Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ρεναααααααααααααα! Θα ειναι και ο Θληβαιοοοοοοοοοοοος!:mrgreen:

Δε θα σχολιασω και δεν αθ πω κακία ..γιατι φροντιζεις για την ψυχαγωγια μου!!!Εφτασε το πακετακι( η μικρη ξετρελαθηκε ,εσπαγε τις φουσκες!!!χαχα)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!:D:D:D

Η γιαγιά μου έφυγε, άραγε θα φτάσουμε τα χρόνια της? Φιλιά πολλά!

Κατερινακι τα συλληπητητρια μου!!!

Που ειστε οι αλλες;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διακοπές τέλος

επιστροφή Αθήνα

πολύ πολύ ζέστη

ο μικρός εβαπτίσθη και ξεκίνησε βρεφονηπιακό εδώ και κάνα 2 μέρες... μέχρι τώρα καλά πάμε, θα δείξει

γεμάτη μου φαίνεται η Αθήνα, κανείς δεν έφυγε?

έχασα τίποτε σημαντικό? πείτε κάνα νέο :D

LhqGD-g4RMM

age.png

age.png

Καλησπέρα

ReklDIQS-n8

Τους θυμηθηκες τωρα?;)

χμ ναι :P

ολοι σε αδεια ειστε?:mrgreen:

Εγώ υποτίθεται ότι θα έφευγα Δευτέρα, αλλά από το περασμένο Σάββατο έχουμε τον πεθερό μου στο Νοσοκομείο :(

Εγώ δουλεύω ψυχή μου και δεν το βλέπω για άδεια φέτος (δεν το δικαιούμαι άλλωστε). Δουλεύω? (όλη μέρα στο ίντερνετ είμαι, δεν έχει καθόλου δουλειά, είμαστε στη θερινή ραστώνη!!)

Αφού δεν έχει δουλειά γιατί σε κρατάνε ρε κορίτσι μου και δε σου δίνουν έστω και μια βδομάδα άδεια; Αύγουστο τα δικηγορικά γραφεία κλείνουν :roll:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανα 1, 2 μπανάκια στη θάλασσα!!! :mrgreen:

Μπράβο ρε Μαέστρια, χαίρομαι για σένα. Φέτος ταλαιπωρήθηκες πολύ και σου χρειαζόταν αλλαγή παραστάσεων για να ξεσκάσεις ;)

Καλημέρα!!!!! Η γιαγιά μου έφυγε, άραγε θα φτάσουμε τα χρόνια της?

Κατερινάκι τα συλλυπητήριά μου :(. Να ζήσετε να τη θυμάστε.

διακοπές τέλος επιστροφή Αθήνα

ο μικρός εβαπτίσθη και ξεκίνησε βρεφονηπιακό εδώ και κάνα 2 μέρες... μέχρι τώρα καλά πάμε, θα δείξει

γεμάτη μου φαίνεται η Αθήνα, κανείς δεν έφυγε?

έχασα τίποτε σημαντικό? πείτε κάνα νέο :D

Καλώς όρισες αλλά είναι νωρίς να πούμε καλό χειμώνα, ελπίζω να μπορέσετε να ξεκλέψετε λίγο κάποιο σαββατοκύριακο να κάνετε κάποια εξόρμηση. Να σας ζήσει ο μικρός και καλή αρχή για το βρεφονηπιακό.

Όσο για τη ζέστη, μπορώ να πω ότι ήταν χειρότερη μέχρι χθες. Από απόψε νιώθω ότι υπάρχει και λίγο οξυγόνο (έστω ελάχιστο). Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος έμεινε Αθήνα, ή επέστρεψε από τις διακοπές του (ένα μεγάλο μέρος έφυγε Ιούλιο φέτος). Να φανταστείς ότι υπάρχουν μποτιλιαρίσματα στην Καλλιρρόης που πέρυσι τέτοιον καιρό δεν συναντούσες κουνούπι. Απίστευτο για Αύγουστο :rolleyes:.

iQmBHHvmrD4

Καλημέρα!

ΕΣΥΣ περαστικά στον πεθερό.

