Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

τοκ τοκ τοκ!

φυσικα και δεν ειναι κανεις εδω αλλα δεν πειραζει,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕς ΚΑΙ ΟΣΟΥς ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

sunflower1.jpg

γιορταζει κανεις απο το τοπικ μας?:rolleyes:

KmIXXxIuV7Q&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαεστρία που είσαι?

631424rbg3g5r2aw.gif

Είχα πάρει τα βουνά (1100 μ. υψόμετρο και 22 βαθμούς κελσίου την περασμένη εβδομάδα)!!! Μετά στον κάμπο (δυστυχώς το πατρικό είναι σε κάμπο, ΨΗΘΗΚΑΜΕ) και μεθαύριο ΔΟΥΛΕΙΑ! :evil:

Ευτυχώς από την άλλη βδομάδα θα πάμε και μια θάλασσα (μια βδομάδα, θα κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διακοπές).

Να σας κεράσω κιόλας παιδάκια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1503900hplafwku99.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους. Η χάρη της Παναγιάς να έχει καλά τις οικογένειές σας. Καλή λεφτεριά στις εγκυούλες και να δώσει η χάρη της να γεμίσουν οι κοιλίτσες των κοριτσιών που κάνουν προσπάθειες για παιδάκι.

Maestria χρόνια πολλά για τη γιορτή σου να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδάκι σου. Ευχαριστούμε για το κέρασμα, αν και παχαίνουν εγώ δεν αντιστέκομαι στα γλυκά. Το τραγούδι αφιερωμένο στη Μaestria και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα

zoYgkoxfp9g&feature=related

καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους. Η χάρη της Παναγιάς να έχει καλά τις οικογένειές σας. Καλή λεφτεριά στις εγκυούλες και να δώσει η χάρη της να γεμίσουν οι κοιλίτσες των κοριτσιών που κάνουν προσπάθειες για παιδάκι.

Maestria χρόνια πολλά για τη γιορτή σου να χαίρεσαι τον άντρα σου και το παιδάκι σου. Ευχαριστούμε για το κέρασμα, αν και παχαίνουν εγώ δεν αντιστέκομαι στα γλυκά. Το τραγούδι αφιερωμένο στη Μaestria και σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα

zoYgkoxfp9g&feature=related

1015968j9k0goyoi5.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας πουλιά. Χρόνια πολλά Μαέστρο, να σε χαιρόμαστε! Χρόνια πολλά και σ' όλους τους δικούς σας που γιόρταζαν!

Με το μπραντάκι μου γυρίσαμε Αθήνα, προς το παρόν είναι καλός, ελπίζω να παραμείνει έτσι στη διάρκεια της μέρας!

0bqgy1mebh8&feature=related

WN6Op3.png

2220088orrmbh42xi.gif

Αν και η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται κι εμένα μέχρι τώρα με πάει μαμιώντας, αλλά τέσπα, θετική σκέψη!!!

Καλημέρα!

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τις ευχές κι εσείς ότι επιθυμείτε!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χρόνια πολλά σε όσες κ όσους γιόρταζαν

καθυστερημένα βέβαια αλλά παραθέτω κομματάρα για εξιλέωση ;)

INgXzChwipY

αυτο ακομα και σε μενα αρεσει....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΕΣΤΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες που ειναι?πολλες απουσιες βαζω τωρα τελευταια!χμμμμ...:cool:

SiK4Doqunng

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά σε όσες κ όσους γιόρταζαν

καθυστερημένα βέβαια αλλά παραθέτω κομματάρα για εξιλέωση ;)

INgXzChwipY

Γι'αυτό είσαι ομαδάραααααα
1639355vl675eqv9c.gif

Φραουλάδα δροσερή και καλημέρες!

(αν και λείπει η ΤΑΡΑ γμτ, που της αρέσει)

Επίσης εσύ είσαι ομαδάρα για την φραουλάδα (για να ξέρεις, η προαναφερθείσα εμένα κοροϊδεύει με την φραουλάδα :evil:)
αυτο ακομα και σε μενα αρεσει....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΕΣΤΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες που ειναι?πολλες απουσιες βαζω τωρα τελευταια!χμμμμ...:cool:

Μη κυρία, μη μου βάλετε απουσία, θα χάσω την τάξη!

WN6Op3.png

καλημερα και χρονια πολλα

Μαεστρο μου χρονια σου πολλα:o

esy μου σε ευχαριστουμε πολυ:Dκαι σε σενα ευχομαι οτι εχεις ονειρευτει φετος να γινει πραγματικοτητα

στους υπολοιπους πολλα φιλια

MNzafK1HIro&feature

κανει ζεστη η μου φαινεται;:rolleyes::D

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...