Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλο χειμώνα σε όλους και όλες και καλή αρχή για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς :D.

Οι διακοπές τέλος και τα κεφάλια μέσα :(. Ξανά γραφείο και στη ρουτίνα :mad:. Από βδομάδα αρχίζω να παίρνω σβάρνα τους εξωσωματικούς να δούμε τι θα μας πούνε και πως θα προχωρήσουμε :rolleyes:.

Ένα τραγούδι για το φθινόπωρο (γαλλικό τί αλλο :tongue:)

_vB0gtUCwcA

κι ένα Ελληνικό για το Σεπτέμβρη

bcJotKjbYSA

Δεν ξερω τι γιορτη ειναι παντως εμεις κλεινουμε τα 4

Να τη χαίρεσαι τη μπουμπού σου και με το καλό να έρθει και η αδελφούλα της :D

Μη με παρεξηγείτε τη μάνα, σήμερα πήγα πρώτη μέρα τον γιόκα μου σχολείο! :tongue:

Καλή αρχή και καλή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον που απ'ότι είδα παρακάτω αρχίζει να του αρέσει :D

Παρα πολυ καλα τα νεα μας! Οι εξετασεις καλυτερες απο καθε αλλη φορα, με αποτελεσμα να ξαναπαμε στο νοσοκομειο μετα απο 3 ολοκληρους μηνες, και αν ειναι εξισου καλα τα αποτελεσματα, θα δοκιμασουμε διακοπη του φαρμακου!:D

Μπράβο Τάρα, πολύ το χάρηκα για το παιδάκι σας, εύχομαι και στις άλλες εξετάσεις να έχετε εξίσου καλά αποτελέσματα και να τελειώνει η ταλαιπωρία του εδώ :D

Σας προτείνω την Αντίπαρο

Τι μου θύμισες. Έχω 10 χρόνια να πάω και δεν προβλέπεται να πάω για μεγάλο διάστημα. Πολλά νέα παιδιά μαζεύει. Οι παραλίες ωραίες αλλά με πολλούς γυμνιστές (δεν ξέρω αν είναι ακόμη έτσι) Μάλιστα σε μια παραλία μου άρεσε που πήγαινες μέχρι ένα άλλο νησάκι και το νερό δεν ξεπερνούσε (αν θυμάμαι καλά) το στήθος :cool:

θα χτυπήσουμε και την καθιερωμένη Σύρο (πρώτα ο Θεός) και μετά θα σας πω

Η Σύρος είναι φανταστικό νησί. Πραγματική αρχόντισσα του αιγαίου. Α, και ωραία φαγητά :tongue:

Η αφεντια μου!:tongue:

Χρόνια σου πολλά Τάρα να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου :D

Εσύς που είσαι, έλα πάνω γρήγορα, σε περιμένω, φιλιά, γειά! (ατάκα της κόρης μου είναι αυτό.

Όπως βλέπεις επέστρεψα. Όσο και να κάτσεις στις διακοπές δε χορταίνεις ρε παιδί μου :rolleyes:. Όμως ξανά στα νοσοκομεία είμαστε :(. Μόλις γυρίσαμε ο πεθερός μου έπαθε ισχαιμικό εγκεφαλικό (ελαφρύ) και ευτυχώς δεν άφησε κουσούρι. Τώρα λογικά έχει ξεπεράσει και τον κίνδυνο για αιμοραγικό που συνήθως ακολουθεί.

κι εμενα!

Σεπτέμβριος τελικά είναι ο μήνας των γενεθλίων και των εορτών. Χρόνια πολλά Μαιράκι πάντα με υγεία και χαρές για σένα και την οικογένειά σου :D

Αντε κι ένα τραγούδι πιο δυνατό.

NZyVZFJGX5g

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!

Εσύς μου, εύχομαι ο πεθερός σου να γίνει γρήγορα καλά και η επόμενη φορά που θα πας σε νοσοκομείο να είναι σε μαιευτήριο. Γερός να είναι ο άνθρωπος και να γίνει γρήγορα καλά.

