Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια, πώς είστε? Τί έχει η Κατερίνα μας?

Και εγω είχα κάνει όλα τα εμβόλια στην Κλεοπάτρα και μάλιστα η μαμά μου φώναζε ότι κακώς τα κάνουμε όλα αλλά εγώ είχα εμπιστοσύνη στην παιδίατρο και σ' αυτά που με συμβούλευε. Τώρα που ξέρω 2-3 πράγματα παραπάνω είναι αργά πια.

udEDlOZJmCc&feature=fvw

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λευτερια στον συντροφο ΗΡΩΔΗ!!!

Σ'αυτό το επαναστατικό κλίμα θα κινηθώ κι εγώ και θα πω "εμπρος μαμα μη σκίβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι", "η μπεμπονοτρομοκρατία δεν θα περάσει της μαμάς η πάλη θα την σπάσει"!:cool:

H Μαριαλένα έχει πυρετό απ΄το εμβόλιο, όπως και την πρώτη φορά. Το εμβόλιο της ηπατίτιδας β δε γίνεται εφ άπαξ, αλλά σε δόσεις, οπότε δεν προστατεύεσαι μακροπρόθεσμα. Εγώ το είχα συζητήσει με φίλο μου καρδιολόγο, οπαδό της κλασσικής ιατρικής, και μου είπε πως κι αυτός στα παιδιά του το έκανε όταν πήγαν σχολείο, και ο ίδιος το έκανε όταν ήταν ειδικευόμενος στο νοσοκομείο! Εχει ενοχοποιηθεί για σκλήρυνση κατά πλάκας, και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στο βρέφος. Ετσι ξύπνησα και άρχισα να το ψάχνω το θέμα, όταν ήταν μωρό ο Αντώνης και είπα όχι στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Εντωμεταξύ και η δικιά μου τα΄χει κάνει τώρα, γιατί την έχω αγκαλίτσα κι έχει βρωμίσει ο τόπος!

Εγώ σήμερα πήγα στον Αγιο Σάββα κι έκανα ψηλάφιση μαστού και τεστ παπ. Πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα γιατί μάλλον υπάρχουν κύστεις στο στήθος (είχα και παλιά). Στο τεστ παπ όμως μου βρήκαν πολύποδες στον τράχηλο, εξωτερικοί και εσωτερικοί, οι οποίοι δεν υπήρχαν όταν γέννησα... Μου τους έβγαλαν επί τόπου (μίνι απόξεση δηλαδή εν ψυχρώ), τους έστειλαν για βιοψία, κι εγώ μετά αν και με πόνους, πήγα γυμναστήριο και κατόπιν να παραλάβω τα τέκνα! Πάω να φάω, τραγουδάκι αργότερα!

age.png age.png

H Μαριαλένα έχει πυρετό απ΄το εμβόλιο, όπως και την πρώτη φορά. Το εμβόλιο της ηπατίτιδας β δε γίνεται εφ άπαξ, αλλά σε δόσεις, οπότε δεν προστατεύεσαι μακροπρόθεσμα. Εγώ το είχα συζητήσει με φίλο μου καρδιολόγο, οπαδό της κλασσικής ιατρικής, και μου είπε πως κι αυτός στα παιδιά του το έκανε όταν πήγαν σχολείο, και ο ίδιος το έκανε όταν ήταν ειδικευόμενος στο νοσοκομείο! Εχει ενοχοποιηθεί για σκλήρυνση κατά πλάκας, και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στο βρέφος. Ετσι ξύπνησα και άρχισα να το ψάχνω το θέμα, όταν ήταν μωρό ο Αντώνης και είπα όχι στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

Εντωμεταξύ και η δικιά μου τα΄χει κάνει τώρα, γιατί την έχω αγκαλίτσα κι έχει βρωμίσει ο τόπος!

Εγώ σήμερα πήγα στον Αγιο Σάββα κι έκανα ψηλάφιση μαστού και τεστ παπ. Πρέπει να κάνω υπερηχογράφημα γιατί μάλλον υπάρχουν κύστεις στο στήθος (είχα και παλιά). Στο τεστ παπ όμως μου βρήκαν πολύποδες στον τράχηλο, εξωτερικοί και εσωτερικοί, οι οποίοι δεν υπήρχαν όταν γέννησα... Μου τους έβγαλαν επί τόπου (μίνι απόξεση δηλαδή εν ψυχρώ), τους έστειλαν για βιοψία, κι εγώ μετά αν και με πόνους, πήγα γυμναστήριο και κατόπιν να παραλάβω τα τέκνα! Πάω να φάω, τραγουδάκι αργότερα!

