Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!

Σήμερα έχουμε γαμοβαπτίσεις, και εγώ θα γούσταρα να μείνω σπίτι να γίνω ένα με τον καναπε, αγνοώντας τις στίβες ασιδέρωτων που έχει ο καναπες...

Βαριέμαι να ετοιμάζομαι, βαριέμαι που η βάπτιση είναι καταμεσήμερο 1 η ώρα, βαριέμαι που ο γάμος είναι στην άλλη άκρη της αττικής, βαριέμαι να ετοιμαστώ, βαριέμαι να σιδερώσω τα ρούχα μας, βαριέμαιιιιιιιι!!!!!!

Σας έπρηξα το ξέρω, αλλά εγώ τα'πα κάπου και ξέσκασα!

Μαεστρία, πολύ θα ήθελα να ήμουν στο σαλόνικα μαζί σου και να κάναμε βολτίτσα στους βροχερούς δρόμους. Μετά θα χτυπάγαμε και ένα τσαγάκι στη Ζώγια (αραγε υπάρχει ακόμα?)

Και επειδή είμαι και εγώ φαν της ελληνικής σαλονικιώτικης ροκ σκηνής

nXbkypEX8Sk

.....δεν με νοιάζει αν ήταν έρωτας και εχάθη

δεν με νοιάζει αν γίνει η αγάπη φυλακή

δεν με νοιάζει ενα φιλί αν μας προδώσει,

δεν με νοιάζει αν δεν είμαστε μαζί...........

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1972433tm7r4fxw2t.gif

cagpafc1_medium.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eμενα μονο αυτο μου αρεσει απο Cockney Rebel

SVp34tK33VY

Eμεις περασαμε ενα ομορφο σκ. Το Σαββατο καφεδακι και μπυρες με τις συμφορουμιτισσες μαμαδες, την Κυριακη βολτα στο αττικο ζωολογικο παρκο. Η παρασταση των δελφινιων ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

age.png age.png

Μαεστρία, πολύ θα ήθελα να ήμουν στο σαλόνικα μαζί σου και να κάναμε βολτίτσα στους βροχερούς δρόμους. Μετά θα χτυπάγαμε και ένα τσαγάκι στη Ζώγια (αραγε υπάρχει ακόμα?)

Nα' ρθεις όποτε θες, μόνο που οι δρόμοι δεν είναι καθόλου βροχεροί ακόμα, εδώ δεν έχει ρίξει σταγόνα σχεδόν. :tongue:

Στο Ζώγια θα πάμε πάντως, χαλλλλλαρά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Nα' ρθεις όποτε θες, μόνο που οι δρόμοι δεν είναι καθόλου βροχεροί ακόμα, εδώ δεν έχει ρίξει σταγόνα σχεδόν. :tongue:

Στο Ζώγια θα πάμε πάντως, χαλλλλλαρά.

Θα πατε για τσαγακι και καλα, ή για να τσακισετε μπουγατσες και τριγωνα Πανοραματος?:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες! Το Μανκέν Ρένα τί κάνει? Να την πάρω κανένα τηλέφωνο ή όχι ακόμα λέτε?

Το φιστικάκι γιατί το απέκλεισαν απο το πάρεντς, ξέρει καμιά σας? Μου έκανε εντύπωση.

Καλημέρα κόρες! Το Μανκέν Ρένα τί κάνει? Να την πάρω κανένα τηλέφωνο ή όχι ακόμα λέτε?
Καλημέρα δεσμέ. Βγήκε χτες, την πέτυχα ον λάιν για ένα λεπτό, μετά άρχισε το τρέξιμο. Εγώ δεν την παίρνω γιατί φοβάμαι μην ξυπνήσω κάνα μωρό. Μηνυματιστήκαμε.

elli v για cure πήρε κάπου το μάτι μου, θα βάλεις; :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...