Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΓΕΝΟΥΛΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

HappyBirthday57.gif

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΡΕΝΑΚΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑς!:D

θα μπω πιο μετα -------> γιατι εχω κοσμο τωρα!:cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Τι γιορτή είναι - πάλι - σήμερα;

Γιορταζουν 40 σπανια ονοματα.

ΟΙ ΑΓΙΕΣ 40 ΠΑΡΘΕΝΕΣ & ΑΣΚΗΤΡΙΕΣ: ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ, ΚΑΛΛΙΡΟΗ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΚΛΕΙΩ , ΘΑΛΕΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ, ΕΥΤΕΡΠΗ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ, ΚΛΕΟΝΙΚΗ, ΣΑΠΦΩ, ΕΡΑΤΩ, ΠΟΛΥΜΝΙΑ, ΔΩΔΩΝΗ, ΑΘΗΝΑ, ΤΡΩΑΔΑ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΚΟΡΑΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΗ, ΘΕΟΝΟΗ, ΘΕΑΝΩ, ΑΣΠΑΣΙΑ, ΠΟΛΥΝΙΚΗ, ΔΙΟΝΗ, ΘΕΟΦΑΝΗ, ΕΡΑΣΜΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΑΝΔΩΡΑ, ΧΑΙΔΩ, ΛΑΜΠΡΩ, ΜΟΣΧΩ, ΑΡΗΒΟΪΑ, ΘΕΟΝΥΜΦΗ, ΑΚΡΙΒΗ, ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ, ΕΛΠΙΝΙΚΗ και ΑΜΜΟΥΝ ο διδάσκαλος αυτών.

age.png age.png

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες,αλλα δεν γιορταζω:tongue:

για την συγκεκριμενη γιορτη το ανακαλυψα τυχαια εδω και κανα δυο χρονια αλλα δεν εδωσα σημασια,βασικα βαριεμαι και τις γιορτες γενικα:rolleyes:

αυτα!

O4OAormvM8c&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα μετά από καιρό!

Επιστρέψαμε στη βάση μας τέρμα οι διακοπές:(

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

x1n1p3.png 44EHp3.png zsH7p3.png

Ωραιο κομματι καπετανισσα!

Εγω μελαγχολω οταν αλλαζει η ωρα και νυχτωνει νωρις. Δε μπορω να το συνηθισω με τιποτα τοσα χρονια.

μια απο τα ιδια,και δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου:(δεν την μπορω την κλεισουρα

Αυτο που μου αρεσει στο Ιονιο, ειναι οτι νυχτωνει πιο αργα απο την υπολοιπη Ελλαδα, γιατι ειναι δυτικα. Σκεψου λοιπον οτι κερδιζετε και κανα τεταρτακι περισσοτερο απο μας!:?

Που να μεναμε και στη Σκανδιναβια, το φανταζεσαι?:shock:

ναι αλλαεδω κατω δεν βλεπουμε σχεδονποτε χιονια:cry:

Να δεις γέλιο όταν πήγα φοιτήτρια στην Αθήνα και πήγαινα να πάρω από ψησταριά φαγητό (σιγά μη μαγείρευα φοιτήτρια :tongue:).

Τους έδειχνα τις φωτογραφίες στο μενού για να συνεννοηθούμε!!!

εγω να δεις!!!!! που ειχα ανεβει πρωτη φορα θεσσαλονικη, μια πιτα ηθελα να φαω η γυναικα και τρομαξα να συννενοηθω

Απ' τα μέρη μας είσαι και κατηφόρισες;;;

Αχ, Αθήνα ξελογιάστρα. :tongue:

Το 'ξερα ότι υπήρχε κάποιος λόγος που σε συμπάθησα εσένα. :tongue::mrgreen:

Τις ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ μου!

Καλημερα!!Καλο μηνα!!!

Δεν ξερω τι γιορτη ειναι παντως εμεις κλεινουμε τα 4!!!!!:):):):)

να την χαιρεστε!!!!!!!

το ποσο σε ζηλευω που κοντευεις να γεννησεις δεν λεγεται:oops:κουραστηκα ηδη

Αν και λίγο αργά!

Μη με παρεξηγείτε τη μάνα, σήμερα πήγα πρώτη μέρα τον γιόκα μου σχολείο! :tongue:

καλη αρχη να εχετε!!!το δακρυ ετρεξε;

το τραγουδι αφιερωμενο στον γιο:P:p

_fGelUP451I

tRX1p2.png

καλη αρχη να εχετε!!!το δακρυ ετρεξε;

το τραγουδι αφιερωμενο στον γιο:P:p

Έμαθα ότι έκλαψε, αλλά πολύ μετά. Όσο ήμουν εγώ τον έβλεπα που έπαιζε στην αυλή κι όταν με φώναξε τον πήρε μια κοπέλα αγκαλιά και τον έκανε βόλτες.

Ευχαριστώ για την αφιέρωση!!! :D (εκ μέρους του γιόκα μου, του ντερμπεντέρη!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1019457toap9c25x2.gif

Έμαθα ότι έκλαψε, αλλά πολύ μετά. Όσο ήμουν εγώ τον έβλεπα που έπαιζε στην αυλή κι όταν με φώναξε τον πήρε μια κοπέλα αγκαλιά και τον έκανε βόλτες.

Kαθε αρχη και δυσκολη. Θα προσαρμοστειτε και οι δυο σιγα σιγα!

Εμεις χθες ειχαμε εξεταση για τον θυρεοειδη, και σημερα θα παρουμε αποτελεσματα.

Αντε να βαλουμε και ενα κομματακι λογω ημερας! Καλη διασκεδαση γριουλα!!!:mrgreen:

E3lv5gbMSSY

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...