Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ωωωωωω να τις χαίρεσαι, κοτζάμου κοπέλες είναι καλέ, εμείς εδώ βρεφομάνες!

Eυχαριστώ! ευχαριστώ!:P:p:p

Κι εσείς να χαίρεστε όλα τα κουτσούνια σας!:P:p:p

Εμείς είμαστε σε άλλη φάση τώρα...έχει καμμία εφηβάκι;;;;; εδώ σε θέλω μάστορα....:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

696626clzqjpkml9.jpg

Έχω δύο κοπελάρες!!!

Η μεγάλη μου το Δεκέμβριο γίνεται 11 και πάει έκτη! Επίσης, είναι ήδη 1,62μ. και φοράει 40:shock: νούμερο παπούτσι:shock: (είμαστε στη φάση που μοιραζόμαστε τα φλατ....)

Η μικρή μου είναι 7,5 και πάει δευτέρα! αλλά κι αυτή η ψηλή της τάξης...είναι το παρατσούκλι της...

Είναι θηριάκια φοβερά!

Nα τις χαιρεσαι! :D

Εμένα 11 μηνών η μικρή κόλησε ανεμοβλογιά, που έφερε η μεγάλη απ΄τον παιδικό. Η καϋμένη είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Μια εβδομάδα αφού το ξεπέρασε και η μικρή κυκλοφόρησε το εμβόλιο....

Και ενα απο τα ανιψια μας που εκανε το εμβολιο, περασε την ανεμοβλογια και μαλιστα πολυ βαρεια, οποτε μην το σκεφτεσαι! Αλλωστε φρεσκο εμβολιο, θα το εμπιστευοσουν?;)

KeIo-EM3M8I

age.png age.png

Τις καλημερες μου

Διαβαζω πολλα!!! Για ηλικιες λετε και δεν μου αρεσει καθολου

Βαλτε όμως και μενα στις ανω των 35 συγκεκριμενα 39 και 2 μηνων (σε εφαγα καινουργια ειμαι μικροτερη) ααα καλοσωρισες κιολας elli

Ντιπες εγω παλι εχω αντιθετη αποψη θα κολλησει την πρωτη χρονια διαφορες ιωσεις δεν λεω αλλα θα δεις με τον καιρο ότι θα είναι καλυτερα τα πραγματα εγω και τα 2 από μικρα στον παιδικο 3 ο ενας 1,5 ο άλλος ναι ηταν μανικι η πρωτη χρονια αλλα εχουν να αρρωστησουν δεν θυμαμαι και εγω από ποτε

Για τις ψειρες που λετε που να σας τα λεω κολλησα και εγω και ο αντρας μου πριν από 2 χρονιααααα πικρα, δεν ειχαν κολλησει ποτε τα παιδια μου ουτε και εγω σαν μικρη καο κολλησα ολοκληρη μουλαρα!!!!!!!!!!τεσπα αυτό που λενε και ισχυει είναι να βαζετε λιγο αρωμα στο παιδι πισω από τα αυτια τους το εκανα από μικρα ετσι και τελευταιο ξεβγαλμα με ξυδι όταν υπαρχει εξαρση

elli εχω εγω παιδια στην εφηβεια και μαλιστα αγορια και μου λενε την τελευταια πρωτη(που την βρηκαν τοση γλωσσα θα ηθελα να ηξερα)

αλλα τα καταφερνουμε οτι θες ρωτα

OMOGaugKpzs&ob

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γιουλα! Εχουμε κι εμεις μια κορη 17 ετων απο τον πρωτο γαμο του αντρα μου, την οποια βεβαια δεν τη βλεπουμε και ποτε! Απο τοτε που μπηκε στην εφηβεια ειναι πολυ ατιθαση και δεν ακουει κανεναν. Αυτη ειναι η πιο δυσκολη ηλικια, και θελει πολυ υπομονη και πολυ προσοχη.:roll:

age.png age.png

καλημερα tara να την χαιρεστε!δεν ειναι απλα δυσκολα αλλα παρα πολυ δυσκολα απλα εχω καταλαβει μεχρι στιγμης οτι θελουν πολυ κουβεντα μα παρα πολυ!!και οχι και καλα αυτο που λενε "φιλαρακια" πρεπει ο καθενας να ξερει τον ρολο του στην οικογενεια