Ντιπες, καλως ήρθατε!

Ρε παιδιά, δεν έχει φύγει κανείς, όλες τις μέρες το τρόλευ είναι πήχτρα. Και η Αθήνα γεμάτη κόσμο. Χτες μόνο τα Εξάρχεια ήταν άδεια. Αλλά κατα τ'άλλα ο κόσμος είναι ακόμα εδώ, και αυτό το καλοκαίρι......

Και εγώ ονειρεύομαι παραλίες και άμμο και θερινά σινεμά.... Και ο Αύγουστος φεύγει..... και εμείς εδώ..

Τεσπα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Οντως, δεν έχει φύγει ο κόσμος φέτος, το μετρό είναι γεμάτο (είναι και οι τουρίστες με τις βαλιτσάρες και γίνεται χαμός!) και τα αυτοκίνητα είναι αρκετά στους δρόμους.

Esys, τα δικηγορικά γραφεία δεν κλείνουν όλα τον Αύγουστο, τα δικαστήρια κλείνουν. Και στο προηγούμενο γραφείο που ήμουν , εγώ μπορεί να έπαιρνα όλο τον Αύγουστο άδεια αλλά πάντα υπήρχε κάποιος δικηγόρος μέσα. Αν θα κλείσει το γραφείο ίσως κανένα 3ημερο γύρω στον 15αύγουστο.

Καλημέρα!

ΕΣΥΣ περαστικά στον πεθερό.

Ευχαριστώ Κατερινάκι. Σήμερα βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις αλλά έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη :rolleyes:. Πάντως τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπό διάλυση ρε γαμώτο. Αφού πήραν μυελό από τα οστά του πεθερού μου για βιοψία, συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να στείλουν το δείγμα στο Δημόκριτο για εξέταση και αναγκάστηκε ο άντρας μου να παρατήσει τη δουλειά και να πάει τρέχοντας στο Νοσοκομείο, να πάρει το δείγμα σε ειδική συσκευασία ώστε να διατηρείται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να το πάει στο Χαλάνδρι :twisted:. Αδιανόητο! Φανταστείτε ότι πριν είχαν καλέσει κούριερ από το Νοσοκομείο το οποίο αρνήθηκε να αναλάβει τέτοια ευθύνη :shock:.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dy8AUr9eBu8

κι αλλο κολλημα...:rolleyes:...παει το χασα....:mrgreen:

Μαιράκι κι εγώ έχω φάει κόλλημα μ'αυτό :tongue:

Esys, τα δικηγορικά γραφεία δεν κλείνουν όλα τον Αύγουστο, τα δικαστήρια κλείνουν. Και στο προηγούμενο γραφείο που ήμουν, εγώ μπορεί να έπαιρνα όλο τον Αύγουστο άδεια αλλά πάντα υπήρχε κάποιος δικηγόρος μέσα. Αν θα κλείσει το γραφείο ίσως κανένα 3ημερο γύρω στον 15αύγουστο.

Έχεις δίκιο. Πάντως παλαιότερα για να βρεις Δικηγόρο τον Αύγουστο ήταν σχεδόν απίθανο. Μόνο οι διαδρομιστές μένανε. Αλλά νομίζω ότι η οικονομική κρίση έχει βάλει τα κεφάλια μέσα ακόμη και σε αυτό τον κλάδο αναγκάζοντας πολλά γραφεία να μένουν ανοιχτά :roll:.

w9TGj2jrJk8

1219595jih9paq1vt.gif

Η γιαγιά μου έφυγε, άραγε θα φτάσουμε τα χρόνια της? Πάντως ρε κορίτσια, είναι άσχημο να βλέπεις τη μαμά σου (το λέω απο την πλευρά της μαμάς μου) να ταλαιπωρείται και να μη μπορείς να βοηθήσεις. Τεσπά. Κάποια στιγμή όταν θα έχω κέφια θα σας πω τι της είχα κάνει της γιαγιάς και η κακομοίρα ποτέ δεν μίλαγε.

