Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Kαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Εγώ είμαι στο γραφείο και με πήρανε μόλις απ' τον παιδικό, ο μικρός έχει 39 πυρετό.

Τι κάνεις τώρα; Ε; Τι κάνεις;;; :roll:

Τρεχεις να παρεις το παιδι, αυτο κανεις!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα τα χω περασει..ετσι ειναι δυστυχως η πρωτη χρονια στον παιδικο...στο τσακ γλυτωσα την απολυση τοτε!!!:mad::mad:

Eγώ δε θα τη γλιτώσω φέτος, αλλά γι' άλλους λόγους. :mrgreen:

Κάτσε να κατινιάσεις λίγο σπίτι, να το φχαριστηθείς. Αφού θα γυρίσεις στη δουλειά που θα γυρίσεις!

Τρεχεις να παρεις το παιδι, αυτο κανεις!

Ή στέλνεις τον χάζμπαντ! :mrgreen: (αυτός έχει το τουτού)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

[quote name=maestria77;601

Ναι' date=' ξαναρρώστησα!

Ωραία θα περνάμε φέτος, ο μικρός θα κολλάει απ' τον σταθμό κι εγώ απ' τον μικρό. :evil:[/quote]

συνηθως ετσι γινεται :( εμεις αυτο που κολλαμε οικογενειακως ειναι οι γαστραντεριτηδες

εκει να σε εχω γλεντια:evil:

RbMS0BzOMV0&feature]

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Πόσο καιρό έχω να μπω εδώ.....

Ελπίζω όλες-οι να είστε καλά! Γέννησε και η Ρένα μας! Να σου ζήσει και από εδώ, Ρένα!

TYtdW5bD-7Q

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Μαεστρία μου περαστικά σας! Υπομονή κοπέλα μου, η πρώτη χρονιά του παιδικού είναι δύσκολη.

:tongue:

sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα, και εγώ μόλις το διάβασα αυτό σκέφτηκα!!!!

Πόσο καιρό έχω να μπω εδώ.....

Ελπίζω όλες-οι να είστε καλά! Γέννησε και η Ρένα μας! Να σου ζήσει και από εδώ, Ρένα!

Βασδέλιιιιιιιιι!!!!!!!!! Ακόμα? Χαχαχαχα, καιρό έχω να σε πετύχω. Ασχετο αλλά έφαγα φλασιά, μήπως κάποτε, προ πάρεντς καφέ καιρό, είχες άβαταρ την κόρη σου σε ποδηλατάκι?

καλο απογευμα!!!!!

μιλαμε για πολυ νερο:evil:

δεν τον μπορω τον χειμωνα

pSFV6RhdsNs&feature

Γιούλα εμένα μου αρέσει ο χειμώνας!! Αλλά δεν ξέρω πως θα είναι όταν βρέχει ή όταν χειμωνιάζει γενικότερα στα μέρη σας. (Μια δοκιμή θα μας πείσει)!

Άσχετο, μου είπαν ότι κυκλοφορούν στα τζάμπο κοκκαλάκια ψειροδιωχτικά. Επίσης και στα φαρμακεία. (το γράφω για να μη το ξεχάσω).

Ντιπες ρωτησα μια συνάδελφο και μου είπε ότι δυστυχώς θα πρέπει να την πληρώσεις την γυναίκα αν δεν θες να την χάσεις, απ'την άλλη όμως αν το συμφωνήσετε απο την αρχή μπορεί και να το αποφύγεις.

Εσυς εγώ δεν σου ευχήθηκα, όλα να πάνε κατ'ευχήν, και σε λίγο καιρό να κάνεις και εσύ κουκουβά όπως όλες οι υπόλοιπες!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ντιπες ρωτησα μια συνάδελφο και μου είπε ότι δυστυχώς θα πρέπει να την πληρώσεις την γυναίκα αν δεν θες να την χάσεις, απ'την άλλη όμως αν το συμφωνήσετε απο την αρχή μπορεί και να το αποφύγεις.

thank u Κατερινιώ, να είσαι καλά :wink:

age.png

age.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Γιούλα, έχεις έφηβους κι έβαλες μπρος το τρίτο; κατάλαβα καλά; Χαρά στο κουράγιο σου...μπράβο....

Όσων αφορά συμβουλές σχετικά με την εφηβεία δε θα πω όχι...

Εγώ, βέβαια, έχω κόρες (να κάνω κι εγώ ένα κουκουβάου!:mrgreen:) και είμαστε προς το παρόν με νεύρα, κλάματα χωρίς λόγο, φωνές....και όσο πιο πολύ ψυχραιμία γίνεται.......

Τάρα, μια και ζεις με μια 17χρονη, ακούω αντιπρόταση, ότι γνωρίζεις πες το....

Χριστίνα, καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχεις όλη τη δισκογραφία από cure...oπότε....οπότε σ΄ευχαριστώ για την αφιέρωση!

Μόνο μη με λες ΚΙΟΥΡΙΑ, γιατί μια ΚΙΟΥΡΙΑ θα παρεξηγηθεί...

Μαεστρία, μαζί με το soldier of fortune, ακούγαμε κολλητά και αυτό

νομίζω ήταν στο rock ballands 2 με αυτή τη σειρά....

Βασδελάκηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p βουνό με βουνό δε σμίγει..... όλα καλά; :D:D:D

Κατερίνα, ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία των αντιψειρικών κοκκαλακίων...θα το ψάξω....

Μάιρα, έριξαν τα κανόνια σου τα σχετικά για τη Φωτεινούλα;;;

images?q=tbn:ANd9GcS6WuTN0gowvNGApJ2X1Q511kItF5YfZ5RsV-XwfwPQ7pV-cnI&t=1&usg=__mrvc4Cq29AY7jmJet3pt3w8aSYM=

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρράβο! το μωρό σου ωριμάζει! πόσο χρονών είναι;

Είμαι σε φάση να κόψω το ρημαδοτσίγαρο και το μυαλό είναι ολίγον τι παιγμένο...Επί της ευκαιρίας, εδώ μέσα πόσες δεν καπνίζετε;;;

Άντε να σου βάλω και τραγουδάκι, να τα πάρεις πάλι...να βρισκόμαστε σε δουλειά....:tongue::mrgreen::P

2QXeSIh5K_8&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...