Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

2887682jbifpf4zbl.gif

Κάθε πρωί στον αποχωρισμό όμως, έχουμε κλάματα (και στενοχώρια απ' τη δόλια μάνα)!

Eιναι δυσκολο και για τους δυο, αλλα αν δεν εχεις επιλογη, τι να κανεις? Θα συνηθισει σιγα σιγα, και εφοσον δειχνει να περναει καλα εκει, θα εισαι κι εσυ καλυτερα.

Άντε γιατί πολύ σας άφησα λάσκα!

Χα χα! Εσκασε μυτη η γραια κι εβαλε το απολυτο κενο?:lol::lol::lol:

vlMmuj_JFZc

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις δεν εχουμε κενα γλυκια μου! Εσυ μαλλον δε βλεπεις καλα, λογω ηλικιας!!!:tongue:

Κατερινααααααααααααααααα! Για σενα ειναι το παρακατω, γιατι τη γραια δεν την κοβω να συμμετεχει, δεν αντεχει πια τα ξενυχτια!!!

http://rockwaynews.blogspot.com/2010/09/rockway-party-bat-city.html

age.png age.png

Καλησπέρα!!!!!

Ταρούλα θέλω να πάω κάπου και να ακούσω ροκιές, παλιές κλασσικές ροκιές. Οχι μέταλ, αλτερνατίβες και ποπ ρόκ.

Γίνεται? Αν το πρόγραμμα έχει αυτο που σου είπα, μέσα!

Μαεστρία μου πολύ κουκουβάγια είσαι!!!!!! Μπράβο στο παιδάκι σου, θα δεις μεγάλες αλλαγες, προς το καλύτερο (πιστεύω δηλαδή)

Εσύς που είσαι, έλα πάνω γρήγορα, σε περιμένω, φιλιά, γειά! (ατάκα της κόρης μου είναι αυτό.

Ντιπες? Καλά?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία μου πολύ κουκουβάγια είσαι!!!!!! Μπράβο στο παιδάκι σου, θα δεις μεγάλες αλλαγες, προς το καλύτερο (πιστεύω δηλαδή)

Και γιατί να μην είμαι δηλαδής;;;

owl-picture.jpg

Eυχαριστώ για τις ευχές! Εύχομαι κι εγώ να είναι όλα προς το καλύτερο! Προς το παρόν το θετικό είναι ότι κοιμάται εύκολα το βράδυ, καθότι κουράζεται απ' το πρωινό ξύπνημα και τις δραστηριότητες στον παιδικό. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

771179ud7attxhw2.jpg

Καλησπέρα!!!!!

Ταρούλα θέλω να πάω κάπου και να ακούσω ροκιές, παλιές κλασσικές ροκιές. Οχι μέταλ, αλτερνατίβες και ποπ ρόκ.

Γίνεται? Αν το πρόγραμμα έχει αυτο που σου είπα, μέσα!

Θα μαθω και θα σου πω. Το κακο ειναι οτι την αλλη μερα εχουμε γαμο, και δεν ξερω τι να κανω με τα παιδια.

Αυτοι θα παιξουν παντως στο παρτυ.

epYvYkgs2-g

Προς το παρόν το θετικό είναι ότι κοιμάται εύκολα το βράδυ, καθότι κουράζεται απ' το πρωινό ξύπνημα και τις δραστηριότητες στον παιδικό. :mrgreen:

Καλο αυτο. Οχι σαν εμας που κοιμομαστε πλεον μετα τα μεσανυχτα...

age.png age.png

Λοιπόν, αυτή η ρουφιάνα η Pink, πολύ ΜΕ αρέσει! :mrgreen:

κι εμενα!

4dkBnMzbaJI&feature=fvst

Και μια υπεροχη τουρτα για την καπετανισσα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

2740388tgftyqywi9.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΑΡΟΝΙ!ΠΟΛΥ ΣΟΥΠΕΕΕΕΡΡΡΡ Η ΤΟΥΡΤΑ!:mrgreen:

τωρα ειδα την κληση σου!επαιζε η μουσικη στο τερμα και τα παιδια μου επισης επαιζαν στο τερμα:rolleyes: και δεν το ακουσα!

call me back!:idea:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Είπα να ξεφύγω, να βάλω κάτι που αρέσει στην εορτάζουσα, μην το δέσετε σκοινί κορδόνι τώρα ε;

Χρόνια πολλά καπετανέσσα, να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη και το φετινό σου καλοκαίρι να είναι και χειμώνας!

H1iR2Wi3u5o

WN6Op3.png

Είπα να ξεφύγω, να βάλω κάτι που αρέσει στην εορτάζουσα, μην το δέσετε σκοινί κορδόνι τώρα ε;

Χρόνια πολλά καπετανέσσα, να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενη και το φετινό σου καλοκαίρι να είναι και χειμώνας!

ευχαριστω Χριστινακι,να χαιρεσαι κι εσυ τους αντρες σου!οσο για την τελευταια σου ευχη...απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!

Μαιρου!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Τωρα το ειδα

Παντα ευτυχισμενη !!!!Φιλακια !!!

ευχαριστω Ρενατα!φιλια στην Ευγε και με το καλο η μπουμπου σας!:D

bhJ-7S58usI&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Kαπετανισσα, one man show...!!!

IlejfA5NCbQ

φαντασου αυτο ακριβως να το εχεις δει και Live μπροστα στα ματια σου!

απλα....απεριγραπτο!!!! ενα απο τα πολλα που θυμαμαι απο τη συναυλια ειναι η τρομερη ενεργεια που πλανιοταν μεσα στο σταδιο!απιστευτο συναισθημα!

κι αφου πλακωθηκα στις δουλειες σημερα ,παμε για μαμ στη μαμα!

see uuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...