Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημερούδια σας!

Νιώθω την ανάγκη, πρωί πρωί, να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μου στάθηκαν και με εμψύχωναν για το proficiency γιατί τα λόγια τους μου ανέβαζαν το ηθικό και μ' έκαναν να συνεχίζω ακάθεκτη. Ευχαριστώ Κατ, Δεσμέ, Μανκέν Ρένα, Καπετάνισσα, Τσικίτα, Τάρα μου και φυσικά τα καινούργια κορίτσια που έδεσαν με το "ροκάδες" μας και είναι πια αναπόσπαστα μέλη! Δεν ξέρετε τί ηθική ικανοποίηση είναι το ότι το πήρα γιατί τα είχα αφήσει 20 χρόνια τα αγγλικά και έκανα μεγάλη προσπάθεια πέρυσι, στην ηλικία μου και με όλες τις υποχρεώσεις για το παιδί μου και το σπίτι συν τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις για να μπορέσω να εγκλιματιστώ. Αφήστε που τα αγγλικά τα αγαπάω πολύ και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν έχω το proficiency.

Ευχαριστώ πολύ, σας ποστάρω και τραγουδάκι!

cUZyFphrG3s

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

1 ώρα καθόμουν και έγραφα και στο τέλος δεν πήρε την απάντηση, ούτε μπορώ να κάνω επικόλληση, αφού μου είχε κόψει και έκανα αντιγραφή.

Ξαναγράφω εν τάχυ

Μαεστρία μου αν σε πειράζουν να τις μαλώσω!!!!

Λιάνα είμαι πολύ περήφανη για σένα!!!!!

ΕΣΥΣ, εμένα η ταινία με είχε αγγίξει, πραγματεύεται τη φιλία 2 κοριτσιών απο τη γέννησή τους μέχρι μεγάλη ηλικία. Αν μπορέσουν οι φίλοι σου να την βρούν να μου τη γράψεις και εμένα.

Αυτά!!!!

Θα επανέλθω!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Επειδή τσίμπησα με τον τίτλο (connemara) δεν θέλω τίποτ'άλλο! Εσύ μπορεί να είσαι γαλλάκι, εγώ όμως ιρλανδάκι :cool:
για την γραια δεν εβαλες,και θα ζουλεψει............:tongue::tongue::tongue:
Πόσο με ξέρεις! Έτοιμη ήμουν να τους την πω!
Τώρα όχι ότι θέλω να υπερασπιστώ τους γάλλους, το χιούμορ και την κουλτούρα τους (:mrgreen::tongue::mrgreen:) αλλά η όλη λογική προέρχεται από την καθημερινότητά τους που μόνο αν τη ζήσεις μπορείς να την καταλάβεις
Επειδή έτυχε να γίνω φίλη με μια γαλλίδα, να ανταλλάξουμε επισκέψεις 2-3 φορές, να γνωριστούν οι οικογένειές μας (εννοείται στην ελλάδα... τόσο κόσμο μαζεμένο μόνο εμείς φιλοξενούμε!) και γενικώς να περάσω λίγο χρόνο εις τας γαλλίας. Έχω να δηλώσω τα εξής: τα γαλλικά δεν με ενοχλούν, μακάρι να επεδίωκα να τα μάθω καλύτερα άφτερ σκουλ (γιατί εκεί ήταν η ώρα του παιδιού και του νουνού). Επίσης, η ζωή στη Γαλλία, επί της καθημερινότητας, είναι λίγο βαρετή όσον αφορά τη διασκέδαση. Πιοτί και τσιγαριλίκι από σπίτι σε σπίτι. Η εξοχή δεν μπορώ να πω, υπέροχη. Οι πόλεις πανέμορφες. Ειδικά με Λυόν έφαγα σκάλωμα. Αλλά ολίγον μίζεροι και τσιγγουνάκοι; Κρίνω λες επηρεασμένη; Μπορεί. Στο φαί πάντως θρονιάζονται και ξεχνάνε να σηκωθούν. Πάντως εγώ χώρισα τα τσανάκια μου με την γαλλίδα. Κι αυτό γιατί όταν την κάλεσα 3η φορά κι έφερε και γκόμενο και γονείς, ενώ περάσαμε ωραία, κι αυτοί καλύτερα, όταν πήγα Γαλλία για να γίνω κουμπάρα στον γάμο της (μάρτυρας τεσπά), ούτε ένα γάλα στο ψυγείο δεν έβαλε (ένα ξινισμένο είχε) για την φιλοξενούμενη... Φτάσαμε πρώτο βράδυ και με ενθουσιασμό ανακοίνωσε την κράτηση που είχε κάνει σε εστιατόριο. Όπου φυσικά έπιναν και ξανάπιναν και στο τέλος μοιραστήκαμε και τον λογ/μο... Μας έφτιαξαν πρόγραμμα εκδρομών και μας πήγαιναν στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουμε σάντουιτς για λογαριασμό του ο καθένας, για την διαδρομή... Κι εγώ τους πλήρωνα μέχρι και εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς και σέρβιρα πρωινό με ασημένιους δίσκους... Και αφού πέρασαν ζάχαρη, έγινε ο σεισμός εδώ και ούτε ένα τηλ δεν με πήρε. Το ίδιο καλοκαίρι όμως που εγώ θα έφευγα για Αγγλία όλο το καλοκαίρι, στράβωσε γιατί λέει οργάνωνε να ξαναέρθει (χωρίς να με ρωτήσει; helloooo ή γαλλιστί aloooooooooooooo!!!). M'αυτά και κείνα κατέληξα ότι είναι και λίγο καλοπερασάκηδες. Και τέσπα από τότε έμαθα να μη συγκρίνω την δική μας φιλοξενία με άλλων λαών γιατί θα δυσαρεστούμαι διαρκώς :twisted:

