Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κατερίνα, ιώσεις και ψείρες δεν θα τις αποφύγει η Ελίτσα, να ξέρεις! 3 χρονιές συνέχεια κόλλαγε ψείρες η Κλεό και τώρα δεν πάμε πουθενά χωρίς το αντιψειρικό σπρέι και σαμπουάν με το που ξεκινάει το σχολείο. Είναι και ξανθιά και έκαναν μπαμ!

Τη Ρένα εγώ τη λέω και Μανκέν Ρένα!!! (σχετικά με τα παρατσούκλια που λέγατε).

Kι επειδή αντιψειρικά σπρέυ και σαμπουάν είναι τίγκα στα parabene και τις βλακείες, η φαρμακοιποιός μου συνέστησε αγνό ξυδάκι.....ΟΚ, μυρίζει....διαλέγεις και παίρνεις....

Ευχαριστώ για τη συνέχεια του σεμιναρίου :D. Μάλλον θα χρειαστώ εντατικά:rolleyes:.

mUcD-tX9oss&feature=related

Το΄χα βάλει αλλού κι απλώς έπεσε κάτω. Ούτε που το κατάλαβαν....

Η Μόνικα είναι 23 :shock: Μαϊων Αθηναία, σπουδάζει μαθηματικός και πρόσφατα έφαγε στις αναζητήσεις τη Μπελούτσι (γιατί όταν έψαχνα το πρώτο της άλμπουμ, πριν κανα-δυο χρόνια, μου έβγαιναν οι απίστευτα χιλιάδες Μonica baaaaaby!.....). Ήταν και το τραγούδι τότε...ένα μπάχαλο γινόταν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλη αστειέυεσαι, χημικά στο παιδί ποτέ, τουλάχιστον όσα μπορώ να αποφύγω. Ξυδάκι και πάλι ξυδάκι, και εμένα η μαμά μου με ξύδι με είχε, μάλιστα ένα παιδάκι που καθόμασταν μαζί έλεγε στη μαμά του "μαμάααααα αυτή η Κατερινούλα μυρίζει σαν τουρσάκι" και εκτοτε η νηπιαγωγός μου με φωνάζει τουρσάκι (αλήθεια έχω χρόνια να τη δω, ελπίζω να είναι καλά).

Καλή η Μόνικα, θα ήθελα να είχα πάει σε συναυλία της.

ESYS όλα καλά?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ελλη αστειέυεσαι, χημικά στο παιδί ποτέ, τουλάχιστον όσα μπορώ να αποφύγω. Ξυδάκι και πάλι ξυδάκι, και εμένα η μαμά μου με ξύδι με είχε, μάλιστα ένα παιδάκι που καθόμασταν μαζί έλεγε στη μαμά του "μαμάααααα αυτή η Κατερινούλα μυρίζει σαν τουρσάκι" και εκτοτε η νηπιαγωγός μου με φωνάζει τουρσάκι (αλήθεια έχω χρόνια να τη δω, ελπίζω να είναι καλά).

Καλή η Μόνικα, θα ήθελα να είχα πάει σε συναυλία της.

ESYS όλα καλά?

Εγώ δεν μπορώ να πω, τα χημικά αντιψειρικά τα βάλαμε στο κεφαλάκι μας , τώρα χρησιμοποιώ τα propoline αλλά κακά τα ψέμματα, μου είπε η γιατρός , μάζεμα τα μαλλιά αλογοουρά ή κόψιμο κοντούλια αλλιώς...

ΘΕΑ Η ΜΟΝΙΚΑ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ!)

Τελειώσαμε με τα διαβάσματα, έκαναν μπάνιο και μπαίνουν σιγά-σιγά σε διαδικασία ύπνου....

Σήμερα η μικρή είχε τον "παπαγάλο" του Ζαχαρία Παπαντωνίου. Δυστυχώς, μόνο την πρώτη στροφή. Οπότε της το΄βαλα να το ακούσει ολόκληρο από το Μίλτο Πασχαλίδη κι αυτή το χόρευε και γέλαγε.......

Ε, μετά πέρασα μια βόλτα κι από δω, μέχρι να ετοιμαστούν....