τουλαχιστον σε εμας μεχρι ωρας δειχνει οτι πιανει:confused:θα δειξει βεβαια στην πορεια

και να σας πω και την αληθεια αλλαξε η συμπεριφορα και των 2 απο την ωρα που εμαθαν για την εγκυμοσυνη (προς το καλυτερο)

και αυτο θα δειξει!

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Επειδή, νομίζω ότι εδώ από Cure μόνο χιτάκια ξέρετε οι περισσότερες, πάρ΄τε το, σε μια συναυλία του 2008 και προσέξτε....ακόμη και ο Smith πώς έχει μεγαλώσει, παχύνει.....

LlTjX8HyuMw&feature=related

Μα λέω και εγώ!!!! Αλλά μετά σκέφτηκα για να φύγει απο τον πΟΤΕ σίγουρα θα τον πήρανε διευθυντή στην ΧΟΛ!! Κρίμα, και πάνω που σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αν θες γραμματέα!!!!! Χαχαχαχα

την κρατάω την πρόταση για το μέλλον ;)

maira95 καλά, το can't escape myself είναι ίσως το διαχρονικότερο κομμάτι ever...

Ντιπες εγω παλι εχω αντιθετη αποψη θα κολλησει την πρωτη χρονια διαφορες ιωσεις δεν λεω αλλα θα δεις με τον καιρο ότι θα είναι καλυτερα τα πραγματα εγω και τα 2 από μικρα στον παιδικο 3 ο ενας 1,5 ο άλλος ναι ηταν μανικι η πρωτη χρονια αλλα εχουν να αρρωστησουν δεν θυμαμαι και εγω από ποτε

Κοίτα, είχαμε την ίδια άποψη και εμείς. Μάλιστα το κάναμε πράξη με το 1ο μας παιδί που πήγε από 10 μηνών βρεφ/κό. Δεν το μετανιώσαμε κ όντως σήμερα που είναι τριών είναι ανθεκτική σε ιώσεις. Όμως κακά τα ψέματα αλλιώς αντιμετωπίζει ένα παιδί 3 ετών μία ίωση που έχει κ δυνατότητα σου πει με πονάει το αυτί μου, η κοιλίτσα μου κ.λ.π κ αλλιώς ένα βρέφος. Οπότε στο 2ο διαλέξαμε τη λύση της γυναίκας. Είδωμεν... :cool:

τώρα που είπαμε για γυναίκα

το Νοέμβριο θα λείπουμε από 10 Νοε μέχρι τέλους

δεν έχουμε συμφωνήσει εξ αρχής τι θα γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με την πληρωμή (εάν θα πληρώνεται όλο το μήνα εννοώ). Γνωρίζετε τι ακολουθείται γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις?

age.png

age.png

τώρα που είπαμε για γυναίκα

το Νοέμβριο θα λείπουμε από 10 Νοε μέχρι τέλους

δεν έχουμε συμφωνήσει εξ αρχής τι θα γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με την πληρωμή (εάν θα πληρώνεται όλο το μήνα εννοώ). Γνωρίζετε τι ακολουθείται γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις?

Eγώ που είχα πέρσι, την πλήρωνα κανονικά μηνιάτικο, για περιπτώσεις που έλειπα για δικούς μου λόγους. Το έβλεπα σαν άδεια.

Βέβαια, ποτέ δεν έλειψα τόσες πολλές μέρες όσες εσύ. Όταν πήρα άδεια καλοκαιρινή, είχε ήδη σταματήσει η γυναίκα.

Ίσως να το συνεννοηθείτε μεταξύ σας; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...