ενδιαφέρεσαι!!! Αυτό πάλι με το τζάκι το έχουμε και εμείς, χτες μπήκε απο το πλάι του προστατευτικού και μετά κυλιόταν στο χαλί :evil::evil::evil::evil:

Ρε κορίτσια μέχρι τι ηλικία περνάνε φάσεις τα πιτσιρίκια??? Αντε μην αρχίσω να περνάω και εγώ φάσεις και μου γυρίσει το μάτι. Τώρα ζούμε την εποχή που η Ελέ θέλει μόνο με τον μπαμπά να πηγαίνει για ύπνο. Με έχει κουράσει αυτό, πόσο μάλλον τον σύζυγο, ξέρετε πως είναι να μη σε θέλει το παιδί σου??? Ευτυχώς είναι μόνο για τον ύπνο, αλλά τη νύχτα που ξυπνάει και ουρλιάζει ούτε να την πλησιάσω δεν θέλει. Προχθές πήγα και την πήρα αγκαλίτσα μπας και κοιμηθεί ο ερμος ο πατέρας της και έκανε λες και είχε δεί βρυκόλακα (χμμμμ, η αλήθεια είναι ότι δεν με έχω δει στον καθρέπτη τη νύχτα :)). Ψυχολογικά με έχει κουράσει αυτό. Ενώ παραδόξως όλη τη μέρα ειναι σούπερ, προσπαθώ να της δίνω να μου κάνει πράγματα, πχ μου δίνει τα μανταλάκια να απλώσουμε, της δίνω το βετέξ και κάνει τις καρέκλες (αν θέλετε σας την στέλνω με 20 ευρά την ώρα, κάνουμε και τα τζάμια αν θέλετε!), γενικά περνάμε καλά μαζί. Τώρα για τη νύχτα τι να πω, με έχει κουράσει. Τεσπα... φάση είναι θα περάσει

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑ!καλα γελασα πολυ (μεχρι τι ηλικια περνανε φασεις τα πιτσιρικια)χαχαχαχα!δεν σου λεωχαχαχαχα!τσικι παιδοορδοντιατρο βρε?ωραια υπαρχει ποιο τρελη απο μενα εδω μεσα!σιδερακια οταν βγαλουν τα κανονικα δοντακια και μαλλον μετα τα 8-9χρονια τους αγαπη μου!ταρα περαστικα στην μικρουλα σου και ελπιζω να βοηθησε το πιλατες και να μην εχεις σημερα 10-11-12ατα.ειδα οτι εχτες μιλουσατε για τα εμβολια της ηπατιτιδας εγω τα εκανα περυσι καλο ειναι οτι δεν ειναι αναγκαιο να μην γινετε αμεσως.ειχα και εγω αγωνια για το αν χρειαζοταν να εχουν το εμβολειο αλλα βλεπω οτι πηρα την σωστη αποφαση και δεν το χρειαστηκαμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΑΣ! Να χαίρεσαι την Ελίτσα σου και τον αντρούλη σου κορίτσι μου, να είσαι πάντα καλά!!! Οσο για το γεγονός ότι δεν σε θέλει τα βράδια η Ελέ, είπες την φράση κλειδί "δεν έχω δει τον εαυτό μου στον καθρέφτη" (αυτό τα λέει όλα)!!! Απλά κορίτσι μου, η Ελευθερία είναι αυτό που λέει το όνομά της (σαν την μαμά μου), ελεύθερη και ωραία και δεν θέλει πολλά πολλά έτσι? Αντε, μην τα πάρει!!!

Η Ρενιώ μ' έχασε. Ρενάκι θα έρθω σε λίγο διπλα να τα πούμε!

Ο δεσμός μου περνάει τις κλειστές του. Δεν πειράζει Χριστίνα, η μελαγχολία σου πηγαίνει.

Ταρούλα μου πανέμορφη και πανέξυπνη, περαστικά σου εύχομαι (που είναι δηλαδή) και συνέχισε να βάζεις ωραία κομματάκια σαν αυτό που έβαλες απο Cream.

Τα ιδιαίτερα φιλιά μου στην Μάντυ.

Σήμερα η Κλεό δεν έχει σχολείο, έχουν λέει σεμινάρια οι δάσκαλοι και το έκλεισαν το μαγαζί. Ρε κορίτσια, σχεδόν ποτέ δεν κάνει ολόκληρο πενθήμερο, 4 μέρες την εβδομάδα το πολύ σχολείο, όλο κάτι θα έχουν. Ελεος!

Τσικουι, Λέγκω, Κουφετάκι, Τουφάκο και λοιπές όμορφες, τις καλημέρες μου.

Και ένα τραγουδάκι αφιέρωση στην Κατερίνα μας για να την ανεβάσει (θα σε πάρω και τηλ. αργότερα):

Fzo-1ILpIeQ

Κατερινάτσι μου γλυκό χρονια πολλά και ευτυχισμένα με πολλές σκανδαλιές απ'το βλαστάρι σου!!!