Οι γυμνιστές στην Αντίπαρο είναι από τη μεριά του κάμπινγκ, εντελώς αντίθετα απο εκεί που μέναμε. Λογικά η παραλία που είναι ρηχά είναι αυτή απέναντι απο το νησάκι του Γουλανδρή. Εκεί αμολάς κουτσούβελα και απολαμβάνεις καφεδάκι και βιβλιο, δεν παίζει να πνιγεί το παιδί, για να γίνει αυτό πρέπει να προχωρήσει καμιά 500 μέτρα.

Και ναι, όλα όσα λες για τη Σύρο ισχύουν, καλό φαγάκι (ντόπια κρέατα), πολύ περπάτημα, πολλές φωτογραφίες και πολλάααααααααα γλυκά απο τον Αθυμαρίτη http://www.syros-web.com/gr/item.asp?id=80&it=237 (ακούτε Τάρα και Μαεστρία?)

Απλά τη Λατρεύω, και μόνιμα να έμενα δεν θα τη χόρταινα!

Θα σας φέρω λουκουμάκι Συριανό

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑΡΟΝΙ!ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΕΕΕΡΡΡΡ Η ΤΟΥΡΤΑ!:mrgreen:

τωρα ειδα την κληση σου!επαιζε η μουσικη στο τερμα και τα παιδια μου επισης επαιζαν στο τερμα:rolleyes: και δεν το ακουσα!

call me back!:idea:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενέθλια είχες κοπελιά;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

happy_birthday_cake.jpg

Περάσαμε ωραίο σαβ/ριακο!!!

Πολύ τούφεν και ωραίες βόλτες! (maira κι εγώ στη μάνα μου πήγα χθες, για έτοιμο φαγητό και προμήθειες, φρέσκα αυγά, ζαρζαβατικά, καταλαβαίνετε :tongue:).

Καλή εβδομάδα να 'χουμε. Και τι ωραία δροσούλα έχουμεεεεεεεεεε!!!

Αυτό το τραγούδι έπαιζε σήμερα στο ραδιόφωνο καθώς πηγαίναμε βόλτα με το "βουμ" και το τραγουδούσαμε στον μικρό, για να τον απασχολήσουμε. :tongue:

KZeRE5fhkHo

happy_birthday_cake.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλή αρχή και καλή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον που απ'ότι είδα παρακάτω αρχίζει να του αρέσει :D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :D

Όμως ξανά στα νοσοκομεία είμαστε :(. Μόλις γυρίσαμε ο πεθερός μου έπαθε ισχαιμικό εγκεφαλικό (ελαφρύ) και ευτυχώς δεν άφησε κουσούρι. Τώρα λογικά έχει ξεπεράσει και τον κίνδυνο για αιμοραγικό που συνήθως ακολουθεί.

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Υπομονή (μόνο αυτό μπορείς να κάνεις), καλή δύναμη και περαστικά σας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2211541ayo392n3f1.gif

Από βδομάδα αρχίζω να παίρνω σβάρνα τους εξωσωματικούς να δούμε τι θα μας πούνε και πως θα προχωρήσουμε :rolleyes:.

Καλη δυναμη στην προσπαθεια σας, με το μικροτερο δυνατον ψυχικο κοστος, και ευχομαι του χρονου το φθινοπωρο να περιμενεις τον χειμωνα αγκαλια με ενα υγιες μωρακι!:D

Μόλις γυρίσαμε ο πεθερός μου έπαθε ισχαιμικό εγκεφαλικό (ελαφρύ) και ευτυχώς δεν άφησε κουσούρι. Τώρα λογικά έχει ξεπεράσει και τον κίνδυνο για αιμοραγικό που συνήθως ακολουθεί.

Περαστικα και καλη αναρρωση.

Καλησπέρα!!!!!!!!