Εγώ δεν μπορώ να πω, τα χημικά αντιψειρικά τα βάλαμε στο κεφαλάκι μας , τώρα χρησιμοποιώ τα propoline αλλά κακά τα ψέμματα, μου είπε η γιατρός , μάζεμα τα μαλλιά αλογοουρά ή κόψιμο κοντούλια αλλιώς...

ΘΕΑ Η ΜΟΝΙΚΑ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ!)

Κι εμείς τα βάλαμε όσο δεν ξέραμε... ΚΑΙ τα propoline έχουν parabene:evil:, και το χρησιμοποιούσαμε κατά κόρον...

Κόψιμο κοντούλια.....ξέρεις πόσα αγόρια κολάνε ψείρες;;; με πολύ κοντά μαλλιά.....

Ώρα να μαζέψω τις κουκλίνες μου!!!! Γεια κοριτσάρες!!!!

Διαφημίσεις

Ε πες τα!!!!!!!! Ηθελα να το πω το πρωί, αλλά λέω άστες! Θα το έλεγα ακομψα και δεν θα τους άρεσε, αλλά τώρα που πήρα φόρα θα το πω, λες να βγάλανε τις παρωπίδες οι μαντάμες?

Παιδί μου έχουν όντως παρωπίδες αυτές οι "άλλες" :cool:

Στην εφηβούλα μας? (Μπαι δε γουέι Χριστιν, θυμησέ μου να αναλύσουμε γιατί ο καλός Θεούλης μας ένωσε τώρα και όχι στην εφηβεία)

Γιατί άραγε; Ήσουν ταγμένη ροκού και θα με κορόιδευες; Μα το κακόμοιρο απ'όλα άκουγα! Δεν είδες τι πόσταρα προχτές να μου θυμίζει εφηβεία;

Kι επειδή αντιψειρικά σπρέυ και σαμπουάν είναι τίγκα στα parabene και τις βλακείες, η φαρμακοιποιός μου συνέστησε αγνό ξυδάκι.....ΟΚ, μυρίζει....διαλέγεις και παίρνεις....
Έχω ρίξει ξύδι ουυυυυυυυυυυ σε μένα, στη μάνα μου, την αδερφή μου, τα κοριτσάκια στην κατασκήνωση, τις ομαδάρχισσες... γενικά είμαι ψειροκυνηγός! Ξύδι και χτένι και κρατς κρατς (βγάζουμε ψείρα και κόνιδα και σπάμε με νυχάκι, ωραίο άθλημα)
Κι εμείς τα βάλαμε όσο δεν ξέραμε... ΚΑΙ τα propoline έχουν parabene:evil:, και το χρησιμοποιούσαμε κατά κόρον...

Κόψιμο κοντούλια.....ξέρεις πόσα αγόρια κολάνε ψείρες;;; με πολύ κοντά μαλλιά.....

Ώρα να μαζέψω τις κουκλίνες μου!!!! Γεια κοριτσάρες!!!!

Το κόψιμο στο μαλλί βοηθάει όταν έχεις κολλήσει και θες να ξεφορτωθείς μαλλί με ψείρα τίγκα. Και οκ, σίγουρα και να κολλήσεις στο κοντό μαλλί έχεις περισσότερες πιθανότητες να ξεφορτωθείς συντομότερα τις ψείρες από την μακρυμαλλούσα συμμαθήτρια.

Ελλη δεν συστήθηκες πρόπερλι! Πόσες κούκλες έχεις; Πόσων ετών;

WN6Op3.png

1570578hogjslaa1p.gif

Μ'αρέσει, κατοχυρώνεται σιγά σιγά το νέο νικ μου βλέπω :cool:

Δε νομιζω!!!:twisted:

και ΠΟΥ ειναι το αστειο και γελας???εεεεεεεεεε????????:evil:

:tongue::tongue::tongue::evil:

Στο οτι σας κοπηκε η φορα βαζελοι! Οχι τιποτα αλλο, αλλα με επρηξε ολο το καλοκαιρι να μου λεει οτι ο παο διαπρεπει στην ευρωπη ενω εμεις ειμαστε για τα μπαζα!:evil:

ΤΑΡΑ πως περασατε το βραδυ σας?

Μεχρι στιγμης ολα καλα. Ψαχνω ομως συνεχεια το κεφαλι της μην κανει αιματωμα παλι. Εχει και μαλλουρα και θελει καλο ψαξιμο!

