Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

1722507yv0q4jwd07.gif

Καπετάνισσα είχες νυχτέρι χθες ε? Εγώ κοιμήθηκα πριν τον Αντώνη! Πήγαμε στον παιδίατρο το βραδάκι για τη δευτερη δόση του tetravac για τη Μαριαλένα, και εγώ ξάπλωσα κατά τις 10,30, ο Φώτης αποκοιμήθηκε στον καναπέ και ο Αντώνης έβλεπε παιδικά!:shock:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To tetravac είναι για τέτανο, πολυομυελίτιδα, διφθερίτιδα, κοκκύτη. Δε θα κάνουμε άλλο προς το παρόν. Οταν μεγαλώσει με το καλό, θα γίνουν κάποια από τα υπόλοιπα. Η ηπατίτιδα β κολλάει μόνο από μετάγγιση αίματος και σεξουαλική επαφή. Ούτε στον Αντώνη το έκανα. Ποιος ο λόγος να γίνει σε μωρό?

age.png age.png

μηπως ομως προφυλασει το μωρο και μακροπροθεσμα??τι να πω!

θα ρωτησω την παιδιατρο στην επομενη επισκεψη και τον ομοιοπαθητικο

τωρα βεβαια το εχει κανει η Φωτεινη,

αλλα ετσι για να μπερδευτω αλλη μια φορα!:evil:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!

Και γω εχω την εντυπωση οτι κανουμε μονο για ηπατιτιδα Α οταν βγει η πάνα!!!Δεν είμαι και σιγουρη..Αχχχχχχχχχ εγω η ασχετη που πηγα και εκανα ολα τα εμβόλια(οτι μου λεγε η παδιατρος) στο παιδακι μου και ευτυχως μου ανοιξε η Ταρα μας τα ματια..!!Αλλα ομως τα εμβολια εχουν γινει..Θα δουμε στο μέλλον λοιπον!!!Στο δεύτερο πιο προσεκτικη!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μικρές μου τυρόπιτες τι κάνετε;

Εχθές είδα ταινιόνι ζόρικο... τον παλαιστή. Πολύ ωραία ταινία με μουσική που θα ξετρελάνει κάποιες από δω:D αλλά με έπιασε η καρδιά μου και το στομάχι μου.

Επιστρεφω με κομμάτι...

Επέστρεψα:tongue:

oobDQ0vdm8M

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

τι κανετε κοριτσακια???

λεγκ, το ειχα παρει να τον δω, τον παλαιστη, αλλα δεν αντεξα, με επιασε η ψυχη μου....

(σας μυριζουν κακα???:rolleyes: ας κανουμε τους κινεζους για λιγο!! χεχεχεχεεχε)

κατσε να χτυπηθουμε λιγο με αλαιβ!!!!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=46nfof-gdDs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=46nfof-gdDs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Parents are the last people on earth who ought to have children

εγω νιωθω μια συμπλευση ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ, καθε φορα που με πλακωνει στις φαπες η μικρη.... επισης, οταν ριχνει το προστατευτικο του τζακιου, και μπαινει μεσα και κυλιεται στις σταχτες...

οταν δεν μ αφηνει να κατσω στο πισι και με δαγκωνει στις γαμπες για να σηκωθω... και πολλα αλλα!!!

λευτερια στον συντροφο ΗΡΩΔΗ!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...