περαστικα στο κοριτσι μας!!

αυτο για την σκληρυνση κατα πλακας το ξερω αλλα εχω διαβασει οτι η συνθεση του εχει αλλαξει

η μικρη εχει κανει και τις τρεις δοσεις και η τεταρτη ειναι να γινει το 2019,

δηλαδη σε 10 χρονια ,που απο οσο μπορω να καταλαβω ειναι οτι καλυπτεται μεχρι τοτε

και ξαναγραφω την απορια μου,σε περιπτωση που το παιδι χρειαστει μεταγγιση αιματος και δεν εχει κανει το εμβολιο,τοτε τι γινεται?

δεν ειμαι υπερμαχος των εμβολιων,αντιθετως,απλα την ψαχνω κι εγω τωρα πια οσο μου ειναι εφικτο.

μα κι εσυ βρε ΤΑΡΑ πηγες γυμναστηριο???

δεν θα ειναι τιποτα!καθαρη θα βγει η βιοψια!

παρε και το Τριτοτραγουδο!χα χα!

8sF0bQBOsFM

1958530te2chmztha.gif

Aυτό διάβασες?

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η σύστασή του, είναι βέβαιο αυτό?

Αν χρειαστεί ένα παιδί μετάγγιση αίματος, γιατί ντε και καλά βρε καπετάνισσα να κολλήσει ηπατίτιδα? Υποτίθεται ότι γίνεται πλέον έλεγχος στο αίμα.

Γυμναστήριο πήγα γιατί η στάση του μετρό είναι ακριβώς δίπλα, και είπα, κρίμα είναι να μην πάω! Μόνο ποδήλατο έκανα! Εχω ακόμα αίμα, αλλά μου είπαν ότι μπορεί να έχω ως το τέλος της εβδομάδας...

ZHVMUZ7hHRo

age.png age.png

Διαφημίσεις

για την συνθεση του το εχω διαβασει εδω στο φορουμ

και δε λεω οτι θα κολλησει σιγουρα ηπατιτιδα απο τη μεταγγιση αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα του λαθους!

καλα κρασια!3 λαλουν και 2 χορευουν!

πολυ μπερδεγουει η ολη κατασταση :?

1958530te2chmztha.gif

γεια σας κοριτσαρες!!!

Τραμάκι περαστικα στην νύφη , και ο δικος μου μετα το εμβολιο το 2ο εκανε κατι δεκατακια μεχρι 37 και 6 .

περίεργη κατάσταση με τα εμβόλια ρε σεις. εμας μας εκανε το prevenar και το engerix ( είμαστε 3 μηνες πισω στα εμβόλια )

μας βγηκαν και τα 1α δοντακια αλλά έχω την αισθηση οτι το ενα ειναι λιγο στραβο και σκεφτομαι να τον παω σε ενα παιδοδοντιατρο ..

κατα τα άλλα δουλεια δουλεια δουλεια... α! και πολυ σκ@το ρε σεις με τις στερεες.. γλυτωσαμε το πασαλειμα και αποκτησαμε την μποχα του αιωνα. χαχαχαχαχαχαχα μην αρχισω τις σκ@τολογιες γιατι θα σας σιχανω ...

οι αθηναιες ποτε θα κανονισουμε να βρεθουμε? ειμαι και σε μουντ να παμε γενεκες μονες για ποτο ( αφου κοιμησουμε τα ζουζουνια εννοειται!!!)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Ταραράκι μου γλυκό περαστικά στην μικρούλα και καλά (που θα ναι σίγουρα) αποτελέσματα δικά σου!!! Πάντως είσαι τρελό νούμερο μετά από όλο αυτό το σκηνικό να τρέχεις γυμναστήριο... respeeeeeeect:D

v7r6VoXpQe0

καλά λέει η καπετάνισσα οτι με το 2ο θα στρωσω... μου ειπε ο παιδιατρος να σταματησω να ασχολουμε με τα δοντια του παιδιου και να ασχοληθω με το μεγαλο μπεμπη..χαχαχαχαχα

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλά λέει η καπετάνισσα οτι με το 2ο θα στρωσω... μου ειπε ο παιδιατρος να σταματησω να ασχολουμε με τα δοντια του παιδιου και να ασχοληθω με το μεγαλο μπεμπη..χαχαχαχαχα

Γεια στο στόμα του!:tongue:

Αυτό για την εγκυούλα μας!:D

_DZ3_obMXwU

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...