Βέβαια, οι γονείς της είναι άλλοι άνθρωποι. Μέχρι και σήμερα μου στέλνει γράμματα μια στο τόσο η μάνα της. Κι η πεθερά της.. Πήγα πρώτη φορά σπίτι της και σκίστηκε, δε μπορώ να πω. Η διαφορά είναι πως εγώ θα έβγαινα κι από το κρεββάτι μου για τους φιλοξενούμενους. Κι αφήνω το προσωπικό μου δράμα και πάω να απαντήσω και στις άλλες χαχα

Αν ήταν να διαλέξω μια κουλτούρα, χώρα, λαό ευρωπαϊκό (δυτικό ευρωπαϊκό) προτιμώ τους Ιταλούς, θεωρώ ότι συνδυάζουν ιδανικότερα μεσόγειο και δύση.
είναι ο λαός που δε θα επέλεγα ποτέ στη ζωή μου :tongue:.
Γκουχ γκουχ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ PROFICIENCY ΔΕΣΜΕ ΑΚΟΥΣ??????????? ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
Δεσμέ μου το ήξευρα! Κερνάς καφέ από την άλλη εβδομάδα!!! Κόνγκρατς!!!

WN6Op3.png

Εκανε ο Κερμιτ προγραμμα χθες?:mrgreen: Και αναρωτιοσουν ποιο θα ηταν το δικο σου παρατσουκλι!:twisted:

AΥΤΟ σου έκανε κλικ;;;

ΧεΧε, μ' αρέσει! :mrgreen:

Γκουχ γκουχ...

Φαρυγγύτιδα;; Να το προσέξεις! :roll:

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!

Νιώθω την ανάγκη, πρωί πρωί, να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που μου στάθηκαν και με εμψύχωναν για το proficiency γιατί τα λόγια τους μου ανέβαζαν το ηθικό και μ' έκαναν να συνεχίζω ακάθεκτη. Ευχαριστώ Κατ, Δεσμέ, Μανκέν Ρένα, Καπετάνισσα, Τσικίτα, Τάρα μου και φυσικά τα καινούργια κορίτσια που έδεσαν με το "ροκάδες" μας και είναι πια αναπόσπαστα μέλη! Δεν ξέρετε τί ηθική ικανοποίηση είναι το ότι το πήρα γιατί τα είχα αφήσει 20 χρόνια τα αγγλικά και έκανα μεγάλη προσπάθεια πέρυσι, στην ηλικία μου και με όλες τις υποχρεώσεις για το παιδί μου και το σπίτι συν τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις για να μπορέσω να εγκλιματιστώ. Αφήστε που τα αγγλικά τα αγαπάω πολύ και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν έχω το proficiency.

Χαίρομαι πραγματικά πολύ πολύ. Κι εγώ μετά το lower τα είχα παρατήσει. Ένα καλοκαίρι μου την έδωσε, έφυγα αγγλία, έκανα μαθήματα εκεί, γύρισα κι έδωσα Δεκέμβριο (χωρίς επιπλέον μαθήματα, διάβαζα μόνη) και πήρα τρομερή ικανοποίηση όταν δικαιώθηκα, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι βέρι βέρι... πως το λέτε εσείς εδώ; Χάπι, φορ γιου ντίαρ!
Xριστιναααααααααααα..ποτε θα με φιλοξενησεις;;;;

(ΑΚου και τα εισητηρια.....)..Γενναω και ερχομαι!!!

Περιμένωωωωωωω
Φαρυγγύτιδα;; Να το προσέξεις! :roll:

Χειρότερα, ιταλός σύζυγος χαχαχα
Που; Που;;;

Να 'ρθω κι εγώ;!!! :D

Κοπιάστε, στους Ωρώπιους Νήσους είμεθα!

