Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Μάντυ μου. Εγώ δουλεύω ψυχή μου και δεν το βλέπω για άδεια φέτος (δεν το δικαιούμαι άλλωστε). Δουλεύω? (όλη μέρα στο ίντερνετ είμαι, δεν έχει καθόλου δουλειά, είμαστε στη θερινή ραστώνη!!)

Καλημερα Λιανα μου! Σπαστικο πραγμα να μην εχεις δουλεια, δεν περναει η ωρα. Ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ! Πώς παει η συνεργασια σου μεχρι στιγμης με τους καινουριους εργοδοτες?

age.png age.png

Αφού λύσαμε κάποια "θεματάκια" όπως ωράριο και αποδοχές, καλά πάει , αν και έλειπαν 1 εβδομάδα, σήμερα γυρίζουν. Θα δούμε τον χειμώνα, όταν ξεκινήσει η δουλειά για τα καλά πώς θα πάει.

Διαφημίσεις

περιμενω καπταιν με ρεπο,θα παμε οικογενειακως για μπανιο!:D

το δευτερο για φετος....:rolleyes:

Εγώ περιμένω να πάει 4+ να πάω ετζίαν να παραλάβω την αδερφή από την δουλειά της και να πάμε να πάρουμε τον σταυρό του μικρού και να κοιτάξω κι εγώ δώρο κουμπάρων και κάνα φόρεμα... Απάλευτη όμως η σημερινή ζέστη!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

http://efestival.kne.gr/wp-content/uploads/afisa_festival.jpg

Για να μην παρεξηγηθω, ο συνδεσμος μπαινει λογω μουσικων προτιμησεων και οχι πολιτικων! Ειναι γεγονος οτι το φεστιβαλ αυτο εχει παντα πολυ καλη μουσικη! Καποτε στο Ζαππειο, ειχα δει τον Ian Gillan και τον Luther Allison!

Ρεναααααααααααααα! Θα ειναι και ο Θληβαιοοοοοοοοοοοος!:mrgreen:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!

Ολες και όλα καλά?

Ποιές άδειες, μόνο η Ρένα έχει!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η γιαγιά μου έφυγε, άραγε θα φτάσουμε τα χρόνια της? Πάντως ρε κορίτσια, είναι άσχημο να βλέπεις τη μαμά σου (το λέω απο την πλευρά της μαμάς μου) να ταλαιπωρείται και να μη μπορείς να βοηθήσεις. Τεσπά. Κάποια στιγμή όταν θα έχω κέφια θα σας πω τι της είχα κάνει της γιαγιάς και η κακομοίρα ποτέ δεν μίλαγε.

Ζέστη, πολύ ζέστη! Και απ'οτι φαίνεται κανείς δεν έχει φύγει. Η προηγούμενη βδομάδα ήταν πιο ήπια, έλειπε ο κόσμος, τώρα γίνεται χαμός στο κέντρο.

Τάρα και εγω της είπα της Ρένας να κατέβει για την κνε και για τους tindersticks αλλά δεν την έπεισα!

Κοριτσάκια σας αφήνω, δυστυχω΄ς πρέπει να πάω τυπογραφείο και βαριέμαιιιιιιιι:evil:

Φιλιά πολλά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Η γιαγιά μου έφυγε, άραγε θα φτάσουμε τα χρόνια της?

Κατερινα μου λυπαμαι:(και μακαρι να φτασουμε ολοι τα χρονια της...

ειναι πολυ ομορφο να εχεις χορτασει την ζωη,να εχεις χορτασει(εαν γινεται αυτο;)τα παιδια σου και τα εγγονια σου:confused:

ειναι πολυ ομορφο πραγμα οι αναμνησεις και στο λεω εγω που δεν ειχασ ποτε αναμνησεις απο γιαγιαπαππουδες αλλα εχω κρατησει υπεροχες αναμνησεις απο τον πατερα μου στα 17 χρονια που ημουν μαζι του:(

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...