Nα ζησετε να τη θυμαστε, αν και ειμαι σιγουρη οτι της κανετε το καλυτερο μνημοσυνο με τις ομορφες αναμνησεις και την αγαπη σας γι αυτην.

Δε θα σχολιασω και δεν αθ πω κακία ..γιατι φροντιζεις για την ψυχαγωγια μου!!!Εφτασε το πακετακι( η μικρη ξετρελαθηκε ,εσπαγε τις φουσκες!!!χαχα)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!:D:D:D

Ασε γιατι συνειδητοποιησα χθες οτι επρεπε να κανω μετατροπη του αρχειου για να παιζει στην τηλεοραση, και κοντεψα να σκασω. Συνηθισμενη που τα περναω σε εξωτερικο σκληρο δισκο και τα βλεπω στην τηλεοραση, δεν το σκεφτηκα καθολου.:evil: Φανταζομαι οτι παιζουν μονο στον υπολογιστη ε? Εκτος αν κατα τυχη και η δικη σου τηλεοραση εχει τη δυνατοτητα αυτη, να τα περασεις δηλαδη σε δισκο και να τον συνδεσεις. Αν θελεις να τα φτιαξω οταν επιστρεψω. Το κακο ειναι οτι ειναι χρονοβορα η διαδικασια αυτη (μια ταινια θελει περιπου 15 λεπτα), και φοβαμαι μηπως εχεις γεννησει μεχρι να τα τελειωσω!

διακοπές τέλος

επιστροφή Αθήνα

πολύ πολύ ζέστη

Να σας ζησει ο νεοφωτιστος! Ευχομαι να πανε ολα καλα με τον σταθμο.

Ρε παιδιά, δεν έχει φύγει κανείς, όλες τις μέρες το τρόλευ είναι πήχτρα. Και η Αθήνα γεμάτη κόσμο. Χτες μόνο τα Εξάρχεια ήταν άδεια.

Εμεις βγηκαμε για καμικαζια το βραδυ και δεν κυκλοφορουσε ψυχη!

βρε ΚΑΤ κινητο και σταθερο για ομορφια τα χεις...?:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α ναι, το συνηθιζει!

Ευχαριστώ Κατερινάκι. Σήμερα βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις αλλά έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη :rolleyes:. Πάντως τα δημόσια νοσοκομεία είναι υπό διάλυση ρε γαμώτο. Αφού πήραν μυελό από τα οστά του πεθερού μου για βιοψία, συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να στείλουν το δείγμα στο Δημόκριτο για εξέταση και αναγκάστηκε ο άντρας μου να παρατήσει τη δουλειά και να πάει τρέχοντας στο Νοσοκομείο, να πάρει το δείγμα σε ειδική συσκευασία ώστε να διατηρείται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να το πάει στο Χαλάνδρι :twisted:. Αδιανόητο! Φανταστείτε ότι πριν είχαν καλέσει κούριερ από το Νοσοκομείο το οποίο αρνήθηκε να αναλάβει τέτοια ευθύνη :shock:.

Γιατι στον Δημοκριτο? Δεν το ηξερα οτι τα πανε εκει.

Υπαρχουν εταιρειες κουριερ που μεταφερουν βιολογικο υλικο.

Εμεις ετοιμαζομαστε πυρετωδως για αναχωρηση αυριο!:-D

Και λογω ημερας...:(

WZ_X43zcXcU

age.png age.png

1219595jih9paq1vt.gif

χα χα χα!!ενα τετοιο χρειαζεσαι για να πατε διακοπες!!!!

η κλασσικη ελληνικη οικογενεια παει για μπανια.....:mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς ΚΑΙ ΟΛΟΥς!!!!!!!!!!!!!!!!!

esys περαστικα στον πεθερο σου!

η maestria εχει χαθει η μου φαινεται?

_YaaN3PEiWU

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Σημερα το απογευμα, και ειμαι και χαλια γιατι μου΄ρθε περιοδος.:evil:

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, αν και αυτο για την ξεκουραση χλωμο το κοβω!:roll:

Καλα μπανια στην παραλια του Κορελλι!:mrgreen: Να περνατε ομορφα!:-D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...