WN6Op3.png

Κοπιάστε, στους Ωρώπιους Νήσους είμεθα!

ΤΟΣΟ χάλια είναι;

Να φανταστείς όταν ήμασταν φοιτήτριες, η κολλητή είχε ιταλό γκόμενο και ήταν ξετρελαμένη! Τον αγαπούσαμε όλοι στην παρέα.

Χαλάνε μετά;; :roll:

Αχ, είστε λιγάκι μακριά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα κοπιάσουμε. :mrgreen:

(δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο εγώ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΤΟΣΟ χάλια είναι;

Να φανταστείς όταν ήμασταν φοιτήτριες, η κολλητή είχε ιταλό γκόμενο και ήταν ξετρελαμένη! Τον αγαπούσαμε όλοι στην παρέα.

Χαλάνε μετά;; :roll:

Αχ, είστε λιγάκι μακριά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα κοπιάσουμε. :mrgreen:

(δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο εγώ)

Τι να σου πω, ο δικός μου έχει διάφορα αίματα μέσα του (ιταλικό, ελληνικό, βουλγάρικο), οπότε δεν έχω άποψη για 100% ιταλό σύζυγο, από πρώην γκόμινους κάτι παίζει, άμα θες να ενημερώσω χαχαχα
Κόρες έχετε να μου συστήσετε κανέναν καλό γυναικολόγο, κατά προτίμηση Αθήνα κέντρο ή Πειραιά?? Ακαδημαϊκά ρωτάω, δεν έχω κάτι, μην τρομάζετε!
Αθήνα έχω 2, αν θες προς τα δω καμιά μέρα όμως έχω και τον δικό μου. Να βρω τις κάρτες και θα επανέλθω

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, νομίζω ότι είμαι πολυλογού, αλλά δεν τα πάω καλά με τις περιλήψεις :tongue:

Επειδή τσίμπησα με τον τίτλο (connemara) δεν θέλω τίποτ'άλλο! Εσύ μπορεί να είσαι γαλλάκι, εγώ όμως ιρλανδάκι :cool:

Κι εγώ έχω μια αδυναμία στην ιρλανδία. Μάλιστα κάποια στιγμή ήθελα να μάθω και Ιρλανδικούς χορούς :D. Το επόμενο κομμάτι αφιερωμένο εξαιρετικά

au30c9ZMIPg

Επίσης, η ζωή στη Γαλλία, επί της καθημερινότητας, είναι λίγο βαρετή όσον αφορά τη διασκέδαση. Πιοτί και τσιγαριλίκι από σπίτι σε σπίτι. ...

Δεν ξέρω πόσον καιρό έμεινες εκεί και σίγουρα η ζωή από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό διαφέρει. Εγώ μπορώ να μιλήσω για το Βορρά, αλλά και πάλι είναι προσωπική η άποψη (καθόσον έχω ακούσει κι άλλους ξένους να λένε τα αντίθετα). Εγώ προσωπικά βρήκα αρκετή ζωή και πέρασα όμορφα. Φυσικά τα μπαράκια κλείνουν στις 2.00 τα ξημερώματα αλλά οι ντίσκο παραμένουν μέχρι τις 4.00. Υπάρχουν τα 24ωρα εστιαστόρια και τα πατατάδικα (κάτι αντίστοιχο με τα σαντουϊτσάδικα εδώ) που λειτουργούν εξίσου μέχρι πολύ αργά. Πρέπει να πω ότι τη διασκέδαση και τον τρόπο ζωής τον επιλέγεις αρκεί να έχεις τη δυνατότητα να ... εμβαθύνεις στο θέμα. Με τις παρέες μου είχαμε το χρόνο να το ψάξουμε και αφού τα δούμε όλα να καταλήξουμε στα μπαρ και τις ντισκο που μας άρεσε η μουσική.

Δε θα μιλήσω για το Παρίσι... εκεί τα βρίσκεις όλα... λεφτά να χεις και άγιος ο Θεός.

Τώρα όσον αφορά στο ποτό... ναι υπάρχει πρόβλημα. Πίνουν πολύ και όλη τη μέρα. Φυσικά το πρώτο μου σοκ επί του θέματος το έφαγα στο Βέλγιο όπου στις 10 παρά είδα δυο εργαζόμενους στο καθιερωμένο πρώτο διάλειμμα επί της εργασίας τους να πίνουν μπύρα.

Για το τσιγαριλίκι και αυτό που περιγράφεις, μάλλον περισσότερο στο φοιτητόκοσμο και στο νεαρόκοσμο αναφέρεσαι που δεν έχουν φράγκο στην τσέπη και τη βγάζουν από σπίτι σε σπίτι (ή μάλλον δωμάτιο σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας) και αφού τσοντάρουν όλοι "κάνουν κεφάλι" με μια δυο τζούρες (γι αυτούς έρχεται φθηνότερα από μερικές κανέτες μπύρα).

