Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

YkTSu7SrozE&feature=player_embedded

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ,ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ...
ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ....

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

flVEoNuEYgE&feature=player_embedded

ΑΛΛΟ ΈΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα χρυσουλάκια μου! Μπήκα για ένα γρήγορο (καλημέρα μπρε!). Στέγια έχει γίνει παιδαράς ο κούκλος σου!

Μαϊρίδιο θα είμαστε κοντά σας την επόμενη εβδομάδα (ιντερνετικώς πάντα!). Προς το παρόν πάω να χαζολογήσω λίγο και μετά να μπω σε mode βάφτισης! xxx

WN6Op3.png

Καλημερα και απο μενα!!

Και εγω εδω γυρω ειμαι Μαιρου.Απο βδομαδα και γω κοντα σας που θα αρχισει η μικρη παιδικο και θα εχω χρονο!!!!

Δεν σας ξεχναω...Μου λειψατε πααααααααααααααααααρααααααααααααα πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ προς το παρόν εδώ!

Απο βδομάδα την κάνουμε!!!

Αντε ρε Στέγια καιρό είχες να βάλεις κανένα τραγουδάκι!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

6UztEfwHt14

Καλημέρα!!!!!!!!

Αυτό περιμενω πως και πως να πάρω τα βουνά!!! Αντε να έρθει η Δευτέρα γιατί δεν την παλεύω άλλο!

mFqvIUcfBcw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

καλημέρα σε όλους και όλες

μετά την ταλαιπωρία με τον πεθερό μου καταφέραμε και φύγαμε πριν 10 μέρες. ΚατερίναΒ ευτυχώς οι εξετάσεις βγήκαν καλές μέχρι τώρα (δυο μας λείπουν αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι εξίσου καλές).

Στεγια μου είχα τόσο πολύ καιρό να σε πετύχω. Πολύ χάρηκα που είδα τις φωτογραφίες του γιου σου. Είναι πολύ γλυκούλης. Τον πήγατε διακοπές φέτος για μπανάκι ή είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο;

Εμείς είμαστε Κρήτη και ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε. Φυσικά δε λείπουν και οι δουλειές σε ένα σπίτι που είχε να ανοιχτεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά όλα γίνονται με ρεγουλα. Το καλό ειναι ότι ξεφύγαμε από την Αθήνα και τη δουλειά και εδώ ηρεμούμε και κάνουμε τα μπανάκια μας.

Εύχομαι καλές διακοπές σε όσους και όσες ξεκινάνε τώρα όπως η Κατερίνα , καθώς καλή συνέχεια των διακοπών σε όσους και όσες συνεχίζουν όπως η Μαέστρια.

UE-xM9EVYk4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...