Ε πες τα!!!!!!!! Ηθελα να το πω το πρωί, αλλά λέω άστες! Θα το έλεγα ακομψα και δεν θα τους άρεσε, αλλά τώρα που πήρα φόρα θα το πω, λες να βγάλανε τις παρωπίδες οι μαντάμες?

Και ποιος σου΄πε φραου Κατ οτι μου αρεσει αυτο το κομματι? Απλα το ακουσα στο ραδιοφωνο στο αυτοκινητο!

Και το lice attack εχει παραβενες? Δυστυχως ο Αντωνης εκανε για πρωτη φορα θεραπεια 11 μηνων που ειχε κολλησει απο αλλο παιδι...:evil:

CdMf-86Evro

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιατί άραγε; Ήσουν ταγμένη ροκού και θα με κορόιδευες; Μα το κακόμοιρο απ'όλα άκουγα! Δεν είδες τι πόσταρα προχτές να μου θυμίζει εφηβεία;

ΤΣΟΥ! θα σου πω κατ'ιδίαν!

Έχω ρίξει ξύδι ουυυυυυυυυυυ σε μένα, στη μάνα μου, την αδερφή μου, τα κοριτσάκια στην κατασκήνωση, τις ομαδάρχισσες... γενικά είμαι ψειροκυνηγός! Ξύδι και χτένι και κρατς κρατς (βγάζουμε ψείρα και κόνιδα και σπάμε με νυχάκι, ωραίο άθλημα)

Ωραία, σε σένα θα φέρω την Σαία λοιπόν!!!!! Ασχετο, στη θειά μου τι έκανα, έπιανα το σουσάμι απο το ψωμί και το έσπαγα με τα νύχια και της έλεγα ότι είχα ψείρες, και μετά βέβαια με κυνήγαγε με το κατσάρι (ξέρετε τι είναι το κατσάρι?)

Αλήθεια πόσες? Να τις χαίρεσαι!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Το κόψιμο στο μαλλί βοηθάει όταν έχεις κολλήσει και θες να ξεφορτωθείς μαλλί με ψείρα τίγκα. Και οκ, σίγουρα και να κολλήσεις στο κοντό μαλλί έχεις περισσότερες πιθανότητες να ξεφορτωθείς συντομότερα τις ψείρες από την μακρυμαλλούσα συμμαθήτρια.

Αλήθεια πόσες? Να τις χαίρεσαι!!!

Έχω δύο κοπελάρες!!!

Η μεγάλη μου το Δεκέμβριο γίνεται 11 και πάει έκτη! Επίσης, είναι ήδη 1,62μ. και φοράει 40:shock: νούμερο παπούτσι:shock: (είμαστε στη φάση που μοιραζόμαστε τα φλατ....)

Η μικρή μου είναι 7,5 και πάει δευτέρα! αλλά κι αυτή η ψηλή της τάξης...είναι το παρατσούκλι της...

Είναι θηριάκια φοβερά!

Και το lice attack εχει παραβενες? Δυστυχως ο Αντωνης εκανε για πρωτη φορα θεραπεια 11 μηνων που ειχε κολλησει απο αλλο παιδι...:evil:

Ταράκι μου, δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω....

Εμένα 11 μηνών η μικρή κόλησε ανεμοβλογιά, που έφερε η μεγάλη απ΄τον παιδικό. Η καϋμένη είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Μια εβδομάδα αφού το ξεπέρασε και η μικρή κυκλοφόρησε το εμβόλιο....

Έχω δύο κοπελάρες!!!

Η μεγάλη μου το Δεκέμβριο γίνεται 11 και πάει έκτη! Επίσης, είναι ήδη 1,62μ. και φοράει 40:shock: νούμερο παπούτσι:shock: (είμαστε στη φάση που μοιραζόμαστε τα φλατ....)

Η μικρή μου είναι 7,5 και πάει δευτέρα! αλλά κι αυτή η ψηλή της τάξης...είναι το παρατσούκλι της...

Είναι θηριάκια φοβερά!

Ωωωωωω να τις χαίρεσαι, κοτζάμου κοπέλες είναι καλέ, εμείς εδώ βρεφομάνες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...