Όμως κι εδώ έχω να πω ότι αυτή η περιγραφή ταιριάζει και σε πολλά από τα δικά μας τεμπελόσκυλα που κάνουν ότι σπουδάζουν στην Αγγλία. Οι Άγγλοι δε θυμάμαι να ήταν τόσο επιρρεπής όσο τα δικά μας τα κακομαθημένα.

Αλλά ολίγον μίζεροι και τσιγγουνάκοι;

Εναν τέτοιο τύπο από τη Λυόν είχα γνωρίσει και εγώ αλλά οι καταβολές του δεν ήταν Γαλλικές από πάπου τρισπάππου.

Στο φαί πάντως θρονιάζονται και ξεχνάνε να σηκωθούν.

Ναι, και ωραία φαγητά αλλά παχυντικά τα άτιμα. Ειδικά τα τυριά τους : καλής ποιότητας καμαμπερ με παλιό bordeaux κρασί.... όνειρο... σλουρπ

Πάντως εγώ χώρισα τα τσανάκια μου με την γαλλίδα.

Έτσι όπως μου τα λες κι εγώ αυτό θα έκανα ασυζητητί. Αυτό είναι γαϊδουριά

Βέβαια, οι γονείς της είναι άλλοι άνθρωποι. Μέχρι και σήμερα μου στέλνει γράμματα μια στο τόσο η μάνα της. Κι η πεθερά της.. Πήγα πρώτη φορά σπίτι της και σκίστηκε, δε μπορώ να πω.
Ναι είναι θέμα ανθρώπου τελικά

Πάντως εγώ από τους καλούς μου φίλους που έχω κρατήσει επαφή μέχρι και σήμερα έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Μάλιστα ο γάμος που πήγα σε ένα ζευγάρι φίλων μου, ήταν από τους ωραιότερους που έχω πάει ποτέ μου και διασκέδασα όσο ποτέ άλλωτε σε γάμο. Μάλιστα το ίδιο ζευγάρι πριν παντρευτούν με είχε καλέσει ένα σαββατοκύριακο σπίτι τους και σκιστήκανε να με εξυπηρετήσουν, μέχρι και φρέσκα θαλασσινά πήγαμε και διαλέξαμε (θυμάμαι πλήρωσαν ένα τρελό ποσό τότε στο ιχθυοπωλείο) για το Κυριακάτικο τραπέζι.

Γκουχ γκουχ...

Να διευκρινίσω ότι απλά τους θεωρώ "3 λαλούν και 2 χορεύουν" στον κόσμο τους δηλαδή.

Χαίρομαι πραγματικά πολύ πολύ. Κι εγώ μετά το lower τα είχα παρατήσει. Ένα καλοκαίρι μου την έδωσε, έφυγα αγγλία, έκανα μαθήματα εκεί

Αυτό ήθελα να το κάνω κι εγώ αλλά δε μου βγήκε και τώρα είναι αδύνατο να το κάνω

ΕΣΥΣ, εμένα η ταινία με είχε αγγίξει, πραγματεύεται τη φιλία 2 κοριτσιών απο τη γέννησή τους μέχρι μεγάλη ηλικία. Αν μπορέσουν οι φίλοι σου να την βρούν να μου τη γράψεις και εμένα.

Οκ ελπίζω να το βρούν και να μας το στείλουν. Θα σε ενημερώσω

Μαέστρια το τραγουδάκι ωραίο ήταν αλλά δεν ήταν και πολύ γαλλικό, μερικά στιχάκια είπε στα γαλλικά

Κόρες έχετε να μου συστήσετε κανέναν καλό γυναικολόγο, κατά προτίμηση Αθήνα κέντρο ή Πειραιά??

Στην Αθήνα είναι ο Χασιάκος στο Αρεταίειο, ο Δασκαλάκης στο Αλεξάνδρα

Στο Πειραιά είναι ο Τζεφεράκος που είναι και στο Λητώ στην Αθήνα

ST8z3cuHi5g

Καλημερούδια σας!

MSN-Emoticon-thums-up-059.gifMSN-Emoticon-thums-up-059.gifMSN-Emoticon-thums-up-059.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς!!!!!!!

d7eNDZLwo8Q

1958530te2chmztha.gif

Γιορτάζω!

Είδαμε παιδοχειρούργο. Κατάληξη "Τα λέμε του χρόνου" (προληπτικά).

Είμαστε καλάαααααααααααα, δεν έοχυμε μυαλόοοοοοοοοοοοοοοο!!!

μπραβο ΜΑΕΣΤΡΟ!!!!!

XZQL22xOmUM

194462-Butterfl.jpg

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...