Λογικά η παραλία που είναι ρηχά είναι αυτή απέναντι απο το νησάκι του Γουλανδρή. Εκεί αμολάς κουτσούβελα και απολαμβάνεις καφεδάκι και βιβλιο, δεν παίζει να πνιγεί το παιδί, για να γίνει αυτό πρέπει να προχωρήσει καμιά 500 μέτρα.

Ετσι ηταν και στην παραλια που πηγαιναμε στην Καρυστο.

Και ναι, όλα όσα λες για τη Σύρο ισχύουν, καλό φαγάκι (ντόπια κρέατα), πολύ περπάτημα, πολλές φωτογραφίες και πολλάααααααααα γλυκά απο τον Αθυμαρίτη http://www.syros-web.com/gr/item.asp?id=80&it=237 (ακούτε Τάρα και Μαεστρία?)

Απλά τη Λατρεύω, και μόνιμα να έμενα δεν θα τη χόρταινα!

Θα σας φέρω λουκουμάκι Συριανό

Χα χα! Νομιζεις πως θα τη βγαλεις με λουκουμακι? Θελουμε τα γλυκα που μας διαφημιζεις!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε, κι εγω θα σε παω βολτα στο Ploughman που παιζει ακριβως αυτα που θελεις να ακουσεις!;)

Περάσαμε ωραίο σαβ/ριακο!!!

Πολύ τούφεν και ωραίες βόλτες! (maira κι εγώ στη μάνα μου πήγα χθες, για έτοιμο φαγητό και προμήθειες, φρέσκα αυγά, ζαρζαβατικά, καταλαβαίνετε :tongue:).

Μια μεταφραση στο τουφεν παρακαλω! Και μη μου μιλας για προμηθειες, γιατι εχει μπαξε και κοτες ο αδελφος μου και ειμαστε τοοοοοοοοοοοσο πολυ μακρια...!:(

pjA1GU-E0rs

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μια μεταφραση στο τουφεν παρακαλω! Και μη μου μιλας για προμηθειες, γιατι εχει μπαξε και κοτες ο αδελφος μου και ειμαστε τοοοοοοοοοοοσο πολυ μακρια...!:(

Τούφεν--> Τούφα, αραλίκι, αρντάν, ύπνος!!! (τα θυμάσαι ή τα ξέχασες τελείως; Ε, εγώ τα θυμήθηκα λιγάκι το σαβ/ριακο. :tongue:)

Εγώ πάλι έχω τη μανούλα σε απόσταση ασφαλείας, 40 χλμ. Κι όσο να 'ναι για μπαξέ δεν έχει πλέον πολλά κουράγια, λόγω αρρώστιας, αλλά οι κοτούλες κοτούλες!!!! Ευτυχώς! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σεπτέμβριος τελικά είναι ο μήνας των γενεθλίων και των εορτών. Χρόνια πολλά Μαιράκι πάντα με υγεία και χαρές για σένα και την οικογένειά σου :D

Αντε κι ένα τραγούδι πιο δυνατό.

ευχαριστω πολυ, και σε σενα ευχομαι να ελθουν ολα ευνοικα!

πολλάααααααααα γλυκά απο τον Αθυμαρίτη http://www.syros-web.com/gr/item.asp?id=80&it=237

βρε Κατ....πασχαλινα αυγα και λαγουδακια ειναι αυτα καλοκαιριατικα?:confused::mrgreen:

απο τωρα ξερογλυφεσαι???:tongue:

Γενέθλια είχες κοπελιά;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ευχαριστω πολυ,ο,τι επιθυμεις!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

σημερα πρωτη μερα στο νηπιο ο Σπυρος με τον αγιασμο..

τα συναισθηματα(τα δικα μου,γιατι του Σπυρου θα δειξει...)αναμεικτα θα ελεγα:rolleyes::roll:

TETRADIA.gif

qga5eONXU_4

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ρε Μαιρού, απο τώρα school's out????????? Νωρίς δεν είναι?????

