Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

thank u Κατερινιώ, να είσαι καλά :wink:

Αλλοίμονο, δεν κάνει τίποτα, όταν με το καλό γινεις διευθυντής στη Χολ να με έχεις στα υπόψη για γραμματέα! Χαχαχαχαχα!!!!

Ελλη Βου, θα πάω να το ψάξω. Επίσης θα ψάξω και το resultz μου είπαν ότι δεν έχει παραμπένς. Καλά αχρείαστα να'ναι!

Λοιπόν τραγουδάκι άλλη φορά, καθότι δύσκολη ώρα και θέλω να μπω (επιτέλους) για μπάνιο!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚατερίναΒ κοιτα δεν εχουμε και κανενα φοβερο χειμωνα:rolleyes:χιονια δεν εχουμε δει ποτε στα μερη μας αλλα κακα τα ψεματα δεν μου αρεσει η κλεισουρα:mad:αν και φανταζομαι οτι φετος θα την ξαναφαω:rolleyes:

στην Ηλεια μενω και παραθαλασσια οποτε θες ελα να δοκιμασεις;)

elli v :P:pτο εβαλα μπροστα εγω το τριτο με εβαλε αυτο μπροστα:rolleyes: θα σε γελασω δεν ξερω:Pτωρα για τηνεφηβεια τι να σου πω τα περνας και εσυ

εμας στο σπιτι μας κανουν παρτυ οι ορμονες αυτην την εποχη:confused:

Επί της ευκαιρίας, εδώ μέσα πόσες δεν καπνίζετε;;;

τωρα τι να σου απαντησω:(μεγαλη πικρα το τσιγαρο εδω ακομα και τωρα δεν μπορεσα να το κοψω τελειως

tRX1p2.png

2900873lpwwial80g.gif

:tongue:

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειπα να μην απαντησω για να ειμαι κοσμια, αλλα οι ορμονες της λεχωνας δεν κρυβονται!!!:mrgreen:

Πόσο καιρό έχω να μπω εδώ.....

Πολυ καιρο, να μη χανεσαι! Αντε κοντευεις κι εσυ με το καλο!

Τάρα, μια και ζεις με μια 17χρονη, ακούω αντιπρόταση, ότι γνωρίζεις πες το....

Με τη μητερα της ζει, εμεις δεν τη βλεπουμε σχεδον ποτε. Εντελως συμπτωματικα τα σ+κ ειναι παντα αρρωστη...:roll:

Καπετανισσαααααααααααααααααααααα! Που γυρνας?:confused:

brBmYogDGGs

Kαλο ε???:cool:

age.png age.png

Διαφημίσεις

2QXeSIh5K_8&feature=related

Σωστή η κοπελιά (το σώζω το κιουρία; )
Ρε σεις με δουλεύετε??? Σα δε ντρέπεστε!!! Ακου σεξ!!! Καμιά εναλλακτική υπάρχει για παιδί? (εκτός απο τον κρίνο!).

Χαχαχαχα!!!

Κάτσε να καταλάβω, θες όλο το πακετάκι (εγκυμοσύνη, τοκετό κλπ) ή μόνο το παιδί; Διευκρίνησε για να σου βρούμε λύσεις!

OMOGaugKpzs&ob=av2n

WN6Op3.png

:tongue:

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε, ναι, η λογική απάντηση αυτή είναι!

Καλησπέρα!!!!!!

Μαεστρία μου περαστικά σας! Υπομονή κοπέλα μου, η πρώτη χρονιά του παιδικού είναι δύσκολη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αυτό κατάλαβα κι εγώ! Κι επειδή είμαι μεγάλη αρρωστιάρα, θ' αρρωσταίνουμε παρέα με το σπλάχνο μου.

Σήμερα έκατσα σπίτι μαζί του και, με τον &$%^*$#^%καιρο που έχει έξω, δεν το μετάνιωσα καθόλου, ας μου έκανε και τα νεύρα κρόσια!

ΕΛΛΗ συνεχίζεις την αποχή απ' το κάπνισμα;; ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!

q-WbsKO0AMU

Η Σαλόνικα είναι έτοιμη για να κάνει γύρισμα ο Αγγελόπουλος! (μουντίλαααααααα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μου ανοιξε η ορεξη για μπουγατσα τωρα! Κατα προτιμηση με τυρι! :mrgreen:

Η μόνη που αξίζει άλλωστε. :tongue:

Αχ, το μωρό μου είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μπουκωμένο. Ωραία χρονιά θα περάσουμε, τέσπα, το κούρασα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βασδέλιιιιιιιιι!!!!!!!!! Ακόμα? Χαχαχαχα, καιρό έχω να σε πετύχω. Ασχετο αλλά έφαγα φλασιά, μήπως κάποτε, προ πάρεντς καφέ καιρό, είχες άβαταρ την κόρη σου σε ποδηλατάκι?

Ακόμα!!!! Λεω να περιμένω μέχρι τις 27 του Δεκέμβρη......

Όσο για το άβαταρ, όχι δεν είχα ποτέ τα παιδιά μου...

Βασδελάκηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p βουνό με βουνό δε σμίγει..... όλα καλά; :D:D:D

Καλέ φιλενάδα κι εσύ εδώ; I can't believe it!!!:lol::lol::lol:

Tελικά είχα να μπω ποοοοολύυυυυυ καιρό!

Ταρόνι, τι νέα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...