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες (καλά μεσημέριασε αλλά δεν πηράζει)

Ταραράκο, πολύ την χάρηκα τη Φράκλιν που μου βαλες το βράδυ:tongue:

Τσίκι είσαι όργιο τι άλλο να πω :lol: Ήθελα να βλεπα την έκφραση του παιδιάτρου όταν του είπες για τον παιδοδοντίατρο...

Λιαναααα, ωραία επιλογή... πολύ ανεβαστική!;)

Ρε Μάιρα τι να τις κάνω τις ζωγραφιστές μαντόλες μου λες;;;; Άντε τώρα να βρω ζωντανές μαντόλες!

Χριστίνα, παιδί μου πιο πρωινές ώρες που είσαι χαμένη;

Στη Ρενέ μου δεν λέω τίποτα... τις τα πρίζω κάθε πρωί στο μσν:mrgreen:

Άντε να στείλω κι ένα σβουριχτο φιλί στο κουφετάκι να μη μείνει παραπονεμένη και πάω να ξαπλώσω ενα μισάωρο γιατί τα βράδια δεν υπάρχει ελπίδα για ύπνο, έχω παραιτηθεί πλέον...

Τραγούδι; Χμμ μια και είναι η μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών ας βάλω κάτι σχετικό...

fUVErnrbVEc

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

1230024m4f8xjo1mj.gif

να χαιρεσαι ολη την οικογενεια και οτι επιθυμεις.... να το παθεις!!!!!

τι κάνετε οι λοιπές??? εκτός απο το να με κοροιδευετε για τον παιδοδοντιατρο.. γκρρρρ.... δεν πηρα εγώ τηλ.. έβαλα τον Χαρη να πάρει ( κατα βαθος το ήξερα οτι θα με γιούχαρε ο γιατρός!!!)

Σήμερα από το πρωι σέρνομαι... το βλαστάρι μου αποφάσισε οτι απο τούδε και στο εξης θα ξυπναει στις 12 το βραδυ και στις 5 με αποτέλεσμα η δόλια βυζογαλακτοπαραγωγός να ξυπνάει από τα άγρια χαράματα και να πηγαινει στη δουλειά κομμάτια με κύκλους στα μάτια...

το σ/κ είχα το μεγάλο μπειμπι με ψιλοκρυωματακι και δεν τον πολυπλησιαζε όποτε ειχα γινει ο Βεγγος του σπιτιου.. σιδερο, μαγειρεμα με διαλλειματα για νταντεμα. κτλ...

λοιπόν... 1ο βιντεο για το Χριστινι.. και μετα μου αρεσουν οι Σουεντ!!!

Nl2LTD_tu50

και για να έρθει το μουσικό μου σύμπαν στα συγκαλά του...

7oKLq1JD3vU&feature=fvst

Ppoo1EJ-Vrc&feature=fvst

4ThArDEFA4c&feature=related

gCPjgZpuQzE

suU8p3.png

vdz8p3.png

βρε κοριτσια μου ηλθε φλασια τωρα!

την μια κορη της ΜΠΟΥΚΙΤΣΑΣ Κate δεν τη λενε?μηπως ειναι και αυτη Κατερινα??

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ μπες να μας το διευκρινισεις!

ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΟΛΛΑ παντως αν τη λενε Κατερινα!

τελικα οι ΡΟΚΑΔΕς αυτους τους μηνες εχουμε την τιμητικη μας!γιορτες,γενεθλια,ολα μαζι!!!και ερχονται κι αλλα!!! ολο και καποιον εχουμε που να γιοτραζει αυτο τον καιρο!!

εμεις βγηκαμε την βολτα μας και λιγο πριν γυρισαμε!

ειδαμε και στο λιμανι μια τεραστια θαλασσια χελωνα!η οποια απο οσο ξερω ειναι μονιμη κατοικος του λιμανιου μας!

(και τωρα ο σπυρος με εχει φαει να βαλω Ντορα :evil: ,αλλα σωστα ,δεν πηρε την πρωινη του δοση αφου λειπαμε!γκρρρρρ)

gMkAcgeLB6E

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

α και ΛΕΓΚΩ! πες στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ να σου δωσει μαντολες.....αν τις εχουν μεινει...:tongue: αλλιως στειλε διευθυνση να σου πακεταρω μερικες!

και δεν ειναι μαντόλες ,αλλα μάντολες!(φταιω εγω που δεν τονιζω:rolleyes:)

γεια σου ΚΟΥΚΟΥΒΑ ΤΣΙΚΙ!κανε ρε το δευτερο που σου λεω!στη βραση κολαει στο σιδερο!:mrgreen: ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑ ...αλλη μια μουτζα παρακαλω!:tongue:

(ακου το δοντι του παιδιου ειναι στραβο....τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα :confused:)

1958530te2chmztha.gif

να σου πωω... ασε τις μουτζες και στειλε καμια μαντολα και κατα δω γιατι έχω έλλειψη ζαχάρου... χαχαχαχαχαχαχαχαχ είχα μια ανησυχια η γενέκα... να μην την εκφράσω?????? να μείνω με την απορία???? να μου μεινει κανα ψυχοτραυμα και να μην το ξεπερασω ποτέ ουδεποποτε???

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...