Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Μανκεν Ρένα, με συγκίνησες βρε!!! Πόσο θα' θελα και εγώ ένα δεύτερο κοριτσάκι....

Πόσα παιδάκια έχεις εσύ κορίτσι; Δεν έχεις και τικεράκι και δεν το 'χω συγκρατήσει. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕς ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!:D

Καλημεραααα θελω καφεεεεεεεεεεε

Ουπς τι εκανα κ το βγαζει ετσι ?

:shock::shock::shock:

τι εγινε βρε παιδια?μας την πεσανε??:cool:

---------------------------------------------------------------------

η Φωτεινη κανει κακα στο γιογιο:confused:!τραλαλαλαλαλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

BTRMZk-l_VY

1958530te2chmztha.gif

Kαλημεραααααααααααααα

Τι ωραια συννεφιασμενη μερα!!για αμς που ειμαστε στο σπιτι σουπερ ειναι.βασικα εχω βαρεθει να βλεπω πρωινομεσημεριαναδικα αλλα δεν βαριεσαι......

Εχω μεσα την μαμα σιδερωνει,η μπουμπουκα κοιμαται και επιτελους να σας διαβασω λιγο!!!Μου λειψατε βρε!!!

Αντε βρε φιλεναδα, ευτυχως πηγαν ολα καλα! Παντως εντυπωσιαστηκα απο την ψυχραιμια σου!

ΧΧαχαχαχ ετσι ειμαι εγω στα δυσκολα δεν μασαω...Στα ευκολα τα χανω και αγχωνομαι .....

η Φωτεινη κανει κακα στο γιογιο:confused:!τραλαλαλαλαλα!

Αντε;;;;;Μπραβο την Φωτεινουλα ..Αστερι!!!Μπραβο σας!!!:):)

Γεια σου ρε Φωτεινή με το γιογιό σου!

lLZvJ_rtZO8&ob=av2e

Ρενουάρ χρυσό μου, να σου θυμίσω ότι πριν λίγο καιρό λύσσαγες να γυρίσεις σπίτι σου να βλέπεις τα μεσημεριανάδικα; :cool:

WN6Op3.png

Ρενουάρ χρυσό μου, να σου θυμίσω ότι πριν λίγο καιρό λύσσαγες να γυρίσεις σπίτι σου να βλέπεις τα μεσημεριανάδικα; :cool:

Ε, γυναίκες χρυσή μου, δεν ξέρουμε τι θέλουμε! :tongue:

Ρένα, απόλαυσε το ξεκατίνιασμα τώρα που μπορείς.

Εγώ είμαι στο γραφείο και με πήρανε μόλις απ' τον παιδικό, ο μικρός έχει 39 πυρετό.

Τι κάνεις τώρα; Ε; Τι κάνεις;;; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου ρε Φωτεινή με το γιογιό σου!

Τωρα που το λες ...μεσημεριαναδικα και παλι μεσημεριαναδικα....απο τον Κ.....α χιλιες φορες!!!!

Ε, γυναίκες χρυσή μου, δεν ξέρουμε τι θέλουμε! :tongue:

Ρένα, απόλαυσε το ξεκατίνιασμα τώρα που μπορείς.

Εγώ είμαι στο γραφείο και με πήρανε μόλις απ' τον παιδικό, ο μικρός έχει 39 πυρετό.

Τι κάνεις τώρα; Ε; Τι κάνεις;;; :roll:

Αστα τα χω περασει..ετσι ειναι δυστυχως η πρωτη χρονια στον παιδικο...στο τσακ γλυτωσα την απολυση τοτε!!!:mad::mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...