αλλο με school εψαχνα κι επεσα πανω σε αυτο!:rolleyes::tongue:

Καλη αρχη καπετανισσα! Αντε και στα δικα μας σε 2 χρονια!:rolleyes:

Kαι μια και σου αρεσει το παρακατω τραγουδακι...

ευχαριστουμε πολυ!:D

Καλημερα!!!

Εδω ειμαι δεν γεννησα ακομη!!!

μαιρακι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!περιμενουμε νεα !!!!

αντε γεννα να τελειωνουμε!!:mrgreen:

για πρωτη μερα μια χαρα ολα,απο ο,τι ειπε η νηπιαγωγος, η οποια ειναι πολυ καλη και με ορεξη για δουλεια!μας καλεσε μεσα οταν τελειωσαν και μας ειπε διαφορα οπως τι θα χρειαστει να αγορασουμε κοκ, καθως και οτι δεν επιτρεπει γαριδακια πατατακια κρουασαν κλπ!!απο αυτο και μονο την συμπαθησα!:idea:

tD-2mSg92so

1958530te2chmztha.gif

για πρωτη μερα μια χαρα ολα,απο ο,τι ειπε η νηπιαγωγος, η οποια ειναι πολυ καλη και με ορεξη για δουλεια!μας καλεσε μεσα οταν τελειωσαν και μας ειπε διαφορα οπως τι θα χρειαστει να αγορασουμε κοκ, καθως και οτι δεν επιτρεπει γαριδακια πατατακια κρουασαν κλπ!!απο αυτο και μονο την συμπαθησα!:idea:
Τόση ώρα καταλάβαινα να αγοράσετε κοκ... Καλά λέω, γουστάρει γλυκά η δασκάλα αλλά όχι πατατάκια; χαχαχαχα

Πολύ την πάω κι εγώ, μπράβο της!!!

Βιντεάκι από U2. Κάπου μέσα στην εικόνα πετάγομαι κι εγώ :lol:

4KPs8xU2SPw

WN6Op3.png

........καθως και οτι δεν επιτρεπει γαριδακια πατατακια κρουασαν κλπ!!απο αυτο και μονο την συμπαθησα!:idea:

(ναι βέβαια, αυτά τα φυλάς για τη πάρτη σου:cool::cool::cool:)

Ρένα αντε περνάνε οι μέρες!!!!!! Αν τη βαρεθείς τη μπουμπου :tongue: να μου τη φέρεις σε μένα!!!!!

Ρε κορίτσια (και αγόρι εξαφανισμένο), θα πάμε και εμείς σχολειό!!!!!!!! Μας πήρανε τηλέφωνο και μας το ανακοινώσανε επισήμως σήμερις!!!!!! Τέλεια!!!!! Μόνο εγώ χαίρομαι βέβαια, η μάνα μου και ο άντρας μου δεν πολυχαίρονται. Τεσπα...... Αντε με το καλό και στο ΜΙΤ!!!!!

Εσυς όλα καλά?

Εχεις διαβάσει τη βιογραφία του Serge Gainsbourg?? Επεσε ένα βιβλιο στα χέρια μου και ήταν πολύ ενδιαφέρον!!!

wiTGEnaaaqw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γεια σας κοπέλες! Τι κάνετε? Κάτι χρόνια έχω να γράψω εδώ αλλά μπαίνω και σας βλέπω. Ετσι και αλλιώς τα λέμε και στο φάτσαμπουκ, δεν σας χάνω!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!

Καλέ πότε γεννάει το μανκεν Ρένα? Εφτασε ο καιρός?

Αυτός ο Γκενσμπουργκ πρέπει να ήταν πολύ kinky πάντως, ε Κατερίνα? Κατι έχω διαβάσει γι' αυτόν απο δω και απο κει.

Ακολουθεί διάλογος επτάχρονων!

Κλεοπάτρα :

Γιωργάκη έχεις ακούσει το Alejandro της Lady Gaga?

Γιωργάκης:

Εσύ έχεις ακούσει το Divide των Linkin Park???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...