-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 38 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:
Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,
Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.
Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.
Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.
Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!
Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.
Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας.
Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας.
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!
Κορίτσι μου καλή χρονιά. Περνώντας παρόμοια φάση , η ιστορία σου με αγγίζει πραγματικά. Δεν είμαι αισιόδοξη, δεν περνάνε καλά ούτε εύκολα οι μέρες. Νιώθω πως με έχει καταπιεί όλο αυτό. Αλλά κάπως βρίσκω τη δύναμη να συνεχίζω. Εύχομαι τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.
- 1
-
Rock-αδες Ενωθείτε!
-
Θέματα
-
- 7.425 απαντήσεις
- 925.148 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.031 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.164 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.156.831 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.935 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.425 απαντήσεις
- 925.148 εμφανίσεις
-
- 1.006 απαντήσεις
- 39.430 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 974 απαντήσεις
- 51.725 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 387 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 764 εμφανίσεις
-
- 28.260 απαντήσεις
- 3.518.502 εμφανίσεις
-
- 959 απαντήσεις
- 97.666 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 2.209 εμφανίσεις
-
- 1.768 απαντήσεις
- 225.616 εμφανίσεις
-
Πωλείται καρότσι τρίτροχο Graco trekko 300€
Από ΦαιηΚατς, in Πουλάω καρότσια, καθισματάκια αυτοκινήτου, ποδήλατα, πατίνια
- 4 απαντήσεις
- 2.271 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα